Ayrex adalah jenama pilihan binari berdasarkan kriptografi, membuka platform mereka pada tahun 2014. Pendekatan inovatif mereka tidak termasuk akaun demo rentetan. Mereka menjanjikan platform ” tidak akan ketinggalan, membekukan atau menyerang “. Dari perspektif perkhidmatan pelanggan, mereka menjanjikan pembayaran cepat, promosi jujur dan tidak mengunci dana peniaga. Syarikat ini dikendalikan oleh Advanced Binary Technologies Ltd, yang berpusat di St Kitts. Salah satu manfaat utama Ayrex adalah akaun demo tanpa deposit. Platform ini boleh digunakan dengan dana demo, tanpa perlu mendaftarkan atau membekalkan apa-apa butiran hubungan sekalipun. Ayrex yakin dalam platform mereka, dan sesiapa mencuba, sememangnya percuma. Pada masa ini, firma itu tidak dikawal selia, tetapi telah memohon kepada CySec. Walaupun kekurangan peraturan, syarikat itu mempunyai reputasi yang kukuh untuk perkhidmatan pelanggan, dan tidak menghasilkan apa-apa aduan kepada kami setakat ini.

 

 

Ayrex tidak sedang menerima peniaga dari Malaysia.

Maklumat utama untuk Ayrex

 • Akaun Demo Ayrex – Ya. Buka akaun demo tanpa mendaftar.
 • Deposit Minimum – £ 50
 • Perdagangan minimum – £ 5
 • Perkhidmatan isyarat – Ya, percuma.
 • Butiran Bonus – Perlawanan Deposit 30% . Terma terpakai, tetapi bonus boleh dibatalkan pada bila-bila masa.
 • App Mudah Alih – Ya. Versi ‘ Ayrex untuk android ‘ dan ‘ Ayrex untuk iOS ‘ khusus.

Platform Perdagangan

Platform perdagangan Ayrex menyediakan kawasan yang jelas dan mudah, dengan semua data yang diperlukan untuk pedagang. Platform tidak berbeza dari broker lain, tetapi tata letaknya dipikirkan dengan baik dan pedagang akan mempunyai beberapa keluhan mengenai kebolehgunaan. Bahagian kiri platform mengandungi carta harga untuk aset yang dipilih. Skala masa boleh ditukar sesuai, dan terdapat juga butang yang akan ‘snap’ peniaga kembali ke titik tertentu dengan cepat – petikan saat ini misalnya. Ia boleh dizum masuk dan keluar untuk mencerminkan tempoh masa yang lebih besar atau lebih kecil. Pengguna juga boleh bertukar-tukar antara jenis paparan (carta kawasan atau candlesticks misalnya). Sisi kanan platform dagangan mengandungi semua butang dagangan. Pertama, jenis pilihan disenaraikan di bahagian atas skrin. Ayrex memberikan pilihan perduaan ‘Pendek’, ‘Tinggi / Rendah’ dan ‘Satu sentuhan’. Di bawah jenis dagangan ialah senarai aset. Dikelompokkan mengikut kategori (saham, spot FX, indeks Ekuiti dan komoditi). Peniaga boleh mengembangkan atau menutup setiap kategori untuk melihat senarai aset di dalamnya. Senarai ini komprehensif, dan semasa kajian kami, hampir semua pasaran terbuka tersedia, yang menunjukkan Ayrex mempunyai jumlah dagangan yang baik di seluruh platform mereka. Setelah aset dipilih, graf harga di sebelah kiri akan dikemas kini dengan data baru. Tiket perdagangan juga akan dikemas kini. Ini hanya di sebelah kiri senarai aset. Di sini, peniaga boleh meminda saiz dagangan, dan masa tamat. Pembayaran itu dipaparkan dengan jelas di atas butang dagangan, dan harga mogok semasa ditunjukkan di atas kotak saiz dagangan, dan juga pada carta harga. Sebagai penembak ‘pedagang’ atas butang Call and Put, graf harga akan memaparkan arah harga yang perlu dipindahkan – hanya untuk menjaga terhadap sebarang kesalahan. Sebaik sahaja disahkan, panggilan Call or Put akan muncul di tetingkap ‘Posisi Terbuka’, yang terletak di bawah butang dagangan. Di bawah graf harga, peniaga boleh melihat sejarah perdagangan yang telah tamat tempoh dan ditutup. Terdapat juga tab ‘Berita’ dan ‘Isyarat’ di kawasan ini, memelihara pedagang sehingga kini pada peluang perdagangan yang lain. Semua dalam semua platform dagangan sangat baik. Ia tidak terlalu sibuk, tetapi masih menunjukkan semua data yang betul. Beberapa kelonggaran tambahan dari segi paparan mungkin bonus, tetapi secara umum platform sangat baik.

Pilihan Pedagang

Ayrex menawarkan tiga jenis pilihan binari:

 • Jangka pendek – Pilihan binari dengan masa tamat tempoh 5 minit atau kurang (ke bawah hingga 30 saat).
 • Tinggi / Rendah – Pilihan binari tradisional, dengan expiries setiap 15 minit, sehingga satu jam.
 • One Touch – Ayrex menawarkan pilihan Touch and No Touch pada tahap harga yang tinggi dan rendah. Pada masa-masa jumlah rendah “No Touch” mungkin menjadi tidak tersedia, dan ‘One Touch’ umumnya hanya tersedia di pasangan forex utama.

Senarai aset di Ayrex adalah kukuh. Semua pasangan FX utama disenaraikan, bersama-sama dengan pelbagai stok dan indeks. Semua komoditi yang popular juga disenaraikan, termasuk Minyak, Emas dan juga Gas Asli dan Palladium. Tahap perdagangan minimum dan maksimum di Ayrex, dan fokus pada aset popular, memberikan gambaran bahawa mereka menguruskan risiko secara berterusan dan memastikan mereka bersaing di seluruh lembaga. Bagi broker yang agak baru, ia juga mencadangkan mereka akan menambah aset dan jenis pilihan lanjut kerana mereka melihat tahap peniaga dan jumlah perdagangan yang lebih tinggi. Jadi mereka yang mencari pilihan sempadan atau tangga mungkin tidak perlu menunggu terlalu lama sebelum mereka ditambahkan ke platform Ayrex.

Aplikasi Mudah Alih

Ayrex mengeluarkan versi terkini ‘ Ayrex for Android ‘ dan ‘ Ayrex for iOS ‘ pada musim bunga tahun 2016. Apl dagangan mudah alih mencerminkan platform laman web, dengan pelbagai pilihan dan pasaran yang tersedia untuk berdagang dalam talian. Maklum balas untuk aplikasi telah baik dan aplikasinya sentiasa dikekalkan. Versi android memerlukan versi 4.1 dan ke atas. Versi iOS memerlukan versi 9.0 dan ke atas, tetapi berfungsi dengan iPhone, iPad dan iPod touch.

Pembayaran

Pembayaran Ayrex adalah kompetitif, mencapai 85% untuk aset yang paling diperdagangkan. Pembayaran akan berbeza-beza berdasarkan aset, dan juga masa tamat, tetapi Ayrex tetap berdaya saing dengan saingan di seluruh papan. Pembayaran sentuhan sentuhan adalah kekuatan tertentu, sehingga 80% untuk kedua-dua Touch and No Touch dagangan.

 

 

Kaedah Pengeluaran dan Deposit

Pengeluaran akan mengambil masa kira-kira 3 hari untuk diproses. Broker akan sentiasa memberi mereka masa untuk mematuhi undang-undang pengubahan wang haram. Satu perkara penting yang perlu diingat ialah bahawa Ayrex akan mengembalikan wang kembali kepada sumber yang membuat deposit asal. Peniaga harus sedar ini apabila membuat pembayaran awal. Di mana deposit dibuat melalui kaedah yang berbeza, Ayrex akan membahagikan sebarang pengeluaran mengikut kaedah deposit yang digunakan. Pengeluaran minimum ialah 5 GBP. Peniaga boleh membuat satu pengeluaran percuma dalam bulan kalendar. Setiap pengeluaran berikutnya akan membayar komisen berdasarkan yuran pemprosesan yang berkaitan dengan pembayaran itu. Deposit boleh dibuat melalui Neteller , Skrill , Visa , FastPay dan Kesatuan . Semasa proses deposit, peniaga boleh memilih tahap bonus mereka untuk diambil – dari 10% hingga 30%. Deposit akan mempunyai syarat tertentu, terutamanya keperluan perolehan sebelum dapat dikeluarkan. Peniaga harus meluangkan sedikit masa bekerja dari jumlah dagangan dan kekerapan perdagangan mereka yang dimaksudkan, dimana tahap bonus akan berfungsi dengan baik untuk mereka – tanpa menyebabkan perubahan pada gaya dagangan mereka. Bonus boleh dibatalkan pada bila-bila masa.

Aduan

Jenama ini tidak menghasilkan terlalu banyak aduan. Terdapat kebimbangan yang timbul tentang kadar pembayaran yang berbeza di akaun demo dan akaun sebenar, tetapi broker membetulkan perbezaan dan kedua platform kini sama Kelewatan penarikan kadang-kadang menyebabkan pertikaian, tetapi ini boleh dielakkan jika peniaga memastikan mereka membekalkan butir-butir pengesahan secepat mungkin, dan jangan tunggu sampai titik di mana pengeluaran diperlukan.

 

 

Demo

Firma itu menawarkan salah satu ciri akaun demo terbaik mereka semua – tiada pendaftaran. Jadi peniaga boleh bermain di platform tanpa perlu mendaftarkan sebarang butiran. Untuk mendapatkan akaun demo yang menjimatkan sejarah perdagangan, pelanggan baru perlu mendaftar – tetapi sesiapa saja yang ingin melihat platform dagangan, boleh melakukannya tanpa sebarang bentuk pendaftaran.

Ciri-ciri lain

 • Peraduan – Ayrex menjalankan peraduan trader biasa, dengan hadiah wang tersedia. Terdapat 3 pusingan seminggu, dengan 8 pemenang dan $ 3600 dalam hadiah wang.
 • $ 30 Bonus – Ayrex tidak menawarkan bonus deposit sebagai alternatif kepada perlawanan deposit, menawarkan peniaga $ 30 untuk berdagang.

Ayrex tiada bonus deposit

 • $ 30 Tiada bonus deposit
 • Dagang melalui bonus sebanyak 30 kali
 • Mengeluarkan sehingga $ 200
 • Pedagang masih bebas untuk memasuki pertandingan Ayrex
 • Peniaga mesti mendaftarkan kaedah deposit (Membayar $ 10) untuk kemudian menarik balik dana bonus

Walaupun keuntungan yang boleh ditarik balik pada $ 200, Ayrex memberi peniaga baru $ 30 dengan pedagang baru. Tawaran itu masih dibuka kepada mereka yang telah membuka akaun – selagi mereka tidak membuat deposit, atau mengambil sebarang bonus lain. Untuk mengambil kesempatan daripada tawaran itu, peniaga perlu melawat halaman pendaratan Bonus Tanpa Deposit tertentu . Semasa promosi, kawasan perdagangan akan mempunyai beberapa perbezaan kecil ke akaun ‘normal’. Dagangan maksima terhad kepada $ 30 dan butang Deposit / Pengeluaran tidak tersedia.

 

 

2020-04-09T04:14:07+00:00