Tradologic mengumumkan Binarex

Tradologic, pembekal perisian pilihan binari yang terkemuka di dunia, telah memulakan projek baru yang berniat untuk membawa lebih banyak pilihan kepada sektor perdagangan binari. Berikutan pergolakan baru-baru ini dalam industri pilihan binari, matlamat Tradologic adalah untuk membawa ketelusan ke pasaran. Syarikat itu menumpukan perhatian untuk menubuhkan pertukaran pilihan binari yang dinamakan Binarex. Produk ini berhasrat untuk mengurangkan konflik kepentingan antara broker dan peniaga, menjadikan industri ini lebih mampan dalam jangka masa panjang.

Model pertukaran diperdagangkan

Dengan pertukaran baru syarikat yang berdagang opsyen perduaan, peniaga boleh mendapatkan sebut harga dan harga yang lebih baik (dan oleh itu pulangan) sementara broker masih akan memperoleh keuntungan sama ada cara, tidak kira jika pelanggan mereka kehilangan atau membuat wang. Platform pertukaran akan mengenakan bayaran komisen berasaskan peratusan kepada peniaga, yang kemudiannya akan mendapat keuntungan dari perdagangan yang hilang di pihak lain dari perjanjian mereka.

Proses-proses ini mencerminkan pertukaran yang dikendalikan dalam industri perdagangan Forex, dengan sesetengah firma sudah mula memalsukan model pembuat pasaran dan menjadi model pemprosesan yang lebih lurus, di mana dagangan pelanggan dialihkan melalui pasaran pertukaran asing . Matlamat syarikat adalah untuk menangani kebimbangan pedagang dan pengawal selia. Syarikat-syarikat seperti Cantor Exchange dan Nadex sudah mempunyai produk yang dikendalikan oleh Suruhanjaya Dagangan Komoditi Berjangka AS (CFTC), sehingga produk binari yang diperdagangkan digunakan oleh pedagang runcit Amerika.

 

 

Model Pertukaran Binarex

Di bursa, dua pedagang ‘dipadankan’. Jadi pembeli dan penjual bersetuju harga mereka, dengan broker mengambil komisen kecil untuk memudahkan perdagangan.

Peraturan Binasax

Ketua Pegawai Eksekutif Tradologic Michael Golod telah menyatakan bahawa beliau melihat Binarex sebagai model perniagaan yang berdaya maju yang memberikan syarat bersih dan telus bagi semua pihak. Model ini telah diletakkan di bawah pemeriksaan melalui pemeriksaan dari pengawal selia dan dibincangkan dengan panjang lebar. Syarikatnya masih dalam pembicaraan dengan beberapa pengawal selia kewangan di dalam dan di luar Kesatuan Eropah, dan telah bertemu dengan sambutan hangat. Kebanyakan pengawal selia ini memaklumkan kepadanya bahawa dia sepatutnya akan bertemu dengan pengawalseliaan yang lebih baik.

Terdahulu pada tahun ini, syarikat itu bekerjasama dengan Cantor Exchange, yang membenarkan label putih mereka mengakses pasaran Amerika melalui perjanjian Suruhanjaya Bursa yang diluluskan. Tradologic menjangkakan untuk melancarkan model ini di Sidang Kemuncak Kewangan Magnates London, yang berlangsung di The Brewery pada 14 dan 15 November. Malaysia-option.com akan berada di sana untuk mendapatkan semua butiran mengenai penawaran baru ini.

Dengan sebarang pertukaran perdagangan, kejayaan akan bergantung kepada kecairan di pasaran. Kelantangan rendah boleh menyebabkan tawaran tidak dipadankan, atau perdagangan nilai miskin. Dengan firma pada skala Tradologic terlibat, kecairan haruslah tinggi, memberi peluang kepada peniaga peluang untuk membuat tawaran yang mereka inginkan. Apabila platform bertambah, begitu juga jumlahnya.

Pilihan pertukaran binari yang pertama?

Platform Tradare Binarex tidak akan menjadi pertukaran opsyen binari yang pertama. IG menawarkan binari secara pertukaran, seperti yang dilakukan Nadex.