Adakah anda ingin tahu apa yang terbaik cryptocurrency untuk melabur untuk tahun 2020 ? Mengetahui teknologi blockchain mana yang boleh dilaburkan mungkin menjadi tugas yang sukar. Dengan beratus-ratus mata wang cryptocode untuk dilaburkan, di mana anda bermula?

Ia boleh menggembirakan dan mengelirukan apabila anda mula-mula mula mencari cryptocurrency terbaik untuk membeli sekarang, tetapi kami di sini untuk memudahkan anda. Beruntung untuk anda, kami telah menggunakan beberapa faktor sebelum memilih cryptocurrency terbaik untuk melabur. Mula-mula, sebelum anda mula melabur dalam crypto, penting untuk membangun strategi perdagangan yang berjaya.

Jadi, adakah anda mencari perkara besar seterusnya dan untuk pelaburan cryptocurrency yang baru? Mungkin anda mendapati diri anda berfikir “Sekiranya saya melabur dalam Bitcoin ?” atau “Sekiranya saya melabur di Ripple ?”

Berikut adalah senarai yang paling menjanjikan, cryptocurrency terbaik untuk melabur untuk tahun 2020.

Best Cryptocurrency untuk Melabur pada 2020

Sama seperti terdapat mata wang terbaik untuk melabur untuk tahun 2018 , tahun ini juga penuh dengan peluang yang baik. Ini bermakna masih terdapat peluang untuk menjadi kaya, tetapi anda hanya perlu tahu di mana untuk meletakkan wang anda.

Pada masa menulis artikel ini, berdasarkan statistik Coinmarketcap terdapat 2120 kriptografi yang berbeza. Pasaran pasaran semua cryptocurrency lebih daripada $ 112 bilion selepas mencapai puncak $ 813 bilion pada Januari 2018.

Pasaran cryptocurrency mempunyai banyak altcoin dan terdapat cryptocurrency terbaik lain untuk melabur di samping Bitcoin. Ramai orang percaya teknologi blockchain adalah perkara besar yang akan datang.

Walaupun sukar untuk meramalkan masa depan, hakikat bahawa kita mempunyai teknologi yang selamat dan terdesentralisasi memberi kita alasan yang kuat untuk menjadi positif.

Melangkah ke hadapan, kami akan berkongsi apa yang kriptografi terbaik untuk dibeli sekarang .

Syiling digital yang kami pilih mempunyai peluang yang baik untuk mengatasi pasaran pada tahun 2019 dengan ketara.

Mari kita mulakan!

Best Cryptocurrency untuk Melabur

Kami mempunyai peluang yang sangat baik untuk mencapai pasaran lembu pada tahun 2020 kerana pelbagai sebab yang akan kami sebutkan sepanjang panduan ini. Dalam kes pasaran lembu, kita akan melihat hampir setiap lonjakan utama cryptocurrency utama dengan harga yang ketara.

Walau bagaimanapun, terdapat beberapa mata wang kriptografi yang kami fikir kami boleh membuat kes yang kuat. Mereka adalah antara pelaburan paling selamat dalam hal harga yang akan jatuh lebih jauh. Jadi, jika kita tidak akan melihat pasaran lembu, kita tidak akan kehilangan apa-apa wang.

Dagangan atau urus niaga mata wang dagangan harian memerlukan anda mengambil risiko. Untuk mengurangkan risiko perdagangan crypto, anda harus mempelbagaikan pegangan anda dan melabur dalam pelbagai jenis mata wang. Dengan cara ini, jika satu mata wang tidak berprestasi rendah, pelaburan anda masih akan dilindungi.

Kebanyakan cryptocurrency mempunyai sambungan yang kuat untuk Bitcoin, yang bermaksud bahawa Bitcoin sepatutnya membuat sebahagian besar portfolio anda. Syiling ini menyumbang 40 peratus daripada jumlah keseluruhan pasaran, selepas semua. Dalam beberapa cara, Bitcoin serupa dengan bon dalam erti kata ia sering menjadi asas portfolio dengan pelaburan berisiko (seperti saham).

Mengkaji carta harga bersejarah akan memudahkan untuk melihat sama ada mata wang berkait rapat dengan Bitcoin atau tidak. Kami juga mengesyorkan memberi perhatian yang mendalam untuk membangunkan kisah berita crypto. Dengan risiko dan ganjaran yang seimbang, anda boleh memanfaatkan pertumbuhan semulajadi industri crypto.

Best Cryptocurrency to Invest 2020: Bitcoin (BTC)

Bitcoin adalah pilihan yang sangat jelas untuk cryptocurrency terbaik untuk melabur, dan telah melihat Bitcoin mempunyai yang luar biasa 2020 setakat ini . Antara Januari 1 st dan Mei 1 st tahun ini, duit syiling yang meningkat dalam nilai daripada $ 3,862 setiap duit syiling untuk $ 5412 per syiling. Jika anda telah melabur dalam Bitcoin pada Januari 1 st , kadar bulanan anda pulangan akan menjadi hampir 10 peratus. BTC adalah setakat ini cryptocurrency terbesar dan syiling tertua yang memiliki lebih daripada 40% bahagian daripada top market cryptocurrency.

Bitcoin kini sedang menjadi pemimpin pasaran!

Anda boleh menemui Bitcoin yang disenaraikan dalam setiap pertukaran cryptocurrency tunggal!

Bitcoin membuat berita arus perdana setiap hari dan ia dikenali oleh hampir semua orang.

Berikutan kenaikan mantap Bitcoin, harga kekal stabil. Ini menunjukkan kepada peniaga bahawa kenaikan nilai adalah asli dan mungkin akan dikekalkan. Sejak beberapa tahun yang lalu, Bitcoin telah meningkatkan utiliti dengan ketara. Pada masa ini, banyak kedai e-dagang, kedai runcit, dan juga restoran di seluruh dunia menerima Bitcoin sebagai satu bentuk mata wang . Bitcoin kekal dalam kedudukan yang unik yang tidak dapat kita katakan mengenai mata wang kriptografi lain dan terus dilihat sebagai imej cryptocurrency secara keseluruhan dan sebagai wakil pasaran cryptocurrency.

Bitcoin juga dianggap sebagai nilai yang banyak untuk banyak orang di dunia crypto. Di mana pun anda bersetuju dengannya atau tidak, ini adalah bagaimana BTC dilihat oleh sesetengah orang.
 

 
Ia sangat tidak mungkin bahawa Bitcoin akan kehilangan statusnya terlalu cepat yang merupakan sebab mengapa BTC kekal sebagai salah satu yang paling selamat dan kriptografi terbaik untuk dibeli sekarang . Sebagai peneraju industri, Bitcoin sering menjadi “syiling pintu masuk” yang membantu syarikat-syarikat crypto memperluaskan jangkauan mereka. Dengan kata lain, jika Bitcoin berfungsi dengan baik, industri cryptocurrency keseluruhan juga berfungsi dengan baik (dan sebaliknya). Dapatkan lebih banyak sumber bitcoin di sini .

Mengambil segala-galanya untuk pertimbangan untuk ramalan cryptocurrency 2019 kita dengan selamat boleh mengandaikan bahawa harga Bitcoin akan kekal tinggi.

Best Cryptocurrency to Invest 2020: Ripple (XRP)

Ripple kekal sebagai pelaburan berisiko rendah. Ini menjadikannya lebih selamat, tetapi dengan ruang untuk membuat keuntungan kecil sekiranya pasaran lembu di sudut untuk 2020. Walau bagaimanapun, jika anda ingin sesuatu untuk memaksimumkan keuntungan anda, kami fikir cryptocurrency Ripple adalah cryptocurrency terbaik untuk melabur.

Ripple telah menjadikan dirinya sebagai salah satu kriptokumen yang paling stabil dalam industri ini. Selain daripada Bitcoin, Ripple telah menikmati antara pergerakan harga yang paling diramalkan. Di samping itu, kerana Ripple mengalami lebih daripada $ 800 juta dalam jumlah dagangan harian, ia adalah antara kriptografi yang paling cair yang ada. Syarikat di belakang Ripple sedang membina rangkaian antarabangsa yang besar, dengan beratus-ratus ahli. Mereka adalah bank, pemproses pembayaran dan penyedia kecairan.

Ripple telah membangunkan teknologi yang dapat merevolusikan cara pembayaran dilakukan. The Ripple blockchain tetap paling dekat dan yang paling mungkin untuk mencapai itu untuk mana-mana ijazah sebenar.

Ripple boleh menjadi alternatif untuk sistem SWIFT yang kini digunakan untuk pindahan wang antarabangsa yang telah digunakan selama 45 tahun dan setiap bank utama dalam penggunaan dunia.

Ripple bekerja keras untuk mendapatkan lebih banyak syarikat menggunakan teknologi mereka yang akhirnya akan menyebabkan harga XRP naik dengan ketara.

Dengan pertumbuhan sekitar 36,000%, Ripple merupakan cryptocurrency terbaik untuk melabur untuk 2017. Ia berkembang dari hanya beberapa sen pada awal tahun 2017 dan mencapai $ 2.4 menjelang akhir tahun 2017.

Lihat carta di bawah:

Memandangkan kami berada di pasaran beruang, seperti semua kriptografi yang lain, harga Ripple telah menurun pada tahun sebelumnya dan ketika menulis artikel ini diperdagangkan sekitar $ 0.30.

Ripple kini merupakan cryptocurrency terbaik kedua selepas Bitcoin dengan jumlah keseluruhan pasaran sebanyak $ 12.6 bilion.

Ia mungkin masa yang baik untuk membeli Ripple, yang hampir hampir 70% dari paras tertinggi sepanjang $ 3.4 pada Januari 2018. Sehingga 2019 , topi pasaran untuk Ripple telah melebihi $ 12 bilion. Pembelian satu duit syiling individu adalah sangat murah. Sepanjang tahun 2019, Ripple kebanyakannya mengapung antara $ 0.28 dan $ 0.38 setiap syiling. Oleh kerana syarikat di belakang Ripple terus membina sambungan berharga dalam dunia perniagaan, Ripple mungkin berada di ambang pelepasan saluran harga semasa.

Mari kita lihat apakah pilihan ketiga untuk cryptocurrency terbaik untuk membeli sekarang.

Kriptocurrency Terbaik untuk Melabur 2020: Token Perhatian Asas (BAT)

Token Perhatian Asas adalah tanda kriptocurrency yang direka untuk membawa cara penajaan baru di internet. Internet kebanyakannya berdasarkan iklan berbayar. Apabila anda membuka laman web selalu ada banyak iklan. Bertentangan dengan Bitcoin dan Ripple, BAT adalah koin yang masih berada di luar “mencari”. Koin telah mengalami tahap turun naik di atas purata, tetapi ia juga menghasilkan pulangan yang mengagumkan.

Pergantungan itu untuk menambahkan pendapatan dan mengewangkan kandungan melalui iklan adalah yang menjadikan BAT sebagai calon yang baik untuk cryptto terbaik 2019. Setakat ini duit syiling telah melebihi tiga kali ganda nilai. Antara Januari 1 st dan April 20 th , duit syiling yang meningkat dalam nilai daripada $ 0.13 kepada $ 0.44 setiap syiling. Walaupun duit syiling telah mengalami sedikit penurunan sejak itu-menjatuhkan sekitar $ 0.37 setiap syiling-kenaikannya masih menjadi sangat mengagumkan.

Pasukan di belakang BAT membayangkan dunia penajaan di mana kami memutuskan untuk menyokong pencipta kegemaran kami. Untuk tujuan ini, mereka membuat duit syiling BAT dan memasukkannya ke dalam pelayar BRAVE.

Pada masa ini, terdapat kira-kira 1.3 bilion duit syiling BAT yang diedarkan. Jumlah dagangan 24 jam ialah $ 108.6 juta dan topi pasaran semasa ialah $ 466 juta. Walaupun angka ini jauh lebih kecil daripada Bitcoin dan Ripple, BAT adalah duit syiling yang semakin meningkat. Ini mungkin salah satu syiling terbaik untuk pelabur yang toleran risiko pada tahun 2020.

Best Cryptocurrency untuk Melabur 2020: Ethereum (ETH)

Semasa pasaran bull cryptocurrency terkuat, harga Ethereum melonjak sedikit lebih hampir kepada $ 1600 yang dicapai pada 13 Januari 2018. Pada masa itu, topi pasaran Ethereum sekitar $ 138 bilion. ETH meningkat hampir 3000% menjadikan salah satu mata wang terbaik untuk melabur untuk tahun 2017. Setakat ini pada tahun 2020, Ethereum telah mula beransur-ansur membalikkan kerugiannya dari akhir tahun lepas. Koin semakin banyak perhatian dari pemaju kripto dan telah dapat mengekalkan kebanyakan keuntungan positifnya.

Sama ada idea yang baik untuk membeli Ethereum atau tidak, terpulang kepada anda untuk memutuskannya.

ETH bukan hanya cryptocurrency, ia adalah teknologi blockchain yang lebih maju daripada bitcoin. Teknologi ini membolehkan projek blockchain lain dilancarkan pada platform Ethereum. Ketika Ethereum diperdagangkan sekitar $ 140 per syiling pada awal tahun, harga semasa adalah hampir $ 200 ($ 196.48 pada 11 Mei). Carta Ethereum biasanya bergerak di lockstep dengan Bitcoin, menjatuhkan sekitar akhir tahun 2018 dan mengalami keuntungan positif setakat ini tahun ini.

Dengan harga titik kira-kira $ 200, Ethereum adalah syiling “perantaraan” yang sangat baik yang lebih murah daripada Bitcoin, tetapi lebih mahal daripada BAT dan Ripple. Pembelian duit syiling di pelbagai titik harga berbeza dapat membantu menjadikan portfolio anda lebih beragam dan dinamik. Ethereum juga merupakan alternatif yang sangat baik untuk melindungi risiko membeli syiling baru.

Kami menggalakkan anda untuk memberi peluang kepada Ethereum , kerana ia mempunyai potensi untuk menjadi cryptocurrency terbaik untuk melabur pada tahun 2020.