Alternatif Krypto dalam perbandingan: Kini terdapat banyak cara untuk melabur dalam cryptocurrency. Bulan lalu, terutamanya bitcoin yang dibincangkan, kini terdapat alternatif pelaburan yang tidak terkira banyaknya. Ini termasuk bukan sahaja duit syiling lama dalam perdagangan langsung atau nyata, tetapi juga pilihan lain untuk pelaburan crypto. Yang paling umum termasuk perlombongan dan pelaburan korporat. Tidak semua pelaburan crypto sesuai untuk semua pelabur. Apakah pemilikan syarikat atau perlombongan?

Apakah perbezaan dan kelebihan terhadap pembelian mata wang Bitcoin and Co.? Soalan-soalan ini dan lain-lain dijawab di sini untuk menunjukkan kepada pelabur apa peluang yang mereka ada. Namun, kriptografi adalah pilihan yang dialu-alukan untuk mendapat keuntungan dari. Walau bagaimanapun, pelaburan harus dipertimbangkan dan dianggarkan dengan baik. Untuk mencari pilihan yang terbaik, kami membentangkan pelbagai pilihan dengan peluang dan risiko kepada saya.

 

Alternatif Crypto dalam perbandingan – gambaran pelbagai pelaburan

Selain daripada pembelian mata wang langsung (pelaburan jangka panjang dan jangka pendek serta ICO) terdapat banyak alternatif untuk pelabur. Perlombongan adalah satu contoh. Ini termasuk pertambangan awan atau perlombongan perkakasan. Di samping itu, apa yang dipanggil Straking sebagai alternatif kepada mata wang crypto atau pelaburan langsung di dalamnya. Jika ujian alternatif Krypto dipertimbangkan, penyertaan syarikat juga tidak boleh hilang. Sebagai tambahan kepada perkongsian senyap, pembelian saham dan penyertaan dalam keuntungan juga dikira. Menentukan pemilihan pelaburan yang sesuai adalah selalu tingkah laku sendiri serta cita-cita pedagang. Untuk alternatif kripto dalam perbandingan, pelabur harus menanyakan soalan berikut:

  • Apakah risiko yang saya ingin ambil?
  • Ukuran hasil manakah yang saya ingin capai?
  • Apakah ekuiti saya?
  • Berapa banyak masa saya mahu melabur dalam dagangan?
  • Bergantung pada jawapan kepada soalan-soalan, pemilihan untuk alternatif crypto terbaik juga akan dibatalkan. Walaupun banyak perajin masih menggunakan pelaburan langsung dan pembelian Bitcoin dan Co, kini terdapat banyak kemungkinan lain di pasaran. Mari lihat alternatif kripto dalam ujian pertama pilihan pelaburan konvensional, pembelian mata wang.

 

Pembelian Mata Wang: Pelaburan Jangka Panjang di Bitcoin dan Co

Untuk masa yang lama, tidak ada alternatif sebenar untuk cryptocurrency, kerana pelabur benar-benar menyukai melabur dalam unit mata wang digital. Sebagai tambahan kepada dan sebagai alternatif kepada sistem pembayaran konvensional, bitcoins khususnya menjadi semakin popular dan juga ditemui sebagai hartanah pelaburan. Ramai pedagang membeli unit mata wang secara langsung dan menyimpannya dalam jangka panjang. Terlalu menggoda adalah prospek kenaikan harga, yang sebenarnya berlaku, sekurang-kurangnya dalam hal Bitcoin. Kemudian, duit syiling perlu dijual semula dengan mengambil Kursplus. Bukan sahaja untuk Bitcoin, tetapi juga untuk mata wang crypto yang lain, pendekatan ini sangat banyak di kalangan ramai pelabur. Sebagai contoh, mereka yang mengakui potensi Bitcoin pada peringkat awal dan memperoleh syiling pada tahun 2010 dapat menggandakan keuntungan mereka disebabkan kenaikan harga dan penjualan semula pada tahun 2015.

 

Dagangan jangka pendek di pasaran saham

tradingA jangka pendek pelaburan dalam mata wang digital juga popular dengan banyak pelabur. Ini terutamanya didagangkan di bursa saham, terutamanya dengan kontrak untuk perbezaan. Pembekal yang lebih banyak dan lebih banyak menyediakan bukan sahaja perdagangan CFD, tetapi juga ETF. Sementara itu, terdapat juga crypto-futures. Di atas semua, perdagangan dalam kontrak untuk perbezaan adalah kepentingan khusus kepada banyak pelabur kerana ia sangat pendek dan hanya memerlukan sedikit modal. Tetapi dia juga sangat spekulatif. Risiko ini dikompaun oleh perkembangan harga yang tidak menentu yang terbukti dalam hampir semua mata wang digital. Beberapa poin peratusan sudah dapat menentukan sama ada pelaburan membayar keuntungan atau ditutup dengan kerugian.

 

Tawaran Syiling Awal – kegemaran pelabur baru

Terdapat cara baru untuk membeli mata wang: pembiayaan korporat. Apa yang dinamakan Tawaran Inisial Coin, ICO pendek, juga unit mata wang digital, tetapi yang berfungsi untuk meningkatkan modal syarikat. Sebagai contoh, mereka ditawarkan pada platform crowdfunding dan bertujuan untuk membawa modal baru kepada syarikat secepat mungkin. Biasanya, pembelian ICO tidak melibatkan pembelian saham syarikat. Juga, hak untuk mengambil bahagian dalam pengagihan keuntungan tidak wujud. Hanya token digital dikeluarkan, yang kemudiannya boleh didagangkan di atas platform. Ethereum kini merupakan salah satu daripada platform pembangunan yang paling popular seumpamanya.

 

Alternatif Krypto dalam ujian: pelaburan infrastruktur

Sama ada pelaburan infrastruktur boleh digambarkan sebagai alternatif kripto terbaik, setiap pelabur mesti membuat keputusan untuk diri mereka sendiri. Dengan ini, kita memahami di atas semua Perlombongan yang dipanggil, pemprosesan atau pengeluaran mata wang digital baru. Fokusnya adalah pada Blockchain, yang digunakan oleh syarikat. Sesiapa yang berurusan dengan pertambangan, tentu saja, boleh mendapatkan wang dengannya. Blok mata wang kriptubasi yang bersambung harus terlebih dahulu dipecah dan kemudian disusun kembali sebelum diproses selanjutnya di rangkaian. Ini bukan sahaja memerlukan banyak kuasa pengkomputeran, tetapi juga “pelombong”. Siapa yang menyediakan kuasa pengkomputeran ini dan blok “dilombong”, boleh mendapatkan wang dengannya. Perlombongan dibezakan dalam dua varian

 

Perlombongan perkakasan

Dalam hal perlombongan perkakasan, terutama pengguna persendirian menyamar komponen khusus (misalnya kartu grafik, pemproses) untuk menghasilkan nilai hash blok block. Dengan cara ini mereka menghasilkan wang dengan menyediakan kuasa pemprosesan (meningkat). Sekali lagi, kaedah ini adalah antara alternatif kripto berbanding. Walau bagaimanapun, perlombongan swasta mempunyai kelemahan utama: peningkatan kos tenaga dan pelaburan perkakasan.

 

Perlombongan awan – alternatif kepada cryptocurrency dalam pembelian langsung

Memandangkan permintaan perlombongan semakin meningkat dan pelombong swasta tidak dapat mengendalikan kuasa pengkomputeran, syarikat telah membangunkannya. Mereka menawarkan perlombongan awan yang dipanggil. Penambang mendapat kadar hash melalui pembayaran bulanan, yang menghasilkan blok block. Kadar langganan bulanan adalah berdasarkan pada cryptocurrency dan kadar hash. Dengan alternatif kripto dalam ujian itu, dilihat bahawa dengan kebanyakan tawaran mata wang yang diminta seperti Bitcoin atau Ethereum biasanya tidak lebih daripada pakej bulanan yang tersedia.

 

Mengaku sebagai Alternatif Crypto Terbaik?

Staking bukan idea untuk banyak pelabur, tetapi ia juga boleh digunakan untuk menghasilkan wang. Walau bagaimanapun, pelaburan tertentu diperlukan untuk pertama kali. Pelabur membeli token crypto dan kemudian melancarkan aplikasi dompet. Ini menambah berat badan ke nod perlombongan dalam rangkaian bukti, memastikan “suara suara” yang lebih besar. Sekiranya anda memberi token ini, anda akan dapat mengembalikan bilangan syiling crypto yang sama sebagai kemenangan.

Alternatif kepada cryptocurrency: penyertaan syarikat

Sebagai tambahan kepada pembelian langsung mata wang crypto, terdapat alternatif kripto lain dalam perbandingan. Ini termasuk, di atas semua, penyertaan korporat, yang agak mudah untuk para pelabur. Para pelabur sama ada secara langsung mengambil bahagian sebagai pemegang saham (kami membeli saham atau ICO), dan dengan itu mencapai pulangan. Di atas semua, ICOs tidak menyatakan secara langsung saham syarikat dan tidak memberi hak kepada pengagihan keuntungan. Sebaliknya, mereka berkhidmat sebagai dana jangka pendek, syarikat baru. Sebaliknya, jika anda bertaruh pada saham crypto, anda secara semula jadi mengambil bahagian dalam keuntungan dengan membelinya dan menerima dividen. Di samping itu, pembelian saham itu menyatakan pembelian separa syarikat itu.

 

Gambaran keseluruhan pasaran – Pelaburan mana yang menjanjikan kejayaan?

Hype sekitar Bitcoin dan Co. masih belum terputus dan mata wang digital baharu ditambah. Pada mulanya, ia terutama menjadi trend untuk melabur secara langsung dalam duit syiling. Mereka yang memiliki Bitcoins tidak hanya menggunakannya sebagai alat pembayaran, tetapi sering sebagai objek spekulatif jangka panjang. Begitu juga, ia juga berkelakuan dengan mata wang digital lain. Tetapi terdapat juga alternatif crypto dalam ujian, yang menunjukkan pelaburan lain. Sebagai contoh, semakin banyak broker juga menawarkan spekulasi mengenai trend harga, taruhan mata wang kriptografi. Fokus utama di sini adalah pada CFDs. Pembekalan di kawasan ini semakin meningkat, memandangkan permintaan peniaga meningkat. Sementara itu, broker besar seperti Pilihan IQ telah meluaskan pelbagai instrumen perdagangan.

 

Perlombongan sebagai tip pelaburan baru

Perlombongan, terutamanya perlombongan awan, semakin menarik pelabur. Dengan kuasa pengkomputeran yang mencukupi dan usaha yang agak sedikit, pelabur juga boleh mendapat manfaat daripada kriptografi tanpa melaburkan secara langsung atau perlu menjejaki sejarah carta semasa. Pengiraan mudah keuntungan bersih menunjukkan betapa lumayannya perlombongan sebenarnya. Atas sebab ini, idea peluang pelaburan ini dalam perbandingan alternatif kripto tidak boleh dilepaskan. Hasil perlombongan 100% dipecahkan seperti berikut
Setelah ditolak semua perbelanjaan, ini memberi keuntungan sebanyak 27 peratus. Diukur dengan kemungkinan hasil instrumen perdagangan lain, opsyen ini dianggap sebagai alternatif kripto terbaik bagi banyak pelabur. Seperti yang anda ketahui, setiap pingat mempunyai dua sisi. Dalam kes ini juga, kerana di atas semua kos elektrik serta perolehan perkakasan mewakili banyak pelombong swasta yang merupakan pelaburan awal yang sangat tinggi. Selain itu, proses penyejukan yang diperlukan untuk kuasa pengkomputeran tinggi sering tidak dapat dijamin. Atas sebab itu banyak melabur dia melanggan bulanan dengan penyedia perlombongan awan. Di sini, keuntungan peratusan jauh lebih rendah, tetapi juga kos dan kos elektrik, ruang atau penyejukan yang mencukupi ditinggalkan.

 

Saham sebagai alternatif crypto

Sekuriti juga menjadi semakin penting sebagai hasil daripada matawang digital. Tumpuan di sini adalah di atas semua pada saham Bitcoin Group SA atau syarikat yang menyediakan komponen perkakasan yang secara aktif bekerja dengan teknologi blockchain. Sementara itu banyak perusahaan baru telah ditubuhkan di kawasan ini. Di atas semua, tentu saja, kertas Bitcoin Group SA. Keselamatan ini pada masa ini kurang daripada pelaburan yang menarik, tetapi sebagai pelaburan yang tidak menentu. Walaupun terdapat gembar-gembur sebenar yang mengelilingi cryptocurrency pada 2016/2017, tidak banyak yang dapat dilihat pada suku pertama 2018. Bukan sahaja cryptocurrency, tetapi juga pasaran saham memberi laluan. Juga terdapat amaran teknikal, kerana kertas itu jatuh di bawah tanda 50 euro. Berdasarkan analisis harga, dapat dilihat bahwa ada isyarat penjualan teknikal, yang akan menyebabkan kertas kerugian harga lebih lanjut. Sebagai peringatan: pada akhir November 2017, kertas itu masih disenaraikan pada nilai 86.20 euro. Contoh ini dengan jelas menunjukkan betapa tidak menentu seluruh kawasan sekitar cryptocurrencies itu.

 

IBM sebagai pemenang bursa saham

Walaupun pelabur mempunyai kegembiraan sedikit dalam bahagian Bitcoin, terdapat juga pemenang literal crypto-hype. Ini termasuk, sebagai contoh, sekuriti IBM. Syarikat ini bergantung pada masa depan pada mata wang kripto Stellar Lumens, pengumuman pada Oktober 2017. Bagi kumpulan teknologi Amerika mempunyai kerjasama dengan pembekal perkhidmatan kewangan Stellar.org dan pakar pembayaran KlickEx. Matlamatnya adalah untuk mewujudkan sistem pembayaran rentas sempadan berdasarkan Blockchain. IBM berfikir ke depan, dan komitmen ini juga diterima dengan baik oleh para pelabur. Keselamatan itu dibuat dengan baik dan merupakan antara pemenang di kalangan banyak kertas lain.

 

Tinjauan Pasaran – Crypto Currencies akan mengumpulkan wang FIAT

Betapa lumayannya pelaburan dalam kriptografi boleh ditunjukkan oleh analisis pakar kewangan penting. Walaupun selalu ada suara-suara polarisasi yang memberi amaran terhadap pembelian dan penggunaan unit mata wang digital, tetapi juga para pendukungnya terus meningkat. Walaupun duit syiling digital tidak secara fizikal di tangan, tetapi semakin banyak pembekal perkhidmatan menawarkan pembayaran dengan Bitcoin dan Co Di atas semua, kesederhanaan kaedah pembayaran sangat penting kerana ia membantu memudahkan pemprosesan dan mengurangkan kos transaksi. Walau bagaimanapun, kadang-kadang mereka tidak menggantikan mata wang konvensional seperti Euro atau USD. Sebenarnya, ini hanya tidak mempunyai infrastruktur yang diperlukan. Walau bagaimanapun, bukan sahaja para penganalisis Goldman-Sachs bersetuju bahawa mata wang digital boleh menjadi penyelesaian, terutama bagi ekonomi yang lemah. Oleh kerana perkhidmatan kewangan yang tidak mencukupi tersedia di negara-negara membangun, transaksi mata wang digital boleh dilakukan secara tidak konvensional. Di samping itu, mata wang domestik di kawasan tersebut terdedah kepada inflasi yang tinggi. Ini tidak akan wujud kerana peningkatan penggunaan mata wang digital. Itulah sebabnya cryptocurrencies, terutama di negara-negara membangun, boleh menjadi alternatif yang baik untuk mata wang FIAT.

 

Bank masih teragak-agak dengan Bitcoin and Co.

Pertukaran saham antarabangsa telah menubuhkan Bitcoin terutamanya pada tahun 2017, sehingga mata wang kripto bahkan mendapati dirinya di Wall Street lagi. Bursa saham digitalMalaysia EUREX dan bursa saham Rusia juga menunjukkan diri mereka untuk masa depan Bitco orang yang sedang berlaku. Penyedia perkhidmatan kewangan, bagaimanapun, kadang-kadang kurang terbuka. Hanya beberapa bank pelaburan dan dana lindung nilai telah menemui keberanian untuk menawarkan Bitcoin dan kriptografi lain. Ini disebabkan terutamanya oleh turun naik harga, terutama dalam beberapa bulan kebelakangan ini.

 

Kesimpulan: Pedagang mencari lebih daripada alternatif kepada cryptocurrency

Sekiranya anda tidak mahu melabur secara langsung dalam Bitcoin and Co., anda akan mendapati banyak alternatif crypto dalam ujian. Ini bukan sahaja termasuk perlombongan, tetapi juga pelaburan korporat atau pelaburan sivik. Dalam pada itu, mata wang digital bukan sahaja tiba di penyedia dompet, tetapi pada platform yang tidak terkira banyaknya. Jika mereka agak tidak diketahui beberapa tahun yang lalu, mereka kini menjadi objek pelaburan yang menarik. Hampir setiap hari terdapat mata wang digital dan pelaburan baru. Sejak 2017, niaga hadapan Bitcoin juga telah dimasukkan. Bukan sekadar sekuriti cryptocurrency, tetapi juga saham dalam aliran slip mereka adalah menarik. Ini termasuk, sebagai contoh, pengeluar perkakasan, perisian dan syarikat untuk penyelesaian teknologi baru. Malah syarikat IT seperti syarikat Amerika Syarikat IBM telah mendapat dorongan baru melalui kerjasama mereka dengan portal crypto.

Untuk melihat lebih dekat tawaran ini, perbandingan membantu. Di sini pelabur yang berminat akan mencari petua berharga mengenai pelaburan kripto dan banyak lagi. Bukan sahaja broker crypto dibandingkan, tetapi juga pembekal forex dan CFD. Ini adalah apa yang binaereoptionen.com bermaksud: nasihat profesional dari pakar dan kepakaran mendalam penyedia perbandingan. Berita tentang topik individu melengkapkan tawaran di portal. Sekiranya anda ingin mendapat maklumat yang paling banyak, ini adalah tempat untuk anda. Bukan sahaja crypto-investments, tetapi juga bidang kewangan lain adalah profesion kami!

Perhatian khusus harus dibayar kepada laporan pengawasan pasar cryptocurrency Institute Blockchain Transparency baru-baru ini, yang melaporkan bagaimana “mencuci perdagangan” adalah sejenis manipulasi pasar di mana seorang pedagang serentak menjual dan membeli instrumen keuangan, dan sangat terkenal daripada instrumen kewangan.