uBinary tidak mahu mendaftar dengan FCA untuk menyediakan perdagangan pilihan Perduaan kepada penduduk UK. Oleh itu, mereka tidak dibenarkan secara sah untuk menerima peniaga UK.

uBinary adalah jenama yang semakin berkembang di kalangan broker dagangan pilihan binari, dan CySec dikawal selia. Mereka menawarkan pelbagai jenis akaun yang memastikan peniaga boleh menikmati pelaburan pada tahap yang tepat untuk mereka secara peribadi. Pada mulanya diasaskan oleh profesional industri kewangan, dengan lebih daripada 50 tahun perkhidmatan dalam sektor ini, uBinary terus berkembang.

Mereka menawarkan pelbagai jenis pilihan, dan semuanya beroperasi menerusi portal perdagangan mesra pengguna yang licin. Dengan sehingga suapan pasaran kedua dan sokongan pelanggan 24 jam, uBinary berusaha untuk unggul dalam setiap bidang dan menyampaikan 3 prinsip panduan mereka:

 • Prinsip 1. Dengan mempermudah proses perdagangan, menjadikannya mudah, aman dan menyenangkan untuk berdagang dengan pilihan biner.
 • Prinsip 2. Dengan membolehkan peniaga, melalui sokongan pelanggan 24 jam, untuk berkongsi kebijaksanaan dagangan mereka.
 • Prinsip 3. Dengan menawarkan platform perdagangan yang mesra pengguna.

Di samping itu, uBinary menghasilkan beberapa ciri inovatif secara tetap. Berikut adalah maklumat penting lain mengenai jenama;

 • Akaun Demo – Tidak
 • Deposit Minimum – £ 250
 • Dagangan minimum – £ 20
 • Perkhidmatan isyarat – Ya, Benar-benar Percuma .
 • Butiran bonus – 10 Dagangan bebas risiko .
 • App Mudah Alih – Ya. IOS hanya pada masa ini (versi Android sedang dibangunkan).

Ciri Platform

Laman web uBinary pantas dan menarik, dan kawasan perdagangan mencerminkan ini. Reka bentuk ini agak unik di kalangan broker lain. Kawasan ‘perdagangan’ tradisional, dengan butang panggilan dan meletakkan tidak dapat dilihat dengan segera. Di uBinary, kawasan dagangan memaparkan pelbagai data, dan alat khusus hanya tersedia apabila aset atau pilihan telah dipilih.

Perubahan lain yang unik untuk uBinary adalah pilihan bar sisi . Ini adalah ‘ perdagangan sosial ‘ dan ‘ berita pasaran ‘ yang boleh disembunyikan atau dipaparkan seperti yang diperlukan. Menu perdagangan sosial menatal melalui perdagangan terkini dan prestasi peniaga lain, memberikan pengguna keupayaan untuk mengikuti pedagang dan memantau perdagangan mereka. Kawasan berita pasaran, sebagai nama mencadangkan, untuk menjaga perkembangan terkini dengan kemas kini pasaran dari seluruh dunia.

Bahagian tengah kawasan perdagangan didedikasikan untuk diperdagangkan. Menu di bahagian atas membenarkan jenis pilihan tertentu dan kemudian aset dipilih. Di bawah ini adalah senarai aset paling popular yang didagangkan pada masa itu. Adalah mungkin untuk berdagang dengan cepat dari senarai. Butang perdagangan ‘ Up ‘ atau ‘ Down ‘ tersedia, bersebelahan medan jumlah. Begitu juga harga mogok dan tamat tempoh dipaparkan di baris. Apabila seorang peniaga mengisi bidang jumlah, mereka boleh memukul ‘ submit ‘ untuk membuat perdagangan di sana dan kemudian.

Ini mengurangkan versi tetingkap dagangan akan menjadi manfaat sebenar kepada peniaga yang ingin menghabiskan masa minimum yang sebenarnya berdagang – tidak ada gangguan dan tidak ada komplikasi – membebaskan para peniaga untuk meluangkan masa untuk meneliti, daripada menjalankan, perdagangan. Jika bagaimanapun, pengguna memilih untuk melihat graf harga terkini dan barometer ‘pilihan pedagang’, hanya mengklik ‘+’ di sebelah kanan aset akan membuka skrin dagangan yang lebih biasa (lebih serupa dengan yang ditawarkan oleh saingan) dengan dikonfigurasikan graf harga dan susun atur yang lebih tradisional.

 

 

Serta membolehkan peniaga memilih tahap terperinci yang dipaparkan, uBinary telah pergi lebih jauh dan menawarkan pelbagai susun atur juga. Jadi peniaga yang tidak suka menggunakan pandangan ‘senarai’, boleh memilih empat tetingkap tradisional sekaligus, atau hanya satu tetingkap perdagangan yang diperbesarkan jika disukai. Ia mungkin merupakan kawasan perdagangan yang boleh dikonfigurasikan yang terdapat dalam sektor pilihan binari.

Pilihan Dagangan

opsyen tawaran uBinary dalam mata wang, indeks, komoditi dan stok. Senarai aset mereka adalah baik, tetapi mata wang adalah kekuatan yang jelas. Kelas aset yang lain mungkin akan berkembang apabila jenama itu berkembang.

Jenis opsyen yang tersedia adalah semua variasi umum pada pilihan di atas / bawah, dengan tamat satu-satunya varians sebenar. Kekuatan utama walaupun adalah pembina pilihan, yang membuka jalan yang hilang bagi pedagang, terutama yang ingin melindung nilai atau mengurus risiko dengan lebih berkesan.

Jenis pilihan di uBinary;

 • Di atas / bawah – Pilihan perduaan tradisional, apakah nilai aset akan naik atau turun?
 • 60 Seconds – Perdagangan jangka pendek sangat tersedia di uBinary, dengan ekspir hanya 60 saat.
 • Dagangan Berkelajuan – Sekali lagi, jangka pendek di atas / bawah pilihan. Kali ini dengan masa tamat tempoh 2 atau 5 minit.
 • Pembuat Opsyen – Keutamaan dalam fleksibiliti peniaga. Pembina opsyen membenarkan peniaga memilih aset, pembayaran dan tempoh tamat yang mereka cari. Ia juga akan membolehkan pulangan kecil jika pilihan selesai daripada wang.
 • Jangka panjang – Lebih banyak peniaga kini menggunakan pilihan binari jangka panjang sebagai alat pelaburan atau lindung nilai konvensional dan uBinary mempunyai pelbagai pilihan jangka panjang yang baik.

Mobile

Aplikasi mudah alih di uBinary pada masa ini hanya terdapat pada peranti epal, dengan android sedang dibangunkan dan dikeluarkan tidak lama lagi . Aplikasi iOS tidak menawarkan perkhidmatan perdagangan komprehensif. Semua jenis pilihan boleh didapati seperti semua aset.

Paparan dagangan berbeza dari laman web, kerana ia mungkir kepada pandangan perdagangan yang lebih tradisional, dengan graf harga ciri yang menonjol dan butang ‘ Di atas ‘ dan ‘ di bawah ‘ besar sama ada sisi harga mogok semasa. Semua maklumat yang berkaitan tersedia, membuat perdagangan dari peranti mudah alih sangat mudah. Susun atur juga sesuai dengan telefon skrin sentuh sambil mengurangkan kapasiti kesilapan manusia.

Di bawah butang dagangan ialah tetingkap kedudukan terbuka dan kedudukan tertutup (sejarah perdagangan) tetingkap. Butiran ini semua perdagangan semasa dan lalu, jadi paparan terkini boleh dilihat pada bila-bila masa.

Dengan versi android yang sedang dibangunkan, kemungkinan perubahan selanjutnya akan dibuat untuk menambah beberapa ciri ke aplikasi mudah alih merentas platform. Walaupun tawaran semasa berfungsi, ia juga tidak spektakuler, tetapi tugasnya.

Pembayaran

Pembayaran perdagangan di UBinary secara umumnya berlegar sekitar 77% , mereka boleh mencapai 95% ke atas aset tertentu. Ciri pembina Opsyen boleh menawarkan 80% ke atas beberapa jenis aset utama, dan termasuk kelonggaran untuk dapat mengurangkan pembayaran itu untuk memastikan beberapa dana dikembalikan sekiranya pilihan menyelesaikan wang .

Pilihan pengeluaran dan deposit

uBinary telah, pada masa lalu, mengalami beberapa kritikan yang mengelilingi perkhidmatan pengeluaran mereka. Sebagai tindak balas, firma itu telah mewujudkan dasar ‘kepatuhan’ yang ketat. Oleh itu peniaga mesti membekalkan ID berikut untuk memproses pengeluaran;

 • ID foto yang sah seperti pasport.
 • Rang Undang-undang Utiliti yang bertarikh di bawah 3 bulan dengan nama dan alamat semasa.
 • Kedua-dua belah kad kredit / debit akan digunakan untuk membuat deposit permulaan. Segalanya mesti dilindungi kecuali: 4 digit terakhir, nama, tamat tempoh dan digit keselamatan CVV pada sebaliknya.

Langkah-langkah ini seharusnya, secara teori, melindungi peniaga serta broker. Untuk mengelakkan kelewatan, adalah penting untuk menetapkan maklumat ini sebelum memerlukan pengeluaran. Seperti biasanya (untuk mengelakkan pencucian) jumlah sehingga jumlah yang didepositkan mesti dipulangkan terlebih dahulu kepada sumber yang sama sebelum kaedah pengeluaran lain dapat digunakan.

 

 

Akaun bank yang digunakan untuk pengeluaran mesti sepadan dengan nama pada akaun dagangan, jumlah minimum yang boleh diminta adalah £ 50. uBinary mencadangkan pengeluaran untuk debit atau kad kredit akan mengambil masa antara 3 dan 7 hari, dan sehingga 10 hari ke akaun bank. Ini lebih lama daripada firma saingan dan sesuatu yang harus dilihat oleh uBinary untuk memperbaiki – di sebelahnya, pengeluaran adalah percuma, yang tidak selalu berlaku di tempat lain.

Deposit boleh dibuat melalui kad kredit, pemindahan kawat bank Neteller dan CashU ewallets. Deposit minimum pada mulanya adalah £ 250. Tiada caj yang dibuat untuk deposit dan dana tersedia untuk berurusniaga dengan segera. Adalah mungkin untuk membuka akaun tanpa membuat deposit, tetapi tidak mungkin untuk diperdagangkan.

Ciri-ciri lain

uBinary menawarkan kepada pelanggannya ciri-ciri dan faedah yang berikut:

 • Buy Me Time – Alat dagangan yang inovatif yang membolehkan para pedagang untuk memperpanjang masa tamat dalam pilihan menyelamatkan dan meningkatkan kadar mogok secara keseluruhan, dan keuntungan. Ini adalah ciri unik untuk uBinary.
 • Pembuat Opsyen – Ini memberi peniaga pilihan untuk membina perdagangan mereka sendiri, memilih aset, pembayaran dan masa tamat. Terutama berguna untuk pedagang yang mempunyai niche khusus dan tahu bagaimana untuk memaksimumkan pengetahuan mereka.
 • Buy Me Out – uBinary memberikan pilihan untuk menutup tawaran awal, sama ada untuk mengunci keuntungan atau mengurangkan kerugian.
 • The Flip – Secara harfiah flip perdagangan ke arah lain jika ia menuju cara yang salah
 • Carta lanjutan – Carta dengan pelbagai masa dan indikator memberikan pedagang kuasa yang lebih besar untuk penyelidikan.
 • Tahap Akaun – Dari Micro hingga Platinum , peniaga boleh membuka jenis akaun yang sesuai dengan mereka dan keperluan pelaburan mereka.

Materi pendidikan di uBinary adalah mendalam, dan dokumentasi yang memuji kawasan perdagangan mereka sangat baik. Majoriti ciri-ciri di uBinary telah direka untuk menawarkan peniaga yang lebih fleksibel, jadi mereka mewakili broker pilihan untuk mana-mana pedagang yang mungkin merasa sedikit terhad dengan broker atau platform mereka sekarang.