Etrade adalah salah satu broker dagangan dalam talian yang paling mantap. Ini sebahagiannya hasil daripada usaha pemasaran mereka, tetapi juga kerana mereka menjanjikan platform yang mesra pengguna, sumber yang luas dan biaya yang kompetitif. Kajian Etrade ini akan memperincikan semua aspek penawaran, termasuk sejarah, akaun, komisen dan senarai produk mereka.

 

 

Sejarah Ringkas

Sebelum anda mendaftar untuk memulakan dagangan hari, ia membantu memahami bagaimana Etrade telah berkembang. Syarikat itu hidup pada tahun 1982 ketika William A. Porter dan Bernard A. Newcomb mengasaskan TradePlus di California dengan hanya $ 15.000. Kemudian pada tahun 1991, Porter dan Newcomb membentuk sebuah perusahaan baru, Etrade Securities. Mereka mula menawarkan perkhidmatan perdagangan melalui America Online dan Compuserve. Menjelang tahun 1994 pendapatan hampir mencapai $ 11 juta, lonjakan mengagumkan daripada $ 850,000 tahun 1992.

Hanya dua tahun kemudian syarikat itu mempunyai 73,000 pelanggan dan memproses 8,000 dagangan setiap hari. Belum lagi pendapatan suku tahunan adalah $ 15 juta yang mengagumkan. Pada bulan Jun 1996 syarikat itu kemudiannya dilancarkan melalui tawaran awam awal (IPO).

Pada awal tahun 2000, ia kelihatan seperti Etrade akan bergabung dengan TD Ameritrade. Walau bagaimanapun, perselisihan mengenai hak harga dan tadbir urus menghalang kesepakatan ini beruntung. Sebaliknya, Etrade memperoleh dua bekas broker diskaun, Harrisdirect plus Brown & Company.

Hasil daripada banyak urusan perniagaan, E-Trade kini mempunyai ibu pejabat di New York, serta lokasi pejabat lain di seluruh dunia. Pertumbuhan mereka juga bermakna mereka boleh menawarkan perdagangan dalam:

 • Saham
 • Saham sen OTC
 • ETFs
 • Hadapan
 • Pilihan
 • Bon
 • Reksadana

Sesetengah orang tidak pasti sama ada Etrade adalah pembuat pasaran. Jawapannya ialah G1 Execution Services LLC adalah unit pembuatan pasaran Perbadanan Kewangan ETrade. Walau bagaimanapun, perusahaan itu dijual kepada Susquehanna International pada tahun 2013.

Deposit Permulaan Minimum

Salah satu keperluan jika anda ingin memulakan perdagangan hari dengan Etrade ialah anda membayar deposit akaun minimum $ 500 langsung. Walaupun ada alternatif yang menawarkan minimum yang lebih rendah, $ 500 adalah standard industri yang agak.

Spreads & Commissions

Tinjauan perdagangan pengguna telah kebanyakannya positif dari segi biaya broker. Sebaik sahaja anda membuka akaun, anda boleh mengharapkan harga yang sama dengan pesaing utama mereka, TD Ameritrade, Fidelity dan Charles Schwab.

Ini bermakna jika anda mencari komisen yang didiskaun secara besar-besaran, anda mungkin mahu mencari tempat lain. Setelah mengatakannya, ramai yang berpendapat anda membayar lebih banyak kerana anda mendapat lebih banyak, termasuk alat perdagangan yang kuat dan ciri tambahan yang berharga.

Perdagangan saham standard ialah $ 6.95, ditambah tambahan $ .75 setiap kontrak. Terdapat juga diskaun jumlah. Ini bermakna peniaga aktif boleh mendapatkan kadar serendah $ 4.95 + $ 0.50 jika mereka membuat lebih daripada 30 dagangan setiap suku tahun.

Selain itu, Etrade menawarkan ETF tanpa komisyen. Walaupun mereka tidak cukup menawarkan 296 ETF tanpa biaya yang ditemui di TD Ameritrade, mereka masih berjanji 225, meletakkan mereka ketiga dalam kedudukan industri.

 

 

Leverage

Ulasan dan rating menunjukkan Etraders berpuas hati dengan pilihan leverage. Sebaik sahaja anda membuka akaun margin, anda boleh meminjam sehingga 50% ekuiti yang layak untuk membeli produk. Digunakan dengan betul pada margin boleh membantu anda memanfaatkan peluang dan meningkatkan pendapatan anda.

Ia juga membolehkan anda membuat spekulasi di banyak pasaran, dari saham asing dan emas ke cryptocurrency, seperti ethereum, riak dan bitcoin. Walau bagaimanapun, anda perlu menyemak keperluan margin niaga hadapan untuk jenis akaun anda.

Anda juga perlu mengingati panggilan margin dan kadar yang tinggi dapat melihat anda sebenarnya kehilangan lebih banyak daripada baki akaun asal anda. Oleh itu, berhati-hati mesti diambil dan sama ada jenis perdagangan ini berbaloi bergantung kepada peniaga individu.

Yuran Perdagangan Lain

Tiada yuran tidak aktif untuk pedagang intraday. Walau bagaimanapun, anda perlu membayar yuran pemindahan sebanyak $ 75. Malah, ulasan broker dagangan hari itu mengagumkan bahawa struktur harga Etrade agak telus, memastikan pengguna tidak akan terperangkap dengan bayaran tersembunyi.

Terdapat juga berita baik dari segi promosi dan tawaran bonus. Bonus akaun dapat melihat anda mendapat manfaat dari 60 hari perdagangan bebas komisen apabila anda mendepositkan $ 10,000. Selain itu, broker kadang-kadang menjalankan merujuk skim rakan. Keperluan berbeza-beza, jadi pergi ke laman web mereka untuk melihat bagaimana ia berfungsi.

Platform Perdagangan

Sebaik sahaja anda membuka akaun Etrade dan masuk, anda akan mempunyai pilihan tiga platform dagangan. Walaupun semua boleh digunakan untuk memperdagangkan pelbagai pasaran dan instrumen, forum kajian broker telah menekankan kekuatan dan batasan tertentu untuk setiap pilihan.

Etrade Web

Ulasan pelanggan platform web agak positif. Anda mendapat akses kepada data pasaran streaming, petikan masa nyata percuma, serta analisis pasaran. Antara muka pengguna agak anggun dan mudah untuk menavigasi. Sebagai contoh, dari papan pemuka, anda boleh menjejaki akaun, membuat senarai semak dan laksanakan dagangan.

Di samping itu, Etrade menawarkan panduan dan tutorial pengguna yang mudah diikuti supaya anda boleh menggunakan sebahagian besar sistem web. Kajian alat telah menekankan, bagaimanapun, bahawa platform web mungkin paling sesuai untuk pemula yang tidak memerlukan alat dagangan maju.

OptionsHouse

Etrade membeli platform dagangan OptionsHouse yang mapan pada 2016. Ulasan dan platform pilihan platform menunjukkan ini adalah pilihan yang lebih baik bagi mereka yang ingin aktif berdagang, daripada memegang jawatan panjang. Anda boleh mendapatkan banyak data real-time, tickers dan berpuluh-puluh alat carta. Sebenarnya, anda dapat:

 • Nota fail dengan setiap perdagangan
 • Pelbagai pilihan tahap
 • 100 kajian teknikal
 • Berhenti sebut harga
 • Skrin rantaian pilihan dengan 30 lajur yang boleh disesuaikan
 • Risiko / ganjaran yang dipecah menjadi terperinci dan bahkan menggunakan wajah senyuman untuk mewakili manfaat dan kelemahan

Anda juga mendapat akses kepada suapan berita dan boleh mencari sumber pendidikan yang luas yang akan membantu anda mengetahui bagaimana untuk mendapatkannya. Ia juga bernilai menyerlahkan OptionHouse Etrade bukan semata-mata untuk perdagangan pilihan. Ia juga boleh digunakan untuk perdagangan ekuiti dan niaga hadapan. Jadi membeli bitcoin, litecoin dan berdagang dana indeks Nasdaq atau S & P 500 juga mungkin.

Keseluruhannya, platform menjanjikan kelajuan, inovasi dan banyak alat perdagangan. Tetapi sebagai ulasan untuk pemula telah menunjukkan, mungkin kekuatan terbesarnya adalah kemudahan penggunaan untuk pengguna baru.

Platform Pro

Sebaik sahaja anda telah selesai mengunduh Pro, sebagai ulasan yang cepat ditunjukkan, anda dialu-alukan ke dunia perdagangan yang maju. Platform desktop itu ramping dan penuh dengan alat penjanaan idea, termasuk ciri Pengimbas Strategi. Terdapat tahap keupayaan tersuai dan keupayaan backtesting yang tinggi juga.

Sekiranya anda mahu mengesan stok anda boleh menggunakan fungsi MarketCaster. Ini dibuka dengan tingkap tambahan dan merupakan alat petikan streaming masa nyata Etrade.

Sorotan platform Pro termasuk:

 • Petikan Tahap 2
 • Jualan masa nyata
 • 31 alat lukisan
 • Lebih 20 alat perdagangan
 • Pelbagai jenis harga
 • 118 petunjuk teknikal
 • Pengimbas strategi masa nyata
 • Live streaming Bloomberg TV
 • Carta lanjutan dari Carta IQ
 • Banyak alat dagangan pilihan, termasuk Pilihan Screener, Penganalisis Pilihan dan Pengoptimum Strategi

Terdapat kelemahan yang berbeza dengan platform Pro walaupun. Anda mesti membuat sekurang-kurangnya 30 pedagang satu perempat dan memegang baki portfolio sebanyak $ 250,000. Jika tidak, akses akan menetapkan anda kembali $ 99 setiap bulan. Pada ketika ini, ia bernilai mengetengahkan kedua-dua TD Ameritrade dan Charles Schwab memudahkan akses kepada kedua-dua platform perdana mereka tanpa kriteria seperti itu.

Selain itu, anda tidak boleh melihat makluman pada carta. Kelemahan terakhir adalah bahawa anda tidak dapat menyimpan indikator sebagai set individu. Sebaliknya, anda mesti menyimpan pandangan carta keseluruhan sebagai profil tersuai.

 

 

Aplikasi Mudah Alih Etrade

Ulasan aplikasi mudah alih Etrade sangat positif. Malah, banyak yang berpendapat bahawa tawaran mereka adalah antara yang terbaik dalam industri. Terdapat dua aplikasi mudah alih percuma. Sebaik sahaja anda telah mengaktifkan akaun anda dan memuat turun aplikasi yang anda telah bebas untuk menguruskan akaun anda dan masukkan dan keluar dagangan. Untuk membantu anda melakukannya, anda dapat:

 • Petikan masa sebenar
 • Carta interaktif
 • Pemindahan cepat
 • CNBC on Demand
 • Pasaran antarabangsa, termasuk cryptocurrency

Selain itu, meletakkan trailing stops, had pesanan dan mengakses perdagangan selepas waktu tidak menyakitkan.

App Lanjutan

Aplikasi OptionHouse menawarkan reka bentuk anggun dan penggunaan mudah. Sebaik sahaja anda mempunyai butiran login akaun anda, anda mendapat penyaringan saham tersuai dan penilaian penyelidikan pihak ketiga dari dalam aplikasinya. Enjin ChartIQ juga digunakan dalam aplikasi mudah alih. Satu ciri berguna yang dibawanya ialah bahawa sebarang nota yang anda tambah pada carta pada Etrade Pro akan muncul pada carta yang sama pada peranti mudah alih anda. Ini termasuk lukisan, trendline dan saluran.

Di samping itu, anda boleh mengambil sepuluh daripada 118 kajian Etrade ke peranti mudah alih anda. Walau bagaimanapun, untuk menggunakan ciri ini, anda mestilah mempunyai akses ke Etrade Pro.

Namun walaupun terdapat ulasan positif iPhone dan Android, ada beberapa aduan. Sebagai contoh, aplikasi itu menyokong hanya sepuluh petunjuk, yang jauh di bawah purata industri sebanyak 36.

Secara keseluruhannya, walaupun untuk dummies, aplikasi mudah alih adalah cepat dan mudah untuk mendapatkan genggaman dengan. Malah, tinjauan perdagangan kewangan global sering menilai aplikasi Etrade sebagai yang terbaik dalam industri.

Kaedah Pembayaran

Sebaik sahaja anda membuka akaun broker anda, anda perlu memindahkan wang dari dan ke akaun bank anda.

Nasib baik, terdapat beberapa cara anda boleh pergi mengenai deposit dan pengeluaran, termasuk:

 • PayPal
 • Western Union
 • Pemindahan wayar – Ini adalah kaedah dan dana paling cepat dalam akaun anda pada hari perniagaan yang sama. Walau bagaimanapun, anda mungkin dikenakan yuran perpindahan wayar antarabangsa, nilai yang bergantung kepada lokasi anda. Anda boleh mendapatkan arahan pendawaian di laman web rasmi Etrade.
 • Kad debit & kredit – Visa dan majoriti kad lain diterima.
 • Mel menghantar cek – Anda boleh membuat deposit di cawangan perdagangan E * tempatan anda. Pemindahan biasanya mengambil masa lima hari bekerja.

Anda harus dapat melihat berapa banyak yang tersedia untuk pengeluaran secara langsung dari dalam akaun anda. Nota kali pengeluaran akan berubah bergantung pada kaedah pembayaran.

Ulasan pelaburan dan perdagangan kewangan berpuas hati dengan kaedah pembayaran semasa yang ditawarkan, kerana ia adalah piawaian industri yang cukup.

Manfaat utama ialah Etrade benar-benar menyediakan perdagangan antarabangsa kerana kaedah di atas tersedia tanpa mengira lokasi, sama ada anda dari India atau AS.

Akaun Etrade

Etrade menawarkan beberapa pilihan dari segi akaun, dari akaun pembrokeran bersama ke akaun terurus. Akaun pembrokeran dagangan hari biasa adalah agak mudah untuk ditubuhkan. Hanya pergi ke laman utama mereka dan ikuti arahan pada skrin. Anda memerlukan sekurang-kurangnya $ 500 untuk membuka akaun broker mereka, yang boleh didepositkan melalui pemindahan bank, mel atau deposit ke salah satu pejabat Etrade tempatan anda.

Jika anda memilih jenis akaun alternatif, anda mungkin perlu memuat naik dokumen dan memenuhi kriteria lain. Di samping itu, mungkin terdapat yuran tambahan jika anda memilih akaun pelaburan peribadi dari Pengurusan Modal Etrade, yang termasuk:

 • Portfolio Teras
 • Blend Portfolio
 • Dedicated Portfolio

Akaun Demo

Malangnya, Etrade tidak menawarkan akaun demo percuma. Ini adalah memalukan kerana arahan yang diambil oleh kebanyakan broker sejak 2018 semuanya telah bergerak ke arah membolehkan pengguna untuk mendaftarkan diri dalam perdagangan maya. Mereka menyediakan peluang yang sempurna untuk pedagang orang baru untuk membina keyakinan dan belajar bagaimana untuk bertindak balas terhadap peristiwa pasaran, sebelum mengambil risiko modal sebenar. Oleh itu, kekurangan akaun latihan adalah kelemahan yang serius kepada tawaran Etrade.

Ciri-ciri tambahan

Penyelidikan

Ulasan Etrade adalah cepat untuk menunjukkan terdapat beberapa sumber tambahan yang berharga yang tersedia. Khususnya, menjalankan penyelidikan adalah mudah. Sebagai contoh, sebaik sahaja anda telah menarik sebut harga untuk Amazon (AMZN), anda dapat:

 • Ringkasan perangkaan utama
 • Carta mini tindakan harga hari
 • Analisis harga dari Trefis Research
 • Beli dan jual butang
 • Persediaan isyarat
 • Tajuk utama

Selain itu, Etrade menyediakan penyelidikan pihak ketiga daripada:

 • Thomson Reuters
 • SmartConsensus
 • Bintang pagi
 • MarketEdge

Perlu diperhatikan bahawa ini adalah kurang daripada pesaing, seperti Fidelity dan TD Ameritrade yang menyediakan sekurang-kurangnya enam.

Nasib baik, pengguna Etrade juga boleh mendapat manfaat daripada peminat saham, opsyen, ETF, bon, dan dana bersama. Penjejakan saham memudahkan penapisan oleh penarafan pihak ketiga daripada rakan penyelidikannya. Isu utama, bagaimanapun, adalah bahawa banyak peminat visual yang bertarikh dan oleh itu mengakibatkan pengalaman pengguna yang kurang menyenangkan.

Pendidikan Etrade

Nasib baik, seksyen pendidikan sangat luas. Pedagang boleh mencari artikel, video latihan, webinar, panduan pengguna, bantuan audio dan banyak lagi. Ada segala-galanya dari asas-asas yang membandingkan kadar pertukaran dan hotkeys ke pilihan yang canggih untuk wang tunai yang tidak ditanam.

Perdagangan Automatik

Anda juga boleh meneroka perdagangan automatik dengan E * Trade. Anda boleh menyambungkan aplikasi utama industri secara langsung ke Etrade. Antaramuka Pengaturcaraan Aplikasi berasaskan XML yang terbuka membolehkan pengguna menyesuaikan penyelesaian. Sebagai alternatif, anda boleh memilih daripada beberapa pembekal, termasuk:

 • IonDESK
 • TradeLens
 • Roboinvest
 • Hab Pelabur
 • Trader Perdagangan Automatik

Penasihat robo yang betul boleh membantu anda meningkatkan keuntungan. Anda hanya boleh menjalankan lebih banyak perdagangan daripada yang anda boleh secara manual. Walau bagaimanapun, sebagai ulasan API menyerlahkan, mereka datang dengan risiko dan memerlukan pemantauan yang konsisten.

 

 

Peraturan & Lesen

Ramai orang hanya ingin tahu sama ada Etrade adalah sebuah syarikat yang baik yang boleh dipercayai. Malah, elemen amanah ini menjadi semakin penting bagi pengguna, yang difahamkan peduli akan digodam atau jatuh busuk kepada broker yang tidak jujur. Itulah sebabnya penting untuk memeriksa broker anda dikawal dengan betul.

Nasib baik, Etrade mematuhi peraturan dari beberapa badan, termasuk SEC dan FINRA. Akibatnya, pelanggan dapat berehat sambil mengetahui modal mereka akan dijaga dalam pelbagai senario. Tetapi yang lebih penting, Etrade perlu mematuhi pelbagai peraturan dan peraturan yang direka untuk melindungi pengguna.

Hasilnya, warga bukan AS juga boleh Etrade dengan yakin, sama ada bursa atau komoditi London seperti emas dan platinum yang memuncak minat anda.

Faedah Etrade

Jika anda berfikir mengenai pelaburan dengan Etrade, ulasan pengguna menunjukkan beberapa faedah yang berbeza, termasuk:

 • Pemula mesra – Etrade hebat untuk peniaga baru. Pendaftaran dan mengisi borang adalah cepat dan mudah. Anda boleh menggunakan platform berasaskan web yang mudah dan mendapat manfaat daripada pelbagai sumber pendidikan.
 • Diskaun volum – Di atas yuran pilihan rendah dan perdagangan percuma, Etrade juga menawarkan diskaun jumlah untuk pedagang aktif.
 • Keperluan minimum yang rendah – Syarat kemasukan adalah rendah dan pengguna tidak perlu mengekalkan baki minimum yang signifikan.
 • Sumber yang luas – ulasan niaga hadapan dan pilihan amat tertarik dengan kekayaan maklumat, data dan panduan pengguna yang berguna yang ada.
 • Aplikasi mudah alih yang terkemuka di industri – Kedua-dua aplikasi mudah alih memastikan peralihan yang lancar dari platform dagangan berasaskan desktop.
 • Keselamatan – Sebahagian daripada proses log masuk kewangan adalah sistem pengesahan 2 faktor yang harus mengurangkan risiko penggodaman dengan ketara.
 • Aset pelbagai – Anda boleh membuat spekulasi mengenai harga saham, opsyen, bon, dana bersama dan ETF.
 • 24/7 perkhidmatan pelanggan – Sokongan yang boleh dipercayai adalah penting, terutamanya untuk pedagang baru. Nasib baik, Etrade menjanjikan sembang langsung, telefon dan sokongan e-mel untuk menjawab sebarang soalan.
 • Kebolehcapaian – Anda boleh memberitahu pengasas dan pemilik Etrade benar-benar ingin menggalakkan perdagangan global, kerana pengguna dari Jerman ke Australia semua dialu-alukan.

Kesemua faktor ini telah membantu Etrade meningkatkan permodalan pasaran mereka dan menonjolkan manfaat mereka berbanding pesaing, seperti vs Broker Interaktif, Robinhood, Fidelity dan Scottrade.

Kelemahan Etrade

Walaupun terdapat banyak faedah, ulasan pelanggan dan syarikat juga telah mengenalpasti beberapa kelemahan untuk diingat, termasuk:

 • Tiada dagangan forex – Mereka yang menginginkan ulasan FX akan kecewa, kerana Etrade tidak menawarkan perdagangan mata wang.
 • Komisen tinggi – Walaupun mendapat markah dengan baik di beberapa kawasan harga, komisyen standard $ 6.95 adalah di atas purata industri.
 • Tiada akaun demo – Etrade kini tidak menawarkan akaun praktik percuma untuk bakal pedagang. Ini bermakna pengguna tidak dapat meneroka perdagangan kertas untuk mengetahui pasaran atau platform dagangan ujian uji.
 • Batasan platform pro – Untuk menggunakan platform Pro anda memerlukan $ 250,000 dalam aset. Kajian Etrade vs Schwab, Ameritrade dan Scottrade adalah pantas untuk menyerlahkan tiada keperluan seperti yang dikenakan untuk akses kepada platform perdana mereka.

Jadi, adakah Etrade bagus? Jawapannya akan bergantung pada mana faedah dan kekurangan di atas perkara paling penting kepada anda.

Waktu Perdagangan

Etrade tidak baik atau buruk dari segi waktu dagangan. Ini kerana banyak broker kini menawarkan perdagangan premarket dan selepas waktu. Bagaimanapun, pelanggan boleh berdagang ETF khusus 24 jam sehari, lima hari seminggu.

Untuk butiran terperinci:

 • Anda boleh berdagang Ahad 20:00 hingga Jumaat 20:00 ET, tidak termasuk cuti pasaran.
 • Anda boleh berdagang melalui telefon dari pukul 04:00 hingga 07:00 ET, tidak termasuk cuti pasaran.
 • Dagangan akan tersedia di SPY, QQQ, USO, GLD, FXI, EEM, DIATLT, IWM, SLV, SH dan UNG.

Jadi, sama ada anda memegang akaun standard, perniagaan atau antarabangsa, terdapat banyak peluang untuk membuat spekulasi di pasaran.

Hubungi & Sokongan Pelanggan

Untuk hampir semua pertanyaan terdapat ejen perkhidmatan pelanggan Etrade yang boleh membantu anda. Malah, mereka berjanji 24/7 telefon dan bantuan sembang dalam talian. Lawati laman web mereka untuk mencari nombor telefon kenalan di rantau anda. Mereka kemudiannya boleh menawarkan bantuan teknikal jika akaun anda tidak berfungsi atau hanya membantu anda untuk log keluar.

Anda juga boleh mencari alamat pos untuk pejabat tempatan anda atau anda boleh masuk ke cawangan tempatan.

Di samping itu, anda boleh mengakses wakil khidmat pelanggan terus dari akaun anda. Dari sana anda boleh menghantar mesej selamat dan mengemas kini sebarang maklumat akaun. Anda juga boleh memuat naik dokumen.

Setelah mengatakan itu, Etrade mencuba dan menggalakkan pengguna mencari jawapan mereka sendiri dengan meneruskannya ke halaman FAQ mereka. Di sana anda dapat mencari jawapan mengenai cara menutup akaun, biaya platform Pro dan informasi mengenai perdagangan jam lanjutan.

Perhatikan ejen perkhidmatan pelanggan tidak boleh memberikan nasihat cukai.

Keseluruhannya Etrade adalah baik untuk perdagangan hari dari segi sokongan pelanggan. Walau bagaimanapun, mereka yang mahukan bantuan secara langsung mungkin ingin mencari tempat lain, kerana beberapa broker diskaun kini menawarkan sokongan sembang video secara langsung.

Keselamatan & Keselamatan

Sebaik sahaja anda mendaftar untuk akaun dagangan global anda, Etrade mengambil perhatian pelanggan dengan serius. Akibatnya, mereka menggunakan sistem pengesahan akaun luaran. Alat pengesahan dua faktor datang dalam bentuk kod akses unik dari aplikasi percuma. Anda hanya masukkan ini apabila anda menaip kata laluan anda setiap kali.

Di samping itu, teknologi penyulitan canggih digunakan untuk melindungi maklumat peribadi dan semua aktiviti transaksi. Selain itu, Etrade akan melindungi sebarang kerugian yang disebabkan oleh penggunaan perkhidmatan mereka yang tidak dibenarkan.

Keputusan Etrade

Perbadanan kewangan Etrade telah membina reputasi yang kukuh selama ini. Mereka telah menjadi kebolehpercayaan, penyelidikan dan aplikasi mudah alih yang luas. Walau bagaimanapun, Etrade pasti bukan broker paling murah di sekeliling, walaupun pedagang aktif mungkin mendapat manfaat daripada struktur komisen bertingkat.

Keseluruhannya, perdagangan saham, niaga hadapan, opsyen, dana bersama dan semakan pelaburan secara automatik semua pangkat Etrade sangat tinggi. Penawaran komprehensif mereka memastikan mereka dapat memenuhi keperluan kedua-dua peniaga baru dan veteran. Selain itu, pengambilalihan OptionHouse pada 2016 menunjukkan komitmen mereka terhadap inovasi.