BinaryMate telah dijenamakan semula dengan RaceOption .

BinaryMate menawarkan beberapa faedah yang unik, termasuk pemprosesan pengeluaran yang dijamin dalam satu jam, dan sokongan video langsung 24 jam sehari. Firma itu menawarkan tahap akaun yang berbeza berdasarkan deposit dan anugerah kedua-dua dana bonus, dan perdagangan bebas risiko pada tahap akaun tertentu – terma akan dikenakan.

Perkara utama:

  • $ 1 Perdagangan Minimum
  • Deposit Minimum $ 250
  • Pemprosesan pengeluaran 1 jam
  • Peraduan kolam hadiah $ 20,000

Penduduk AS dapat membuka akaun dan firma juga menawarkan akaun demo untuk pedagang baru yang berpotensi untuk mencuba platform. Jenama menawarkan pelbagai pilihan deposit dan pengeluaran – dan pemprosesan 1 jam adalah tawaran yang menarik, mencadangkan BinaryMate tahu apa yang mungkin meninggalkan pelanggan frustrasi di tempat lain.

 

Platform Perdagangan

Kawasan platform dan perdagangan kelihatan licin dan tidak rumit. Semua pilihan yang perlu dilakukan peniaga adalah mudah untuk dijangkau dan mudah digunakan. Salah satu tarikan pilihan binari adalah kesederhanaan berbanding dengan kenderaan perdagangan yang lain – dan platform dagangan memastikan yang dikekalkan di sini.

Carta harga termasuk masa tamat tempoh, dengan garis visual pada carta, dan garis putus-putus menunjukkan apabila perdagangan mesti diletakkan oleh. Sebagai perdagangan diletakkan, ia dipaparkan pada carta, dan graf akan mengemas kini kedudukan sebagai perubahan harga. Sebilangan bilangan dagangan boleh dibuka pada carta yang sama.

Pilihan dagangan berada di bahagian atas skrin, dan ke kanan. Aset dan tamat pendasar ditetapkan pada bahagian atas skrin, dengan menggunakan menu drop down yang ringkas. Saiz dagangan ditetapkan di sebelah kanan atas kawasan dagangan, dan butang perdagangan di bawah. Mereka sangat jelas, dengan harga mogok semasa yang ditunjukkan di antara mereka supaya seorang peniaga dapat melihat dengan tepat harga yang mereka berdagang.

 

 

Pembayaran bagi aset tertentu ditunjukkan di sebelah kanan – kedua-dua peratusan dan pembayaran berpotensi berdasarkan ukuran perdagangan yang telah dipilih. Terdapat juga beberapa ciri tambahan di platform, contohnya pilihan carta dan bar ‘sentimen’, yang menunjukkan pedagang arah mana yang sedang diramalkan.

Kawasan perdagangan sangat mudah digunakan dan kelihatan baik – ia menarik bersama-sama semua keperluan pedagang, dengan cara yang kemas dan boleh digunakan. Kejelasan itu kemudiannya memindahkan dengan sangat baik kepada aplikasi mudah alih, yang kelihatan berfungsi sama.

 

Pilihan Pedagang

3 Jenis perdagangan digital boleh didapati:

  • Standard Tinggi / Rendah
  • 60 Kedua
  • Satu sentuhan

Pilihan aset asas termasuk pasangan mata wang biasa (forex), saham, indeks dan komoditi. Pelbagai di BinaryMate dapat dibandingkan dengan kebanyakan jenama utama, dengan semua aset popular yang disenaraikan.

Pembayaran sebanyak 90% tetapi akan berubah berdasarkan pasaran – dan masa tamat dan aset asas tertentu. Secara umum, pembayaran dengan BinaryMate adalah baik, berbanding dengan firma saingan.

 

App Mudah Alih

Platform mudah alih telah direka untuk kedua-dua android dan iOS (iPhone dan iPad_ dan mengambil keuntungan dari kekuatan setiap sistem operasi. Platform perdagangan, untuk kedua-dua web dan mudah alih, direka dengan idea yang sama pada mana-mana peranti. versi web kelihatan dan beroperasi sama seperti versi mudah alih. Ini memberikan pengalaman pengguna lancar untuk peniaga yang bergerak di antara keduanya.

Aplikasi mudah alih menyediakan pelaksanaan segera perdagangan, tetapi juga menyampaikan pilihan pengurusan akaun, dan alat carta penuh. Peniaga juga boleh menyenaraikan sejarah perdagangan penuh mereka di telefon bimbit. Ia adalah persembahan yang sangat kuat dan telah dibangunkan dan dicipta dengan teliti.

 

Pengeluaran

Firma itu mempunyai industri pemprosesan 1 jam yang menjanjikan janji. Ini jauh lebih tinggi daripada mana-mana firma yang setanding dan merupakan titik ditambah yang pasti. Untuk meminta pengeluaran, pengguna mesti telah menyelesaikan proses pengesahan. Ia patut dilakukan sedini mungkin untuk mengelakkan kelewatan dengan pembayaran atau sebarang pertikaian.

Kaedah pengeluaran termasuk pemindahan kad, debit dan kad kredit, dan pelbagai perkhidmatan e-wallet, termasuk Paypal, Neteller dan Wang Web. BinaryMate juga menerima deposit Bitcoin – titik jualan yang unik untuk pengguna mata wang crypto. Jumlah minimum yang boleh ditarik balik ialah $ 50.

 

Paxum

Firma itu juga menawarkan deposit dan pengeluaran melalui pembekal e-wallet baru – Paxum. Sebuah firma baru, Paxum menyediakan perkhidmatan yang serupa dengan Paypal dan Skrill. Setakat ini BinaryMate adalah satu-satunya firma yang mengambil pembayaran (dan pengeluaran) melalui perkhidmatan Paxum.

Sesetengah terma dan syarat bonus bermakna keperluan perolehan ditetapkan sebelum sebarang pengeluaran boleh dibuat. Atas sebab ini, adalah penting untuk membaca terma-terma bonus yang diberikan – jika keperluan perolehan tidak dapat dipenuhi, maka pedagang dapat (dan harus) mengembalikan bonus tersebut.

 

Peraduan

Terdapat peraduan biasa di mana peniaga boleh bersaing antara satu sama lain untuk hadiah kolam yang berjumlah $ 20,000. Terma dan syarat setiap pertandingan boleh berbeza-beza, tetapi mereka terbuka kepada peniaga dan pemula yang berpengalaman. Sesetengahnya diputuskan berdasarkan jumlah dagangan, yang lain pada keuntungan atau aset tertentu. Mereka adalah ciri yang menarik walaupun, dan popular di kalangan peniaga. Sekurang-kurangnya 20 peniaga menang dalam pertandingan setiap minggu.

 

Akaun Demo

BinaryMate menawarkan akaun demo, tetapi peniaga perlu mendaftar dan membincangkan demo dengan pengurus akaun. Terdapat juga sekatan masa untuk berapa lama akaun demo tersedia. Semasa menawarkan akaun demo jelas ditambah, ini adalah salah satu kawasan di mana jenama itu boleh menjadi lebih banyak pelanggan yang difokuskan dan menawarkan demo tanpa had untuk menunjukkan platform mereka kepada khalayak yang lebih luas.