senarai teratas ini. Setiap broker dan platform telah dikaji secara peribadi oleh kami untuk membantu anda mencari platform pilihan binari yang terbaik untuk kedua-dua pemula dan pakar. Senarai perbandingan broker yang boleh disusun di bawah menunjukkan tapak perdagangan binari yang muncul di atas berdasarkan kriteria yang berbeza.

Anda boleh menyusun senarai menggunakan pembayaran (pulangan maksima), deposit minimum, tawaran bonus atau jika pengendali dikawal atau tidak. Anda juga boleh membaca ulasan penuh setiap broker, membantu anda membuat pilihan terbaik. Di bawah senarai perbandingan adalah nasihat mengenai bagaimana untuk memilih platform dagangan terbaik untuk anda, kerana ini sering akan datang kepada keperluan dan keperluan peribadi anda.

 

Broker Malaysia

Broker Pilihan Perduaan
Broker Dikawal Deposit Min Pembayaran Bonus
Binary.com $ 5 90% »Lawatan
Pilihan IQ $ 10 91% * »Lawatan
Hantu $ 10 (ETH) Sehingga 200% * »Lawatan
BDSwiss $ 10 N / A »Lawatan
OptionField $ 5 93% Diskaun Akaun Pro dan Pulangan Tunai 10% »Lawatan
24Option $ 100 »Lawatan
Nadex Exchange $ 250 100% »Lawatan
Tinggi rendah $ 50 USD / $ 10 AUD 200% $ 50 Casback »Lawatan
Hirose $ 20 90% Bonus Deposit 50% (Boleh Dihentikan) »Lawatan
Binomo $ 10 90% »Lawatan
RaceOption $ 250 90% Bonus perlawanan deposit 100% »Lawatan
Broker ditapis berdasarkan lokasi anda (Malaysia). Muat semula halaman ini dengan penapisan lokasi
Amaran risiko am: modal anda berisiko
* Jumlah dikreditkan untuk akaun dalam kes pelaburan yang berjaya

 

Cara Bandingkan Broker dan Platform

Untuk berdagang opsyen binari, anda perlu melibatkan perkhidmatan broker pilihan binari yang menerima pelanggan dari Malaysia. Di sini di binaryoptions.net kami telah menyediakan senarai dengan semua faktor perbandingan terbaik yang akan membantu anda memilih broker dagangan mana yang akan membuka akaun dengan. Kami juga melihat soalan paling popular atau yang sering kita tanya, dan telah menyatakan bahawa ini adalah faktor penting apabila peniaga membandingkan broker yang berbeza:

 1. Apakah Deposit Minimum? (Ini berkisar dari $ 5 atau $ 10 sehingga $ 250)
 2. Adakah mereka dikawal selia atau dilesenkan, dan dengan mana pengawal selia?
 3. Bolehkah saya membuka Akaun Demo?
 4. Adakah terdapat perkhidmatan isyarat, dan adakah ia percuma?
 5. Bolehkah saya berdagang pada telefon bimbit saya dan ada aplikasi mudah alih?
 6. Adakah terdapat Bonus yang tersedia untuk akaun pedagang baru? Apakah terma dan
  syarat?
 7. Siapa yang mempunyai platform perdagangan binari yang terbaik? Adakah anda memerlukan carta terperinci tinggi dengan penunjuk analisis teknikal?
 8. Broker mana yang mempunyai senarai aset terbaik? Adakah mereka menawarkan forex, cryptocurrency, komoditi, indeks dan saham – dan berapa banyak?
 9. Broker mana yang mempunyai tempoh masa tamat yang paling besar (30 saat, 60 saat, akhir hari, jangka panjang dan sebagainya)
 10. Berapa saiz atau jumlah perdagangan minimum?
 11. Apakah jenis pilihan yang ada? (Sentuhan, Tangga, Sempadan, Pasangan dan lain-lain)
 12. Alat Tambahan – Seperti plugin atau integrasi penutupan awal atau Metatrader 4 (Mt4)
 13. Adakah mereka mengendalikan Robot atau menawarkan perisian dagangan automatik?
 14. Apakah itu Sokongan Pelanggan? Adakah mereka menawarkan sokongan telefon, e-mel dan live chat – dan di negara mana? Adakah mereka menyenaraikan butiran hubungan langsung?
 15. Siapa yang mempunyai pembayaran terbaik atau pulangan maksimum? Semak pasaran yang anda akan berdagang.

Kami merangkumi banyak faktor perbandingan yang mungkin dalam senarai kami di atas, tetapi kami masuk ke dalam lebih mendalam dalam setiap kajian.

 

 

Broker Binari yang dikawal selia

Peraturan dan pelesenan merupakan faktor utama ketika menilai broker terbaik. Broker yang tidak dikawal tidak selalu penipuan, atau tidak boleh dipercayai, tetapi itu bermakna pedagang mesti melakukan lebih banyak ‘usaha wajar’ sebelum berdagang dengan mereka. Broker terkawal adalah pilihan yang paling selamat.

 

Badan pengawalseliaan utama termasuk:Pengawal selia

 • CySec – Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Cyprus (Cyprus dan EU)
 • FCA – Lembaga Kawalan Kewangan (UK)
 • CFTC – Suruhanjaya Dagangan Niaga Hadapan Komoditi (AS)
 • FSB – Lembaga Perkhidmatan Kewangan (Afrika Selatan)
 • ASIC – Suruhanjaya Sekuriti dan Pelaburan Australia

Terdapat pengawal selia lain selain daripada di atas, dan dalam beberapa kes, broker akan dikawal oleh lebih daripada satu organisasi. Ini menjadi lebih biasa di Eropah di mana pilihan binari akan datang dengan pengawasan yang lebih tinggi. Jenama utama yang bereputasi, akan mempunyai beberapa peraturan.

Peraturan di sana untuk melindungi peniaga, untuk memastikan wang mereka dipegang dengan betul dan memberi mereka jalan untuk mengambil sekiranya berlaku pertikaian. Oleh itu, ia harus menjadi pertimbangan penting apabila memilih rakan perdagangan.

 

Bonus

Kedua-dua mendaftar bonus dan akaun demo digunakan untuk menarik pelanggan baru. Bonus sering merupakan perlawanan deposit, pembayaran sekali sahaja atau perdagangan bebas risiko. Walau apa pun bentuk bonus, terdapat terma dan syarat yang perlu dibaca.

Perlu mengambil masa untuk memahami istilah tersebut sebelum mendaftar atau mengklik menerima tawaran bonus. Sekiranya istilah tidak sesuai dengan keinginan anda maka bonus tersebut akan kehilangan tarikan dan broker itu bukan pilihan terbaik. Beberapa istilah bonus terikat di dalam deposit awal anda juga. Perlu berhati-hati membaca T & C sebelum bersetuju dengan apa-apa bonus, dan perlu diperhatikan bahawa banyak broker akan memberi anda pilihan untuk ‘menarik diri’ untuk mengambil bonus.

Menggunakan bonus berkesan lebih keras daripada bunyi. Jika mempertimbangkan mengambil salah satu daripada tawaran ini, fikirkan sama ada, dan bagaimana, ia mungkin menjejaskan perdagangan anda. Satu isu biasa ialah keperluan perolehan dalam istilah ini, sering menyebabkan pedagang untuk ‘berlebihan’. Sekiranya bonus tidak sesuai dengan anda, matikannya.

 

 

Akaun Demo

Akaun demo pilihan binari adalah cara terbaik untuk mencuba kedua-dua perdagangan pilihan binari, dan perisian dan platform broker tertentu – tanpa perlu mengambil risiko apa-apa wang.

Anda boleh mendapatkan akaun demo di lebih daripada satu broker, mencubanya dan hanya deposit wang sebenar pada yang anda temukan yang terbaik. Ia juga berguna untuk mempunyai akaun di lebih daripada satu broker. Sebagai contoh, pembayaran bagi dua aset berbeza mungkin lebih baik di broker yang berbeza. Anda boleh membeli-belah, dan menggunakan mana-mana akaun yang mempunyai pembayaran terbaik untuk aset itu.

Akaun demo menawarkan cara terbaik untuk mencuba jenama, bebas risiko. Begitu juga jika kami mengesyorkan jenama, anda boleh cuba terlebih dahulu, sebelum mengambil risiko apa-apa.

 

Deposit Minimum Rendah

Jika anda ingin terlibat dengan pilihan binari untuk kali pertama, keperluan deposit minimum yang rendah mungkin menarik. Bagi peniaga yang hanya ingin mencuba pilihan binari, broker deposit minimum yang rendah mungkin lebih baik. Deposit permulaan kecil menyimpan risiko yang rendah. Deposit minimum bermula pada hanya $ 5 dan terdapat sejumlah broker yang menawarkan deposit minimum rendah – “rendah” akan menjadi minimum di bawah $ 50.

Begitu juga, semua broker akan mempunyai keperluan perdagangan minimum atau jumlah dagangan juga. Ini boleh berbeza-beza antara platform. Angka perdagangan minimum adalah dari $ 1 hingga $ 25 – yang merupakan perbezaan besar jika seorang pedagang berencana untuk berdagang dengan kerap. Bagi sesetengah peniaga, ini mungkin kurang faktor dari segi mencari broker terbaik untuk mereka, tetapi bagi orang lain, ia akan menjadi sangat penting. Akaun amalan adalah cara yang sifar risiko belajar untuk berdagang.

 

Pembayaran

Satu elemen yang banyak digunakan peniaga untuk mencari akaun perdagangan pilihan binari yang terbaik, adalah peratusan pembayaran yang ditawarkan. Ini tidak selalu menjadi perbandingan mudah. Pembayaran akan berubah berdasarkan aset pendasar yang didagangkan, dan masa tamat pilihan. Di samping itu, pembayaran akan berubah apabila broker menguruskan risiko mereka sendiri. Jadi jika satu broker pada mulanya adalah harga terbaik, perkara-perkara kemudian boleh kembali dan bermaksud yang lain kini mempunyai pembayaran teratas.

Oleh itu, kebanyakan yang boleh dilakukan oleh pelabur, adalah untuk menyemak pembayaran untuk aset, dan masa tamat yang mereka mungkin membuat, dan menilai jenama mana yang paling banyak digunakan. Akaun demo adalah baik ketika menyelidik pembayaran atas aset dan perdagangan khusus.

Pertukaran bursa dan ke atas broker kaunter akan mempunyai pembayaran yang berbeza – dan mereka tidak akan mudah untuk dibandingkan. Secara umum, opsyen pertukaran bursa menawarkan nilai yang lebih baik. Nadex adalah satu contoh pertukaran.

Jadi seperti yang anda lihat, mencari akaun perdagangan terbaik dan broker tidak selalu mudah – tetapi perlu diperhatikan bahawa anda bebas untuk bergerak antara broker bila-bila masa anda suka. Jadi, sekiranya akaun ternyata miskin, mudah untuk mendapatkan tongkat dan mencari syarikat perdagangan baru. Begitu juga, peniaga boleh mempunyai beberapa akaun, dan membuka perdagangan di broker dengan istilah terbaik untuk perdagangan tertentu.

 

Yang merupakan Platform Perdagangan Binari Terbaik?

Menamakan platform dagangan terbaik tidak mudah, semata-mata kerana platform dagangan dan perisian eksklusif (biasanya) merupakan persoalan peribadi. Satu pengguna mungkin suka susun atur yang mudah, sementara yang lain mungkin memerlukan banyak data pada skrin sepanjang masa.

Walau bagaimanapun, platform mempunyai tahap kualiti yang berbeza, baik dari segi kemudahan penggunaan, dan ciri-ciri. Secara umum, jenama yang menawarkan Kontrak untuk Perbezaan (CFD) sebagai tambahan kepada pilihan perduaan, menyampaikan platform dagangan yang lebih kaya atau perisian canggih.

Jadi orang-orang seperti Nadex dan IQ, akan menyampaikan platform perdagangan yang sangat profesional. Integrasi MetaTrader juga biasanya disediakan di broker yang lebih profesional (Sesetengah menggunakan fungsi mt4 dan mt5). Perbezaan kualiti ini adalah keterangan mengenai kematangan pilihan binari sebagai produk, tetapi jenama binari akan mengejar dengan cepat.

 

Pengenalan kepada Platform Pilihan IQ

 

Broker pilihan binari membuat wang melalui salah satu daripada dua model perniagaan:

 1. Sebagai kaunter, pastikan ‘lebih bulat’ melalui peratusan pembayaran. Dikenali sebagai ‘Over the counter’ (OTC)
 2. Melalui penyebaran atau komisen pada model pertukaran bursa

Orang yang mempunyai pengalaman dalam bentuk perdagangan lain, dan kini mendekati broker di kaunter (OTC) buat kali pertama mungkin mendapati diri mereka bertanya: ” Di manakah komisi itu? “.Walau bagaimanapun, dengan binary OTC, tiada komisen. Secara teori, istilah ‘broker’, tidak betul. Firma perunding tidak mengatur perjanjian atau bertindak sebagai orang tengah, atau sebagai pembuat pasaran; Apa yang mereka ada, adalah pihak kaunter untuk setiap jawatan pelanggan mereka. Maka tidak ada bayaran atau komisen untuk perdagangan. Sebaliknya, setiap pelanggan pada asasnya bertaruh terhadap rumah. Di mana broker mempunyai kedua-dua belah perdagangan dilindungi, mereka mempunyai margin kacak. Jika tidak, pembayaran masih memberi mereka tahap perlindungan. Dalam keadaan tertentu, broker juga akan melindunginya kedudukannya sendiri untuk mengurangkan risiko.Syarikat-syarikat itu (misalnya, Nadex) bahawa perdagangan pilihan binari melalui pertukaran beroperasi lebih seperti ‘broker’. Tidak seperti pasaran OTC di mana platform adalah pihak kaunter, dengan pilihan pertukaran mata wang, broker adalah orang tengah – pembeli yang sepadan dengan penjual dan mengenakan komisyen. Tuduhan ini biasanya tersembunyi di dalam penyebaran, dan bukannya kos yang jelas. Terdapat risiko yang jauh lebih rendah untuk broker, dan dengan itu umumnya pulangan yang lebih baik setiap perdagangan untuk peniaga. Broker boleh dibandingkan secara aktif dengan menggunakan spread – yang lebih ketat penyebaran (perbezaan antara harga beli dan jual) yang lebih murah adalah untuk berdagang.Broker yang menggunakan model penyebaran sering juga menawarkan leverage, atau berdagang pada ‘margin’ melalui perisian mereka. Ini meningkatkan saiz perdagangan untuk pedagang – dan keuntungan untuk platform.

 

Sekiranya Anda Menggunakan Pelbagai Pelbagai?

Terdapat beberapa hujah yang sangat baik untuk mempunyai lebih daripada satu akaun dagangan binari:

 • Broker sesuai dengan perdagangan tertentu . Broker yang berbeza akan sesuai dengan gaya perdagangan yang berbeza, atau jenis perdagangan. Jadi satu broker mungkin sangat baik untuk jenis perdagangan jangka pendek, dan mempunyai pembayaran besar pada pasangan forex. Tetapi jenama yang sama itu mungkin sedikit kurang baik apabila menawarkan tawaran sempadan atau indeks pembayaran. Sekiranya saingan mempunyai satu set lengkap expiries jangka panjang dengan bayaran yang besar, dan banyak pilihan perdagangan sempadan – masuk akal untuk mempunyai akaun dengan kedua-dua platform, dan tempat perdagangan dengan broker yang menawarkan tawaran terbaik untuk setiap perdagangan.
 • Akaun Demo . Banyak akaun demo yang masuk akal – anda mahu mencuba seberapa banyak broker dan platform perdagangan yang mungkin sebelum memutuskan di mana hendak berdagang.
 • Kurangkan risiko . Akaun di lebih daripada satu broker melindungi anda dari sebarang isu dengan firma tertentu. Dari isu-isu yang serius seperti insolvensi, kepada perkara yang lebih kecil, seperti downtime laman web, isu perisian atau pasaran yang ditutup – beberapa akaun mengurangkan risiko anda terjejas oleh apa-apa kesusahan yang mungkin dihadapi oleh broker.
 • Pelbagai tawaran . Setiap pendaftaran boleh bermakna bonus baru, jadi mungkin berfaedah mengambil lebih dari satu akaun untuk menerima semua tawaran. Seperti biasa, baca terma – dan juga ambil perhatian bahawa kadang kala, deposit yang lebih besar mungkin bermakna bonus yang lebih besar – jadi pembahagian mereka mungkin bukan pilihan terbaik.
 • Sebarkan kemenangan . Sesetengah broker mungkin mencari peniaga yang menang dalam buku mereka, dengan tujuan untuk menyekat perdagangan mereka, mungkin mengehadkan saiz perdagangan – atau lebih teruk. Walaupun ancaman ini bersyukur kecil, banyak akaun bermakna menyebarkan kemenangan. Kebanyakan broker akan mencari “pemenang” berdasarkan jumlah keuntungan berbanding kadar mogok, jadi menyembunyikan jumlah di seluruh akaun broker boleh membantu anda berada di bawah radar mereka.

 

Pertukaran versus OTC (Over the Counter) Brokers

Seorang broker yang menawarkan pertukaran lebih dekat dengan broker ‘tradisional’ daripada broker OTC. Pertukaran melakukan kerja ‘orang tengah’. Mereka akan memadankan penjual aset, dengan pembeli aset yang sama, dan mengenakan komisyen untuk meletakkan perjanjian itu bersama-sama. Pasaran itu sendiri akan menentukan harga – jika terdapat lebih banyak penjual daripada pembeli, harga akan turun hingga permintaan meningkat. Sekiranya terdapat lebih banyak pembeli daripada yang bersedia untuk menjual, harga pilihan akan meningkat.Broker yang beroperasi pertukaran tidak keberatan siapa yang menang dan yang kalah. Mereka tidak mengambil risiko terhadap perdagangan itu sendiri (melainkan jika peniaga berdagang dengan kredit). Broker akan membuat komisen mereka dalam perdagangan tanpa mengira hasilnya.Oleh kerana risiko yang dikurangkan ini untuk broker, pulangan bagi peniaga yang menang biasanya lebih besar. Komisen biasanya relatif kecil berbanding saiz perdagangan, bermakna mereka tidak memberi kesan kepada pembayaran terlalu banyak. Faedah lain termasuk hakikat bahawa menghentikan kerugian boleh digunakan, dan juga perdagangan boleh ditutup pada bila-bila masa (untuk mengambil keuntungan atau mengurangkan kerugian).Komplikasi dengan pertukaran, berasal dari struktur. Opsyen perduaan pertukaran dagangan akan “berdagang” di mana-mana di antara 0 dan 100. Di mana 0 adalah angka yang digunakan di mana peristiwa tidak berlaku, dan 100 di mana ia dilakukan. Jika harga semasa pada masa ini 30, ‘pembeli’ akan risiko 30 kali saiz dagangannya, berpotensi menang 70. Oleh itu, ‘penjual’ akan berisiko 70 untuk memenangi 30. Walaupun tidak persamaan rumit, ia lebih kompleks daripada lurus ke hadapan melalui pilihan kaunter.

 

Broker OTC (Lebih Kaunter)

Jenis yang paling biasa adalah broker Over the counter (OTC), tetapi firma jenis ini tidak benar-benar ‘broker’ sama sekali ketat. Mereka adalah pihak kaunter untuk satu sisi perdagangan. Jadi di mana seorang peniaga membuka kedudukan, broker akan menang atau kehilangan wang, berdasarkan apakah perdagangan menang atau kalah. Hanya di mana broker mempunyai peniaga lain yang telah membuat perdagangan yang bertentangan yang tepat, mereka akan mendapat keuntungan.Disebabkan peningkatan risiko ini, broker akan menawarkan bayaran yang lebih rendah yang mengurangkan risiko yang mereka ambil. Oleh itu, ia mungkin lebih rendah daripada broker yang diperdagangkan. Sesetengah firma juga akan membina mekanisme ‘hedging’ untuk mengurangkan risiko selanjutnya. Dalam sesetengah kes, satu sisi perdagangan mungkin tidak dapat digunakan jika liabiliti terlalu besar.Kesederhanaan pilihan binari dikekalkan dengan broker OTC. Mereka juga telah membuat langkah besar dalam bersaing dengan pertukaran dengan menawarkan nilai ‘tunai keluar’ untuk pilihan, membolehkan para pedagang menutup posisi awal, dan menubuhkan kerugian berhenti. Apabila ciri-ciri tersebut menjadi umum, jurang antara OTC dan pertukaran akan menjadi lebih kecil. Buat masa ini, peniaga lebih baik berdagang di bursa – tetapi mungkin dinasihatkan untuk mempelajari perbezaan melalui akaun demo.Adakah anda mempunyai masalah dengan broker anda?

 

cara bayaran

Pilihan deposit dan pengeluaran berbeza mengikut setiap broker. Setiap ulasan kami akan menjelaskan yang setiap tawaran firma, tetapi di bawah adalah senarai pilihan yang paling biasa.Jika anda mencari broker yang menyokong kaedah pembayaran tertentu:

Semua faktor yang diliputi di atas akhirnya akan memberi kesan kepada cara pedagang memainkan pasaran, dan oleh itu, keuntungan mereka. Keadaan yang ideal adalah untuk mendapatkan broker binari yang menawarkan:

 • Beberapa aset kewangan tersebar di beberapa pasaran
 • Menawarkan bonus yang munasabah dengan bayaran yang baik menghampiri 90%
 • Menawarkan tarikh tamat tempoh yang fleksibel tanpa peniaga tinju menjadi tamat lama.

Dagangan menggunakan platform broker hanya akan menjadi menyenangkan, dan menguntungkan, jika anda menggunakan pengendali yang bereputasi. Anda juga perlu memilih yang sesuai dengan gaya dagangan anda – hanya anda akan tahu apa itu. Baca ulasan broker binari di atas dengan teliti sebelum membuat keputusan perdagangan yang penting, tetapi ingat anda tidak terikat kepada mana-mana broker tunggal, dan boleh memilih dan memilih.