Broker pilihan binari Malaysia yang dikuasai dan dikawal selia menyediakan pedagang dengan peluang untuk membuat spekulasi mengenai pelbagai aset pendasar, melalui platform perdagangan berasaskan web atau aplikasi mudah alih. Broker beroperasi dalam pelbagai cara yang berbeza, ada yang mengembangkan platform yang lebih baik, yang lain akan menggunakan laman label putih. Begitu juga, sebahagiannya dirujuk sebagai broker ‘di kaunter’ (OTC), sementara yang lain mengendalikan pertukaran. Jadual perbandingan kami di bawah ini membolehkan anda dengan cepat mengimbas mata utama untuk mana-mana broker yang boleh dipercayai dan bereputasi. Ulasan pakar terperinci kami meliputi analisis mendalam tentang platform, deposit dan pilihan pengeluaran, bonus, akaun demo dan juga aduan untuk firma tertentu – dan berikan setiap peringkat / penarafan. Akhirnya, di bawah senarai jadual perbandingan broker, kami menerangkan cara membandingkan broker dalam talian – dan mengapa sesetengah unsur mungkin lebih penting kepada anda daripada orang lain. Oleh itu, anda harus mempunyai semua maklumat yang anda perlukan di sini, untuk membuat pilihan terbaik untuk anda apabila mencari broker binari yang selamat.

Broker Malaysia – Perbandingan dan Ulasan

Mengenal pasti broker pilihan binari yang dikawal selia bergantung sepenuhnya kepada keperluan pelabur tertentu. A ‘Top 5’ atau bahkan ‘Top 10’, mungkin tidak mengandungi satu jenama yang sesuai dengan gaya anda. Seorang peniaga perlu mempertimbangkan pelbagai perkara apabila memilih broker utama yang tulen untuk menyertai. Ini termasuk kelas aset, atau pasaran, mereka mahu melabur dan saiz pelaburan purata mereka, untuk menamakannya tetapi dua. Di sini di malaysia.options kita menyenaraikan semua fakta berguna yang akan membantu individu untuk memilih broker dagangan mana yang mereka ingin membuka akaun dan mendaftar dengan. Kami juga menganalisis soalan-soalan yang paling kerap ditanya kami, dan mengetahui bahawa ciri-ciri berikut penting ketika peniaga memutuskan pada broker; Terdapat juga maklumat mengenai promosi seperti pertandingan atau pertandingan dengan hadiah wang tunai, atau teknologi.

5 Pilihan Pilihan Perduaan Binari pada tahun 2019

 1. Binary.com
 2. Pilihan IQ
 3. OptionField
 4. RaceOption
 5. Ayrex

Broker terkawal

Tinjauan broker kami akan spesifik tentang pengawal selia yang bertanggungjawab untuk setiap broker. Di Malaysia, Pihak Berkuasa Pelaksanaan Kewangan (FCA) mengawal selia beberapa jenama – tidak kerana mereka berdagang opsyen binari – tetapi kerana mereka juga membenarkan pelanggan untuk berdagang Kontrak untuk Perbezaan atau forex. Sesetengah broker pilihan binari telah memilih untuk mendaftar dengan FCA – tetapi ini tidak sama seperti yang dikawal oleh mereka. Ini adalah titik penting jika pedagang Malaysia khususnya mahu sekeping minda yang diberikan oleh peraturan FCA. Peraturan memberi trader suatu idea yang lebih baik jika broker adalah asli, dan sah. Di AS, CFTC mengawal sektor kewangan. Hanya Nadex dan CBOE yang dilesenkan secara rasmi untuk menawarkan perdagangan binari. Jenama yang dikawal selia di Eropah tidak akan menawarkan perkhidmatan kepada pedagang AS. CySec adalah pengatur utama Eropah. Mereka baru-baru ini mengepung beberapa jenama di bawah bidangkuasa mereka – membersihkan sebahagian besar industri dalam proses itu. Broker terkawal CySec dibenarkan menerima pedagang Malaysia. Arahan MiFID II bermaksud lesen Cypriot boleh ‘pasport’ untuk pelanggan Malaysia. Di Australia, ASIC (Suruhanjaya Sekuriti dan Pelaburan Australia) mengawal selia institusi kewangan – termasuk broker. Pengawasan mereka setanding dengan FCA. Malta dan Isle of Man juga melesenkan beberapa pengendali binari berdasarkan permit permainan. Ini juga menawarkan perlindungan yang kuat.

 

 

Akaun Demo Perdagangan Binari

Mendaftar bonus dan akaun demo adalah dua faktor yang direka untuk menarik pemegang akaun baru. Kedua-duanya sangat berkesan untuk menarik pemula dan pelanggan baru dan mudah untuk melihat mengapa. Bonus biasanya dibayar sebagai perlawanan deposit, atau kadang-kadang sekali beberapa set perdagangan telah diselesaikan, untuk jumlah yang ditetapkan. Terdapat secara umumnya sekatan, atau terma dan syarat yang perlu dipenuhi sebelum dana boleh ditarik balik. Ia bernilai membelanjakan sedikit masa untuk memahami istilah tersebut sebelum mendaftar. Jika syarat-syarat tidak mungkin dipenuhi (contohnya jumlah dagangan dalam beberapa minggu pertama) maka bonus akan kehilangan sebarang rayuan dan broker itu tidak lagi menjadi pilihan terbaik.

Terdapat juga beberapa istilah yang menyekat walaupun penarikan deposit awal – bukan sekadar dana bonus. Ini sungguh-sungguh jarang – tetapi menyerlahkan keperluan untuk semak. Akaun demo pilihan binari adalah cara terbaik untuk diperkenalkan kepada perdagangan pilihan binari tanpa perlu mengambil risiko sebarang dana. Pelabur yang mencari jangka panjang boleh memastikan bahawa broker adalah hak untuk mereka apabila mereka diperdagangkan untuk wang sebenar. Amalan atau akaun maya menawarkan banyak manfaat. Mereka juga menyediakan cara yang baik untuk peniaga untuk membandingkan broker secara langsung atau strategi dagangan ujian kembali.

Deposit Minimum

Bagi pelabur yang ingin terlibat dengan pilihan binari untuk kali pertama, keperluan deposit minimum yang murah mungkin menarik. Peniaga yang hanya ingin mengambil risiko jumlah kecil, akan mendapati broker dengan deposit minimum yang lebih kecil lebih sesuai. Keperluan deposit rendah bermula pada £ 5 atau £ 10. Deposit minimum yang lebih tinggi mencapai £ 100 atau £ 250. Deposit tinggi sering bermakna faedah tertentu, seperti kadar yang lebih baik, bonus yang lebih besar atau akses kepada akaun peringkat tinggi seperti VIP atau Platinum dll. Semua broker akan mempunyai keperluan perdagangan  minimum (atau pelaburan minimum).

Ini boleh berbeza-beza dengan ketara. Akan ada beberapa pelabur yang tidak ada pertimbangan dan jika demikian, faktor-faktor ini tidak perlu menjadi sebahagian daripada kriteria pemilihan mereka. Angka perdagangan minima berkisar dari £ 1 hingga £ 25 – yang merupakan perbezaan yang sangat besar jika pedagang berencana untuk berdagang dengan kerap. Sesetengah firma baru menawarkan pilihan pembiayaan cryptocurrency – dan perdagangan min hanya $ 0.1 (atau setaraf). Kedua-dua perdagangan minimum, dan angka deposit minima ditunjukkan dalam senarai perbandingan. Kami juga menyenaraikan sama ada firma menerima sama ada Paypal atau Skrill untuk deposit atau pengeluaran.

Bagaimana Broker Binari Buat Wang?

Bagaimana broker dibayar? Ia adalah soalan yang popular. Broker membuat wang dalam salah satu daripada dua cara utama yang dijelaskan di bawah – kedua-duanya berasaskan kepada model keuntungan yang mudah difahami. Berikut adalah pandangan yang lebih dekat bagaimana platform pilihan binari berbeza dari broker saham, dan di mana wang itu pergi.

1. Risiko Parti Counter – Mengambil alih pada kehilangan kedudukan dan membayar kurang dari 100% atas pulangan.
Pelanggan yang mendekati broker pilihan perduaan (OTC) untuk kali pertama mungkin mempunyai soalan di fikiran mereka: ” Di manakah komisen itu? “. Jawapan mudah ialah tidak ada satu pun. Walaupun syarikat OTC biasanya dirujuk sebagai ‘broker’, ini tidak betul-betul tepat. Mereka tidak mengatur perjanjian atau bertindak sebagai orang tengah; mereka pada dasarnya adalah rakan niaga kepada setiap kedudukan pelanggan mereka. Oleh itu, mereka tidak mengenakan bayaran berasingan atau komisen untuk perdagangan. Sebaliknya, setiap pelanggan pada asasnya bertaruh terhadap rumah.

Berikut adalah contoh – Katakanlah broker menawarkan kontrak pada aset tertentu. Sudah tentu, selalu ada pilihan di antara kontrak Put dan pilihan Panggilan. Mengenai model binari, andaian teori asas selalu bahawa bilangan pedagang yang sama akan mengambil kontrak pada setiap kedudukan. Ini berikutan jumlah peniaga dalam wang itu akan sama dengan yang kalah (dalam teori).

Keuntungan Berpotensi

Dengan fikiran ini, inilah ilustrasi bagaimana broker beroperasi secara berulang: Untuk kontrak ke atas aset tertentu, pulangan sebanyak 80% ditawarkan. Daripada pelanggannya, broker menerima:

 • £ 100 untuk kontrak pada pilihan Put
 • £ 100 untuk kontrak pada opsyen Panggilan
 • Broker itu mengiringi kontrak yang dimeterai oleh peniaga yang kalah (pada tamat tempoh), berjumlah £ 100. Kepada para pemenang, ia mesti memulangkan saham mereka dan keuntungan yang dimenangi – iaitu £ 100, sebagai tambahan kepada £ 80 keuntungan pada perdagangan.
 • Dari semua transaksi, broker ditinggalkan dengan keuntungan sebanyak £ 20.

Membeli-belah di sekitar: bagaimana broker menawarkan fleksibiliti …

Pulangan ditawarkan berbeza dari platform ke platform. Tahap juga cenderung bervariasi dari aset ke aset. Platform yang mantap dan stabil dengan banyak pengguna adalah berita baik dari sudut pandangan pedagang. Ini bermakna bahawa broker itu cukup besar untuk menahan kerugian berat tanpa mengalami masalah kecairan. Ia juga lebih cenderung untuk beroperasi di, atau cukup dekat dengan model biner 50:50 – di mana terdapat pariti luas dari segi jumlah pelanggan yang mengambil kedudukan di setiap sisi kontrak. Ini memberi peluang kepada broker untuk menawarkan pengaturan yang menarik kepada pelanggan. Platform yang berjaya mempunyai lebih banyak skop untuk menawarkan pulangan yang lebih tinggi – dan dengan itu mengembangkan pangkalan pelanggannya. Ada juga yang membayar balik peratusan kehilangan perdagangan (rebat). Ini sering memberi pelanggan keupayaan untuk memilih antara bayaran yang berkurangan pada dagangan yang menang sebagai balasan untuk bayaran balik yang lebih tinggi pada kedudukan yang kalah. Kesemua ini membantu memberi peniaga peduli kawalan dalam menguruskan risiko.

2. Model pertukaran: menuntut komisen
Syarikat-syarikat yang berdagang binari di atas pertukaran mempunyai tuntutan yang lebih besar terhadap gelaran ‘broker’. Tidak seperti pasaran OTC di mana platform adalah pihak kaunter, dengan pilihan pertukaran mata wang, platform adalah orang tengah – pembeli yang sepadan dengan penjual dan mengenakan komisen atau menyebarkan dalam proses.

 

 

Broker Pertukaran

Di UK, perdagang dagangan broker melalui pertukaran biasanya menawarkan bentuk perdagangan tambahan juga. Sebagai contoh merebakkan pertaruhan atau perdagangan CFD (Kontrak untuk perbezaan). Bentuk perdagangan ini diperlakukan secara berbeza dengan platform biner OTC dari sudut pandangan kawal selia. Sebagai contoh ETX Capital dan Indeks IG dikawal sepenuhnya oleh Pihak Berkuasa Perundangan. Pada harga, membandingkan platform pertukaran dengan platform OTC tulen adalah sukar (kerana anda tidak membandingkan seperti untuk seperti). Salah satu cara ialah melihat margin (perbezaan antara harga beli dan jual). CMC misalnya mempunyai margin sekitar 4% di pasaran binari – membantu menjadikannya sangat berdaya saing, harga bijak.

Jadi untuk menjawab soalan-soalan: Bagaimana broker membuat wang

Melalui salah satu daripada dua cara:

 1. Sebagai rakan niaga, memastikan ‘lebih bulat’ melalui peratusan pembayaran.
 2. Melalui penyebaran atau komisen pada model pertukaran bursa

Apa jenis platform yang anda pilih, ketelusan adalah kunci – dan platform yang bereputasi akan sentiasa memberi maklumat yang jelas mengenai kadar pembayaran supaya anda dapat membuat keputusan yang bermaklumat. Untuk maklumat ringkas mengenai kadar pembayaran dan maklumat lebih terperinci tentang kebaikan dan keburukan semua platform teratas, lihat senarai perbandingan dan ulasan kami.

Pembayaran Binari

Satu elemen utama untuk mencari akaun dagangan binari yang terbaik, ialah peratusan pembayaran yang ditawarkan. Ini tidak selalu menjadi perbandingan langsung. Pembayaran akan berbeza-beza bergantung kepada aset pendasar yang didagangkan, dan panjang (masa tamat) opsyen. Di samping itu, pembayaran boleh bergerak sebagaimana yang ditentukan oleh pasaran. Oleh itu, di mana satu broker pada asalnya adalah harga terbaik, perkara-perkara itu mungkin berubah. Pelabur yang terbaik boleh berharap untuk menyemak pembayaran bagi jenis perdagangan yang mereka mungkin cenderung untuk membuat , dan merasakan yang firma menawarkan istilah terbaik paling kerap. Sekali lagi, akaun demo boleh membantu dalam hal ini. Secara umum, opsyen pertukaran bursa menawarkan nilai yang lebih baik.

Jenis Perdagangan

Pedagang memerlukan broker pilihan binari yang menyampaikan apa yang mereka perlukan. Jadi, jika anda mahu berdagang dengan 60 pilihan kedua, atau pilihan akhir hari – anda memerlukan broker yang menyediakannya. Tidak semua broker menawarkan jenis perdagangan yang sama. Pilihan Ladder dan Touch tidak selalu tersedia dengan semua firma. Seperti yang dinyatakan, pilihan tamat tempoh juga berbeza-beza. Pilihan turbo 30 atau 60 kedua mungkin popular, tetapi mereka tidak disenaraikan di mana-mana. Begitu juga pasang atau akhir pilihan minggu mungkin hanya terhad kepada beberapa jenama. Penutupan perdagangan terdahulu mungkin menunjukkan penyumbat lain. Atau keupayaan untuk menggunakan perisian dengan isyarat percuma. Peniaga di seluruh dunia mempunyai keperluan yang sangat berbeza. Di mana broker beroperasi di bahagian tertentu di dunia, mereka hanya boleh menawarkan perdagangan popular di rantau itu. Seorang broker di London boleh menawarkan produk dan aset yang berbeza kepada satu di Cyprus, India atau Malaysia.

Akaun Terurus

Sesetengah broker akan menawarkan akaun terurus. Peniaga perlu menginjak dengan teliti di kawasan ini. Terdapat konflik kepentingan untuk lebih daripada broker kaunter untuk mengendalikan akaun pedagang. Tidak mungkin akaun yang diuruskan akan dikendalikan demi kepentingan pedagang yang terbaik. Jika peniaga membuat wang, brokernya kehilangan wang. Oleh itu, pekerja atau ejen broker itu lebih cenderung untuk membantu broker, daripada pedagang – ia adalah tugas mereka! Atas sebab ini, kami tidak akan mengesyorkan menggunakan akaun terurus – tetapi beberapa broker menawarkannya, dan jika ini berlaku, ia akan disebutkan dalam semakan.

MetaTrader 4

Integrasi perisian mungkin menjadi kunci kepada beberapa peniaga. Di mana seorang peniaga lebih suka menggunakan perisian atau perkhidmatan analisis harga mereka sendiri, broker yang boleh menggabungkan dengan yang penting. Piawaian industri ialah MetaTrader 4 (Mt4) – platform yang membolehkan analisa teknikal lanjutan, serta pelaksanaan perdagangan. Kebanyakan broker menggunakan MT4, dan membolehkan pedagang untuk berdagang dengannya. Banyak broker menggabungkan perkhidmatan ini (dan yang lain) melalui lesen atau plugin. Broker utama juga akan menambah ciri mereka sendiri ke platform – secara teori, meningkatkannya. Jadi jika seorang peniaga mencari firma yang boleh melaksanakan dagangan melalui platform ini, itu adalah manfaat yang besar. Sesetengah broker juga serasi dengan MT5 (MetaTrader 5) – namun versi terkini ini masih belum mendapat daya tarikan. Walaupun firma-firma yang telah menerimanya, ada sedikit pun, bukti masa depan. Ia adalah satu perkara yang perlu dipertimbangkan semasa menyemak senarai perbandingan untuk mencari pembekal yang terbaik.

Cari Deal Terbaik Untuk

Anda Seperti yang ditunjukkan di atas, mencari platform dagangan terbaik dan broker binari tidak selalu mudah – tetapi perlu diingati bahawa pelabur bebas bergerak antara broker apabila mereka memilih, jadi walaupun akaun ternyata kurang bermanfaat daripada yang pertama Diharapkan, tidak ada masalah untuk melekat dan mencari syarikat perdagangan baru. Begitu juga, peniaga boleh mempunyai beberapa akaun, dan membuka perdagangan di broker dengan istilah terbaik untuk perdagangan tertentu. Seorang peniaga tidak boleh terikat. Di dalam laman web kami, kami menyediakan banyak maklumat yang dapat membantu dalam memilih broker pilihan terbaik, berikut adalah pilihan artikel yang akan membantu;

Soalan Lazim

Broker terbaik untuk pemula?

Broker terbaik untuk pemula adalah mereka yang menawarkan akaun demo . Akaun-akaun ini membenarkan pemula yang mutlak dan mereka yang baru kepada pilihan binari, untuk mencuba risiko dagangan platform bebas . Kebanyakan broker akan menawarkan kemudahan ini, kerana memberi mereka kesempatan untuk menunjukkan platform mereka. Dalam kebanyakan kes, akaun demo tidak akan memerlukan sebarang deposit, dan seorang peniaga boleh membuka beberapa akaun di pelbagai broker. Setiap orang boleh dibicarakan, dan peniaga kemudian boleh memutuskan mana yang mereka suka.

Satu lagi perkara untuk pemula ialah mereka mungkin kurang fokus pada bonus . Ini kerana ia mudah terjejas berlebihan, atau semata-mata tidak memanfaatkan dana bonus terbaik. Peniaga-peniaga yang berpengalaman lebih baik ditempatkan untuk memastikan apa-apa bonus sesuai dengan gaya dagangan mereka, dan tidak akan memberi kesan bagaimana mereka berdagang. Faktor perbandingan yang lebih baik untuk pemula mungkin:

 • Jumlah perdagangan minimum
 • Kemudahan penggunaan platform
 • Bahan pendidikan yang ada.

 

 

Mana platform perdagangan terbaik?

Menjawab soalan seperti ” Mana platform dagangan terbaik? “Adalah sukar, semata-mata kerana platform dagangan sering turun ke pilihan pedagang tertentu. Seorang pengguna mungkin lebih suka susun atur yang mudah, yang lain mungkin memerlukan banyak maklumat yang tersedia sepanjang masa. Yang mengatakan, platform berbeza dalam kualiti, baik dari segi kemudahan penggunaan, dan ciri-ciri. Dalam istilah yang sangat umum, jenama yang juga menawarkan Kontrak untuk Perbezaan (sebagai tambahan kepada pilihan binari) menyediakan lebih banyak platform dagangan yang kaya. Begitu juga, jenama yang telah mencipta platform mereka sendiri, akan menawarkan perkhidmatan unggul daripada ‘label putih’ yang menggunakan penyedia platform seperti kami SpotOption . Jadi orang-orang seperti CMC dan ETX Capital , semuanya menyampaikan platform perdagangan yang sangat profesional. Integrasi MetaTrader juga lebih berkemungkinan di broker ini. Perbezaan dalam kualiti ini hanya mencerminkan kematangan pilihan binari sebagai produk, dan jenama binari sedang menangkap dengan cepat – sementara masih menawarkan sesuatu yang berbeza. Opsyen IQ , sebagai contoh, memberikan pengalaman yang sangat menghiburkan, menggambarkan perubahan dalam gaya yang akan diberikan oleh beberapa broker.

Bagaimana untuk mengelakkan broker penipuan?

Halaman penipuan kami menyediakan senarai cara untuk mengenal pasti jika broker adalah asli dan selamat. Kami juga menyediakan senarai hitam broker perkhidmatan untuk benar-benar menjauh dari. Dengan platform baru dapat setup dengan cepat, ia bukan senarai lengkap broker, tetapi tip-tip untuk melihat penipuan harus membantu kebanyakan peniaga. Dengan begitu banyak broker yang jujur dan tulen, tidak ada gunanya mengambil risiko dengan menggunakan broker murah yang telah menarik banyak aduan.

Broker dengan deposit minimum yang rendah?

Bilangan broker pilihan binari yang menawarkan deposit minimum yang rendah berkembang dengan cepat, mencerminkan permintaan yang semakin meningkat untuk tahap kemasukan yang lebih rendah daripada peniaga. Sebelum ini, deposit minimum telah agak tinggi, tetapi sekarang Pilihan Binary.com , Ayrex dan IQ semuanya menawarkan deposit minimum rendah sebanyak £ 10 atau kurang. Ini mewakili keyakinan sebenar dari broker tersebut, bahawa peniaga akan menyukai platform dagangan mereka dan terus membuat deposit apabila mereka sudah mengenali jenama tersebut. CMC Markets juga menawarkan deposit minimum yang rendah, hanya memerlukan deposit yang sepadan dengan saiz dagangan yang ingin dilakukan peniaga.

Siapa yang menawarkan akaun demo?

Di halaman akaun demo kami, kami menjelaskan manfaat menggunakan akaun demonstrasi, dan juga menunjukkan siapa yang menyediakannya. Majoriti jenama yang dihormati akan menawarkan akaun demo, atau akaun amalan. Secara teorinya, ia adalah satu cara yang baik bagi mereka untuk ‘mempamerkan’ platform mereka. Jadi, broker-broker yang menawarkan jenis akaun ini, tentu saja memiliki kepercayaan pada platform mereka dan teknologi yang menyokongnya. Jadual perbandingan kami menunjukkan dengan jelas sama ada broker menyediakan akaun demo atau tidak. Tinjauan mendalam akan memaklumkan pembaca mengenai butiran khusus akaun (jika deposit diperlukan, atau jika akaun adalah masa yang dibatasi misalnya).

Bitcoin dan Cryptocurrency

Cryptocurrency adalah kawasan yang berkembang pesat untuk broker semua jenis. Bitcoin dan Ethereum kini yang paling popular, tetapi terdapat lebih daripada 15 mata wang yang berbeza. Sama ada anda menganggap mereka sesuatu yang baru, atau masa depan kewangan, broker kini membuat dagangan mereka mudah. Dengan Bitcoin khususnya, sesiapa yang ingin melabur atau berdagang mungkin menganggap prosesnya sukar. Baru-baru ini, broker memberikan akses pedagang kepada pasaran ini dengan cara yang sangat mudah. Mata wang boleh diniagakan secara langsung, dengan cara yang sama dengan minyak atau emas. Mereka juga boleh diniagakan dalam pasangan mata wang, dengan beberapa broker yang menawarkan pasangan BTCUSD. Ini boleh diniagakan sama seperti mana-mana pasangan forex lain. Sesetengah broker akan menerima bitcoin atau cryptocurrency lain sebagai kaedah deposit. Jadi peniaga boleh mendepositkan, berdagang dengan, dan dibayar dalam Bitcoin, DASH, Litecoin atau crypto lain. Jadi apa jua pandangan anda mengenai kegilaan baru ini, kini sangat mudah untuk mengambil kedudukan dan keuntungan. Baca panduan kami untuk trading bitcoin .

 

 

2020-04-10T07:14:09+00:00