MarketsWorld Review

MarketsWorld adalah broker yang ditubuhkan di arena Pilihan Binari yang dilancarkan pada tahun 2011. Syarikat ini dilesenkan dan dikawal selia di Great Britain oleh Isle of Mann GSC dan menawarkan peluang untuk berdagang pelbagai aset. Firma itu berbangga dengan pembayaran yang tinggi (sehingga 90%), titik kemasukan rendah ($ 1 / £ 1 / € 1) dan deposit awal rendah (deposit minimum $ 20 / £ 20 / € 20), perkhidmatan pengeluaran cepat serta sokongan pelanggan 24/6 yang luar biasa.

Fakta bahawa MarketsWorld dilesenkan dan dikawal selia sebagai broker Pilihan Perduaan di Isle of Man menawarkan pedagang menjamin dana yang didepositkan adalah selamat dan terjamin. Sila ambil perhatian jika anda dari Amerika Syarikat bahawa broker ini tidak dikawal selia di Amerika Syarikat dan rakyat Amerika Syarikat harus mengambil nasihat undang-undang mereka sendiri sebelum mendaftar – merek itu sendiri bagaimanapun, tidak melihat alasan undang-undang mengapa mereka tidak seharusnya menerima penduduk AS sebagai peniaga .

Syarikat itu baru-baru ini menjalani peningkatan platform dan pembaikan laman web secara besar-besaran. Untuk laman web ini, mereka telah memadamkan semua iklan gaya kasino yang mencolok dengan perdagangan yang cepat dan wang cepat. Untuk platform mereka telah meningkatkan antara muka, meningkatkan aset, memperluaskan tamat tempoh dan membawa carta sehingga piawaian industri.

 

Bonus dan Promosi

Sejak penubuhan syarikat itu telah memperkenalkan beberapa promosi dan bonus yang terus berkembang. Bukan sahaja Pasaran Dunia pada masa ini menawarkan pulangan tertinggi di pasaran pada 90%, tetapi terdapat juga bonus lain yang boleh digunakan peniaga seperti:

  • $ 10 Perdagangan Percuma
  • Perlawanan Tunai 100%
  • $ 300 Rujuk bonus Rakan

Tambahan tanpa penggunaan demo percuma yang hebat yang mengasah kemahiran dagangan dan membolehkan anda mencuba sebelum anda membeli.

 

Maklumat Akaun

Terdapat sedikit halangan untuk masuk ke MarketsWorld. Deposit minima adalah $ 20 dengan perdagangan minimum bermula dari $ 1/1 hingga maksimum $ 1,000, MarketsWorld melayani semua pedagang, dari para ahli baru kepada pakar. Platform ini memenuhi semua mata wang standard dan boleh dikendalikan dalam EUR / GBP / USD. Pembukaan akaun adalah segera dengan proses masuk yang mudah dan sembang langsung tersedia jika anda mempunyai sebarang masalah, jadi semua sudut dilindungi untuk memastikan anda mendapat yang paling banyak dari perdagangan anda.

 

Keperluan Perdagangan

MarketsWorld menyediakan platform perdagangan intuitif dan mesra pengguna yang membolehkan peniaga menumpukan pada strategi dan titik masuk.

Dengan minimum deposit $ 20 / £ 20 / € 2 dan perdagangan minima hanya $ 1 / £ 1 / € 1 hingga maksimum $ 1,000 / £ 1,000 / € 1,000, Pasar Dunia memenuhi semua jenis peniaga binari.

Peniaga boleh membiayai akaun mereka dan membuat pengeluaran dengan menggunakan semua kad debit bank, Visa dan Mastercards, termasuk Visa Electron, Visa Debit, Pembelian Visa, Debit Mastercard, Maestro, Switch dan Solo.

 

Platform

Pasaran Dunia menawarkan pedagang semua aset perdagangan utama yang termasuk mata wang utama, indeks dan komoditi; apa yang membezakan antara platform adalah kemudahan penggunaan dan hakikat bahawa anda boleh mendapatkan sehingga 95% keuntungan setiap perdagangan dan fakta bahawa syarikat itu dikawal di Kepulauan British yang memberikan ketenangan fikiran. Platform Pasaran Dunia juga menawarkan peluang kepada pedagang untuk mengasah kemahiran mereka dengan menggunakan akaun demo percuma masa sebenar dan pasangan ini dengan bonus yang sangat baik, anda dapat memahami mengapa MarketsWorld terbukti begitu popular.

Peningkatan platform adalah benar-benar bagus, peningkatan yang besar berbanding yang asal. Walaupun masih memerlukan peningkatan kosmetik fungsi itu hebat. Aset mudah dicari dan mengemudi dan masing-masing dilengkapi dengan carta yang lebih baik juga. Carta ini terhad kepada lilin 1 minit dan tidak mempunyai alat lukisan lagi tetapi adalah masa nyata dan sangat berguna untuk perdagangan jangka pendek.

 

 

Khidmat Pelanggan

Pasaran Dunia mempunyai pasukan perkhidmatan pelanggan berdedikasi yang tersedia 24/6 melalui telefon, email, skype dan live chat. Oleh kerana industri pantas, pasukan berminat mendengar daripada pelanggan mereka supaya mereka dapat meningkatkan pengalaman perdagangan dan mengembangkan persekitaran sesuai dengan pelanggan mereka.

 

Akaun Demo

Firma itu menawarkan akaun demo, yang tidak memerlukan deposit untuk membuka dan masuk. Akaun demo menyediakan akses yang sama kepada aset pendasar, pada harga yang sama. Ini memberi peluang kepada pedagang untuk mencuba platform tanpa perlu menanggung risiko, atau membuat deposit minimum.

Akaun tidak terhad, jadi tidak ada batasan waktu. Begitu juga, dana boleh ditetapkan semula jika baki demo dihapuskan. Dalam sentiasa memberi jaminan untuk melihat akses tawaran broker kepada demo tanpa had – ia menunjukkan firma mempunyai keyakinan terhadap platform dagangan mereka, dan gembira untuk pelanggan baru mencuba – kerana mereka mempunyai kepercayaan pada produk mereka yang akhirnya akan senang apa yang mereka lihat dan membuka akaun sebenar.

Sekiranya seorang peniaga membuka akaun wang sebenar dengan menaik taraf akaun demo – akaun asal menjadi tidak sah. Walau bagaimanapun, pengguna hanya boleh membuka akaun demo kedua jika mereka mahu mencuba strategi yang berbeza tanpa mengambil risiko wang sebenar. Ia sememangnya salah satu daripada syarat demo yang lebih baik untuk mana-mana broker.

 

App Perdagangan

Jenama ini menawarkan aplikasi dagangan mudah alih berkualiti tinggi. Aplikasi ini telah direka untuk kedua-dua android dan iOS (iPhone dan iPad). Ia menyampaikan pengalaman dagangan yang serupa ke platform penuh, dan pelaksanaan perdagangan sama cepat. Sokongan ditawarkan 24/7 pada aplikasi dan muat turun adalah padat, memerlukan hanya 24MB.

Aplikasi ini adalah tambahan padu untuk pengalaman perdagangan dan pedagang yang ingin memastikan mereka boleh berdagang sementara jauh dari rumah akan terus gembira. Akaun demo yang sama boleh dikendalikan dari aplikasi mudah alih atau desktop, jadi peniaga boleh mencuba kedua-duanya tanpa membayar deposit minimum.

 

Adakah Marketsworld Penipuan?

Marketsworld adalah salah satu pembrokeran popular yang telah dilancarkan pada tahun 2011. Firma ini terletak di Great Britain dan dikawal oleh pihak berkuasa kewangan tempatan di Isle of Man. Daya tarikan terbesar platform ini ialah pembayaran yang tinggi sebanyak 95% untuk pelaburan anda. Ia mempunyai penyebaran aset yang sangat luas yang terdiri daripada mata wang, saham, indeks, dan juga komoditi. Mereka termasuk sokongan pelanggan yang sangat baik yang menawarkan bantuan kepada semua isu kepada pedagang, bersama dengan perkhidmatan pengeluaran yang mudah. Di samping itu, Marketsworld juga menyediakan beberapa gerbang pembayaran untuk memberikan keselesaan dan keselamatan maksimum kepada semua urus niaga anda.

 

Firman Akhir

Walaupun Markets World mungkin tidak mempunyai alat dagangan yang besar, syarikat itu mempunyai perancangan besar untuk masa depan dengan perkembangan baru yang akan datang. Memandangkan platform ini memberikan perkhidmatan yang teladan dengan pelaksanaan dagangan yang cepat dan sebut harga yang tepat. Pasukan penjaga pelanggan cepat bertindak balas terhadap sebarang pertanyaan dan proses pengeluaran adalah cepat dan mudah.

Ringkasnya, MarketsWorld menyediakan platform pilihan binari yang selamat, boleh dipercayai dan dikawal selia untuk kedua-dua pemula dan peniaga yang berpengalaman. Potensi 95% pulangan, proses deposit / pengeluaran mudah dan perkhidmatan pelanggan meletakkan mereka sebagai mesti melawat untuk semua peniaga pilihan binari.