Strategi Pilihan Dagangan Swing

Strategi pilihan dagangan swing adalah pendekatan yang tidak rumit yang akan menghasilkan keuntungan yang cepat dan selamat. Ini adalah panduan Pilihan swing yang terbaik bahawa pasukan kami di Pedagang Strategi Perdagangan telah menggunakan selama bertahun-tahun untuk mengejar pasaran untuk pulangan yang signifikan. Inilah cara untuk mengenali ayunan yang betul untuk meningkatkan keuntungan anda.

Sekiranya anda tidak terbiasa dengan perdagangan Pilihan, kami mengesyorkan anda memulakan dengan membaca tutorial perdagangan pilihan yang sangat menguntungkan kami yang akan membantu anda memahami bagaimana untuk berdagang opsyen saham: Cara Perdagangan Pilihan Saham untuk Pemula – Strategi Perdagangan Pilihan Terbaik .

Strategi pilihan perdagangan swing mempunyai tiga manfaat utama:

  • Potensi untuk mengalami keuntungan yang ketara pada pelaburan awal anda.
  • Dagangan ayunan terbaik Pilihan boleh membatasi pendedahan risiko anda.
  • Anda boleh menjual saham harga tinggi dengan akaun yang sangat kecil.

Sekiranya anda berdagang dengan akaun dagangan kecil, maka Pilihan untuk dagangan niaga adalah strategi yang baik untuk memanfaatkan pelaburan awal anda. Anda tidak semestinya memerlukan banyak modal untuk berdagang dengan pilihan dagangan ayunan yang terbaik kerana anda boleh berdagang saham “mahal” seperti Amazon, Netflix atau Alphabet tanpa perlu menghabiskan sejumlah besar wang.

Strategi pilihan dagangan ayunan cenderung melekat kebanyakannya dengan Panggilan asas dan Pilihan Putus .

Pada asasnya, jika anda ingin membeli saham, anda membeli Pilihan Panggilan. Sebaliknya, jika anda mahu cara yang lebih mudah untuk menjual stok, cara terbaik ialah membeli Put Options. Juga, baca strategi dagangan mingguan yang akan membuat anda waras.
 

 
Mengapa Pilihan untuk Swing Trading?

Sebab mudah mengapa kami telah memilih Pilihan untuk perdagangan ayunan sebagai strategi utama untuk mendapat manfaat dari perdagangan pasaran saham adalah kerana potensi keuntungan yang besar.

Setiap orang suka membuat keuntungan besar dan Strategi pilihan dagangan ayunan adalah kenderaan pelaburan yang selamat dan selamat untuk mencapai matlamat kewangan anda.

Mari kita dapatkan sedikit lebih mendalam dan menggariskan beberapa prinsip yang lebih menonjol di sebalik Pilihan untuk perdagangan swing.

Strategi Pilihan Swing Trading – Beli Pilihan Panggilan

Strategi pilihan dagangan swing adalah enam langkah demi langkah yang dapat diterapkan dalam APAPUN pasaran. Apa yang akan anda pelajari hanyalah pilihan dagangan ayunan terbaik.

Anda boleh melihat ini sebagai sekumpulan prinsip yang dapat membantu anda memahami Perdagangan Pilihan dan cara mengaplikasikan Strategi pilihan perdagangan swing.

Juga, pastikan anda membaca Simple Trading Trading Strategy di sini.

Langkah # 1: Pilih Saham Hak

Ini adalah langkah pertama anda ketika melihat Opsi untuk perdagangan ayunan.

Memetik stok anda boleh menjadi tugas yang menakutkan kerana terdapat banyak stok yang tersenarai di Bursa Saham New York dan tersedia untuk perdagangan. Sememangnya, apa yang anda mahu lakukan ialah membina senarai pantau sektor pepejal dengan saham utama.

Tunggu langkah luar dan bergerak peratusan besar dalam senarai pantau saham anda dan gunakan stok tersebut untuk melaksanakan strategi Options trading swing.

Lebih baik lagi, jika peratusan yang lebih besar bergerak disebabkan oleh beberapa laporan pendapatan dan mempunyai pemangkin kuat di belakang kerana ini bermakna harga saham didorong oleh sebab-sebab asas yang kuat.

Langkah # 2: Menilai Persekitaran Pasaran, jika anda ingin Beli Pilihan Panggilan mencari Trend Bullish

Anda perlu tahu jenis pasaran yang anda miliki untuk berjaya memperdagangkan pilihan dagangan ayunan yang terbaik.

Sebaik sahaja anda memahami apa jenis pasaran anda dalam yang akan membimbing anda pada apa sisi perdagangan yang anda mahu, panjang atau pendek.

Kaedah yang paling mudah untuk menentukan arah aliran menaik adalah mencari satu siri tinggi dan tahap yang lebih tinggi.

Di samping itu, menentukan trend pasaran keseluruhan anda juga perlu menilai ciri-ciri persekitaran pasaran anda: turun naik yang rendah berbanding volatiliti yang tinggi. Ini akan membantu anda kemudian memilih tarikh tamat pilihan anda untuk trading swing. Juga, pelajari mengenai perbezaan antara  opsyen vs RSU .

Langkah # 3: Pilih Harga Strike anda

Langkah seterusnya yang strategi dagangan dagangan swing perlu memberi anda harga mogok.

Memilih harga mogok boleh menjadi tugas yang sukar jika anda tidak tahu apa yang perlu dicari. Sebaik-baiknya, apa yang anda mahu lakukan adalah memilih pilihan wang tetapi satu yang tidak terlalu jauh dari wang dan masuk ke dalam wang.

Apa yang keluar daripada pilihan wang?

Menurut Investopedia: ” Daripada wang (OTM) adalah istilah yang digunakan untuk menggambarkan pilihan panggilan dengan harga mogok yang lebih tinggi daripada harga pasaran aset pendasar, atau pilihan putar dengan harga mogok yang lebih rendah daripada harga pasaran aset asas. “
 

 
Langkah # 4: Pilih Tamat Tempoh Anda – Pilihan Bulanan

Strategi pilihan perdagangan ayunan yang optimum perlu memberi stok anda cukup masa untuk mendapatkan harga mogok anda supaya dapat membayar anda pada pilihan panggilan itu, jika tidak, pilihan anda mungkin habis harganya.

Sebagai peraturan umum, jika masa tamat tempoh anda terlalu besar, dalam satu tangan, risiko berkurangan, tetapi pada masa yang sama, keuntungan peratusan berkurang juga.

Dalam erti kata lain, jika anda membeli lebih banyak masa anda akan mendapat risiko yang kurang dan potensi kerugian anda akan menjadi lebih kecil.

Pendekatan pilihan ayunan terbaik adalah dengan menggunakan pilihan bulanan apabila anda mendapat keuntungan peratusan yang lebih tinggi.

Langkah # 5: Mengoptimumkan Penyertaan dan Keluar – Beli pada Pullbacks

Bahagian yang paling penting dalam pilihan dagangan swing terbaik adalah mengoptimumkan entri dan keluar anda.

Sebagai peraturan umum, anda perlu sedar bahawa Pilihan untuk perdagangan niaga memerlukan masa dan anda perlu bersabar.

Selain itu, dengan pilihan Dagangan ayunan yang terbaik, anda mampu untuk tidak mempunyai jenis penyertaan terbaik pada beberapa dagangan swing anda kerana selagi anda bersabar, anda akan dapat harga yang lebih murah.

bagaimana untuk berdagang pilihan mingguan untuk pendapatan

Jika anda membeli pilihan panggilan, satu taktik perdagangan yang anda boleh gunakan untuk mengoptimumkan kemasukan anda adalah untuk membeli reban.

Anda boleh menggunakan taktik perdagangan kami tentang bagaimana untuk trade backbacks di sini: Bagaimana Keuntungan dari Dagangan Balik .

Juga, sentiasa mentakrifkan kerugian berhenti maksima selepas anda membeli Opsyen dan menyelaraskan keuntungan ambil alih anda dengan mana anda fikir pasaran akan berlaku sebelum pilihan anda tamat.

Langkah # 6: Mengurus perdagangan

Semasa tempoh turun naik yang rendah, anda ingin mengurangkan kedudukan anda apabila melakukan Pilihan untuk perdagangan ayunan.

Jika anda masih percaya dalam perdagangan anda, dan anda fikir anda memerlukan lebih banyak masa, hanya gulungkan Pilihan anda ke bulan berikutnya. Ini adalah perdagangan wang pintar supaya mereka tidak kehilangan kerana kerosakan masa.

* Nota: Keruntuhan masa hanyalah nisbah yang mengukur perubahan harga opsyen berbanding dengan penurunan dalam masa sehingga tamat tempoh.

Strategi strategi pilihan yang paling menguntungkan perlu sesuai untuk melaksanakan pilihan Put dan Panggilan .

* Nota: Di atas adalah contoh pilihan panggilan beli menggunakan tutorial perdagangan pilihan. Gunakan peraturan yang sama – tetapi sebaliknya – untuk membeli perdagangan pilihan.

Dalam gambar di bawah, anda boleh melihat contoh pilihan beli sebenar yang menggunakan Pilihan dagangan ayunan yang terbaik.

bagaimana untuk berdagang pilihan mingguan untuk pendapatan

Strategi pilihan perdagangan swing adalah pilihan yang kuat untuk perdagangan niaga, bagaimanapun, seperti strategi lain, ia memerlukan pengetahuan tentang cara menggunakannya dengan betul. Kami berharap bahawa pilihan dagangan ayunan kami akan membantu anda menjana keuntungan yang mantap.

Terdapat banyak peluang untuk membuat wang dengan Pilihan untuk perdagangan ayunan kerana mereka boleh menjadi sangat menguntungkan, dan cara perdagangan yang lebih selamat daripada perdagangan saham sahaja. Anda juga boleh mengambil Kuiz Profil Pedagang kami .

Perubahan turun naik harian dalam pasaran saham cenderung menggoncang banyak orang daripada perdagangan mereka, dan pilihan dagangan ayunan terbaik cenderung untuk melancarkan tindakan harga sedikit supaya mereka cenderung mencerminkan sedikit lebih stabil perdagangan peluang. Juga, baca Strategi Pilihan Perduaan Terbaik .