Jika anda ingin berdagang pada bila-bila masa dan di mana-mana lokasi, anda memerlukan aplikasi pilihan binari pada telefon bimbit atau tablet anda. Apabila berdagang dalam tempoh tamat tempoh yang sangat singkat, dapat membuat perdagangan pada masa yang tepat adalah yang paling utama. Broker mengenali ini, dan sudah tentu, mereka mahu pelanggan mereka boleh berdagang di mana sahaja, dan apabila mereka memilih. Jadi perdagangan melalui aplikasi mudah alih adalah tawaran utama untuk kebanyakan pembrokeran pilihan binari.

Apl Dagangan Teratas

Cara Berdagang dengan Apl

Kebanyakan aplikasi mudah alih menyediakan pelbagai pilihan perdagangan. Jadi majoriti pasaran dan skala masa tamat akan tersedia. Broker pilihan binari juga cuba memastikan bahawa platform perdagangan tetap mudah dan mudah digunakan pada peranti mudah alih, sama seperti mereka dalam talian. Banyak firma menawarkan perdagangan ‘sentuhan’ yang boleh berfungsi dengan mudah pada peranti mudah alih. Ini bermakna perdagangan pada bila-bila masa, di mana sahaja adalah kemungkinan sebenar untuk peniaga sibuk. Dengan mengandaikan pasaran yang berkaitan terbuka tentu saja.

Broker terkemuka semuanya menyediakan aplikasi mudah alih. Mereka biasanya boleh didapati melalui sumber biasa;

  • Gedung Google Play untuk peranti android
  • kedai App iTunes
  • Muat turun langsung dari laman web broker

Aplikasi percuma untuk pelanggan. Sesetengah broker telah mengambil lebih banyak perhatian dan perhatian dengan aplikasi mereka daripada yang lain – kualiti setiap aplikasi dilindungi dalam ulasan broker kami. Banyak aplikasi perdagangan menggunakan keupayaan skrin sentuh pelbagai telefon bimbit dan tablet, dan yang lain telah membuat carta dan pandangan semata-mata untuk digunakan pada peranti mudah alih.

Kelemahan Potensi

Salah satu kelemahan yang majoriti perkongsian aplikasi binari adalah bahawa ciri pengurusan akaun kadang-kadang tidak tersedia dan beberapa ciri yang disediakan di laman web penuh tidak tersedia dari aplikasinya. Ini adalah ciri biasa dengan aplikasi mudah alih, kerana ia perlu dipotong turun versi produk penuh untuk berjalan dengan berkesan pada tablet dan peranti mudah alih.

Sesetengah broker mempunyai beberapa ciri yang sangat baik yang membezakannya daripada pesaing – yang mampu menjadikannya tersedia untuk pengguna mudah alih, benar-benar menawarkan yang terbaik dari kedua-dua dunia kepada pelanggan mereka.

 

 

Apa Aplikasi Yang Memberi Sediakan?

Sekurang-kurangnya, aplikasi dagangan memberikan keupayaan untuk berdagang – apa-apa yang kurang akan menjadi tidak berguna. Sesetengah broker bagaimanapun, telah melampaui alat-alat dan fungsi yang minimum dan dibuat dengan teliti untuk perdagangan binari melalui platform mudah alih. Ada yang memberikan berita kewangan minit melalui aplikasinya. Ini boleh jadi sangat membantu.

Terdapat juga aplikasi yang menyediakan carta tarikh dan harga kepada peranti mudah alih. Kunci di sini adalah untuk memastikan data boleh dibaca dan boleh digunakan dan perhatian ini kepada perincian yang memisahkan beberapa aplikasi broker dari orang lain. Baca ulasan individu kami untuk melihat analisis mendalam setiap aplikasi broker.

Pasaran kewangan bertindak balas dengan segera kepada berita dan peristiwa, jadi broker yang tepat, dengan aplikasi mudah alih yang tepat, boleh membuat perubahan besar terhadap keuntungan dari setiap pedagang pilihan binari.

Siapa Adakah App Rated Tertinggi?

… mengikut pengguna yang telah memuat turunnya?

Hampir setiap broker pilihan binari kini menawarkan platform dagangan mereka melalui aplikasi mudah alih. Broker sedar bahawa peniaga mahu, dan perlu, untuk berdagang di mana-mana, pada bila-bila masa. Aplikasi telah dibangunkan di seluruh setiap platform dan peranti apabila permintaan untuk perdagangan mudah alih berkembang – tetapi kualiti aplikasi yang ditawarkan berbeza-beza.

Sesetengah broker telah jelas menghabiskan banyak masa, wang dan usaha untuk membangunkan aplikasi yang kaya dan intuitif. Satu yang bukan sahaja membolehkan perdagangan melalui skrin yang jelas dan mudah digunakan – tetapi juga memberi pengguna keupayaan untuk mengekalkan akaun mereka atau bahkan menyelidiki dagangan masa hadapan. Sesetengah telah memastikan aplikasi mereka dioptimumkan untuk peranti tertentu atau sistem pengendalian – menggunakan sepenuhnya teknologi hanya tersedia untuk membuat dan model tertentu.

Broker lain telah mencipta aplikasi dengan cita-cita yang sangat sedikit dalam minda, hampir merawat sebarang tawaran perdagangan mudah alih sebagai “tandakan di dalam kotak”. Walaupun setiap aplikasi mudah alih termasuk dalam penuh yang mendalam kami ulasan , cara lain untuk menilai kemudahan perdagangan mudah alih pada setiap broker adalah untuk membandingkan maklum balas pengguna setiap permohonan telah diterima – dan ketahui pengguna sedia ada memikirkan aplikasi mudah alih.

Untuk penyelidikan aplikasi mudah alih kami, kami telah mengumpulkan penilaian pengguna yang diberikan kepada aplikasi seperti yang dipetik di halaman maklumat kedai mainan – jadi data kami hanya berdasarkan kepada pengguna android . Maklumat itu dikumpulkan pada bulan Oktober 2015.

 

 

Sebagai tambahan untuk menyenaraikan penarafan semasa, kami juga menggambarkan bilangan ulasan yang diterima permohonan. Kami telah membentangkan “10 teratas” dalam bentuk grafik (klik pada imej untuk memperbesarnya) – tetapi nombor mentah dibentangkan di bawah. Kami berasaskan 10 teratas dalam bilangan ulasan, dan bukannya rating, kerana bilangan ulasan yang rendah boleh merosot penarafan, dan tidak boleh dipercayai seperti jumlah maklum balas yang lebih besar.

Aplikasi mudah alih mana yang “terbaik”?

Pada penilaian tulen, aplikasi Anyoption keluar dengan baik di atas. Penarafan 4.8 adalah sokongan hebat dari pengguna. Ia juga menarik untuk melihat penilaian di seluruh papan – 3.8 adalah skor terendah, menunjukkan bahawa semua aplikasi dagangan telah diterima dengan baik.

Aplikasi mudah alih IQ Option telah menerima sejumlah besar ulasan – hampir 10 kali lebih besar seterusnya. Ini mungkin mencerminkan fakta bahawa keperluan minimum deposit minimum di IQ menarik sejumlah besar peniaga. Apa pun punca punca, 20,000 ulasan pasti memberikan penyebaran pendapat yang menyeluruh, jadi penarafannya 3.8 boleh dianggap sebagai refleksi permohonan yang sangat boleh dipercayai.

Begitu juga, jenama popular seperti indeks 24Option dan IG juga mempunyai lebih daripada 2,000 ulasan setiap sekali lagi, lebih daripada cukup untuk memberikan penarafan keseluruhan mereka satu kehandalan. Pada 4.0 dan 3.9 masing-masing, kedua-dua aplikasi menyediakan pangkalan pengguna yang besar dengan aplikasi berfungsi yang mantap.

Sesetengah aplikasi belum menerima ulasan yang cukup untuk memberikan penarafan pengguna yang mantap – kami menetapkan minimum kami pada 150. Kami bagaimanapun telah memasukkan aplikasi tersebut dalam jadual yang diberikan di bawah.

Berikut adalah angka yang penuh, disenaraikan mengikut penarafan.