Penggunaan robot pilihan binari – “bot” – dan perisian dan aplikasi perdagangan automatik lain telah meletup dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Di sini, kami menerangkan bagaimana robot dagangan berfungsi dan semak perkhidmatan teratas 2020, dan senaraikan apa yang anda perlu tahu dan cari. Kami juga menunjukkan di mana untuk mendapatkan akaun demo robot untuk membicarakan perkhidmatan, dan mengajar anda untuk menggunakan perisian dan alat dagangan auto.

Perkhidmatan perdagangan auto terbaik untuk anda akan turun ke pilihan individu, jadi baca terus untuk mendapatkan semua fakta.

 

Robot dan Peniaga Auto di Malaysia

 

 

Bagaimana Robot Perdagangan Auto berfungsi

Perisian robot dan algoritma perdagangan automatik menggabungkan perkhidmatan isyarat dengan perdagangan automatik. Jadi perisian akan cuba untuk mengenal pasti perdagangan yang menguntungkan, dan kemudian akan meletakkan perdagangan secara automatik. Unsur automatik ini mengambil perkhidmatan isyarat satu langkah ke hadapan, dan benar-benar meletakkan perdagangan juga – daripada meninggalkan itu kepada pedagang. Sistem-sistem ini akan mempunyai tahap pengurusan risiko yang berbeza – dari kerugian berhenti, hingga batas perbelanjaan tetap harian. Unsur automatik bagaimanapun, meningkatkan risiko kewangan untuk peniaga secara keseluruhan.

Terdapat juga trend yang semakin meningkat bagi broker untuk menyediakan peniaga mereka dengan keupayaan untuk mengkonfigurasi sistem bot mereka sendiri atau sistem dagangan automatik. Ini cenderung mempermudahkan proses itu, membiarkan peniaga “menyeret dan menggugurkan” penunjuk teknikal ke dalam sistem mereka. Ciri-ciri robot besutan yang terbaik juga membolehkan peniaga menjalankan robot mereka dalam akaun demo, untuk percubaan ia bebas risiko.

Broker berminat untuk mempromosikan robot, kerana ia menghasilkan jumlah perdagangan yang lebih tinggi, dan oleh itu mengurangkan risiko broker. Mereka boleh menjadi alat yang hebat untuk pedagang juga – tetapi seperti biasa dalam pilihan binari – apa-apa janji keuntungan adalah ‘bendera merah’ segera. Robot, seperti binari sendiri, perlu difahami sepenuhnya sebelum digunakan, dan mereka bukan laluan untuk menjamin keuntungan.

 

Adakah Robot Membuat Anda Peniaga Lebih Baik?

Kadang-kadang. Robot dagangan akan berubah, sama seperti kaedah dagangan lain. Begitu juga dengan tetapan robot yang dikendalikan, mungkin kurang berkesan (atau lebih) dari masa ke masa. Oleh itu, mereka perlu sentiasa dipantau untuk prestasi.

Perdagangan automatik tanpa keraguan meningkatkan risiko – dan pilihan binari sudah menjadi kenderaan pelaburan berisiko tinggi. Tetapi bot automatik yang tidak aktif yang dapat dikesan dapat mengatasi sejumlah besar kehilangan perdagangan, terutamanya di mana peristiwa berita memberi impak kepada pasaran. Satu peristiwa yang mungkin membuat pedagang manusia melangkah dari pasaran, tidak akan menghentikan robot automatik.

Risiko tambahan ini dapat diuruskan sedikit sebanyak. Ramai robot akan mempunyai had kerugian harian, dan had keseluruhan. Mereka juga boleh ditetapkan untuk berhenti jika tahap keuntungan tertentu dicapai. Pedagang perlu menyedari semua perangkap itu dan merawat bot dengan penuh hormat.

 

Ulasan mengenai Auto Traders

Binary.com juga menawarkan kemudahan untuk mereka bentuk dan menjalankan robot dagangan automatik. Lama broker untuk pedagang maju, Binary.com kini menawarkan pelbagai ‘platform lanjutan’ – salah satunya termasuk platform bot Binary (Skrin di bawah).

Platform ini memberikan pedagang kemampuan untuk mengumpulkan sistem perdagangan automatik. Seperti yang dijangkakan dari firma ini, ciri ini menawarkan lebih mendalam daripada beberapa saingan mereka – sekali lagi menarik minat pengguna maju. Kriteria yang tersedia untuk menyatukan algoritma menawarkan pilihan yang lebih besar dari tempat lain. Proses ini membolehkan lapisan tambahan kerumitan dibina, membolehkan pengguna mendapatkan sangat spesifik tentang pencetus dagangan mereka.

Binari bot mengikuti pandangan dan rasa Binary.com, yang agak unik. ‘Bayang’ visual telah dipangkas kembali, dan digantikan dengan lebih banyak ciri dan kebolehgunaan – ciri khas jenama. Baca lebih lanjut mengenai platform dalam kajian Binary.com .

 

Perisian Perdagangan Auto Lain

Perisian dagangan automatik tidak memerlukan elemen manual yang kecil dalam menubuhkan, tetapi sebaiknya dilakukan – seperti namanya – perdagangan adalah automatik. Bentuk dagangan ini umumnya sangat mirip dengan perkhidmatan robot. Seorang peniaga yang menggunakan perisian automatik akan membuat perisian pertama berdasarkan jenis perdagangan yang mereka minati. Jadi, tahap pelaburan, jenis aset untuk berdagang dan tahap risiko. Sebaik sahaja dikonfigurasikan, perisian boleh dibiarkan untuk meletakkan dagangan berdasarkan tetapan yang diberikan.

 

Isyarat – Perlu untuk Perdagangan Auto

Secara teori, isyarat dan perdagangan automatik adalah serupa. Perbezaannya ialah apabila perisian perdagangan auto menjumpai isyarat, berdasarkan analisa data, ia akan membuka perdagangan. Penyedia isyarat hanya akan menonjolkan peluang perdagangan, tetapi meninggalkan pembukaan perdagangan yang sebenarnya kepada pengguna.

Oleh itu, perisian automatik menghasilkan isyarat berdasarkan algoritma yang digunakannya, dan akan membuka dan menutup dagangan berdasarkan algoritma tersebut.

 

Salin Pedagang Lain

Terdapat juga perkhidmatan yang akan membolehkan dagangan dibuka berdasarkan pedagang pilihan binari sebenar. Penyedia akan menawarkan senarai pedagang langsung, dan menerbitkan hasilnya. Pengguna platform kemudiannya boleh memutuskan untuk menyalin pedagang – memilih tahap risiko dan pelaburan untuk memenuhi keperluan mereka sendiri. Ini jenis “hampir auto trading” dipanggil perdagangan salinan .

 

Robot dan Penipuan Perdagangan Auto

Sifat automatik gaya perdagangan ini penuh dengan bahaya. Sekiranya seorang peniaga mengawal dagangan mereka kepada orang lain, tahap risiko berkembang dengan sangat baik. Halaman penipuan kami merujuk beberapa bendera merah untuk mencari (termasuk senarai perkhidmatan penipuan), tetapi perdagangan automatik khususnya menarik banyak operasi penipuan. Berikut adalah beberapa sebab mengapa:

  • Novice Traders – Perisian dagangan automatik sering ditujukan kepada peniaga baru, atau orang yang tidak mempunyai masa atau pengetahuan untuk berdagang sendiri. Kumpulan ini mungkin lebih mudah menyesatkan, dan oleh itu mereka disasarkan.
  • Mudah untuk menyalahkan peniaga – Berkaitan dengan titik pertama. Pembekal yang tidak bertanggungjawab hanya akan mengatakan bahawa perisian tersebut disalahgunakan, dan oleh itu tidak bersalah.
  • Kawalan – Jika peniaga telah meletakkan orang lain dalam mengawal dagangan mereka, sangat mudah untuk hanya mengatakan wang itu hilang dagangan.

Peringatan amaran penipuan termasuk kekurangan ketelusan (hasil yang tidak dapat diverifikasi), memaksa pengguna untuk menggunakan broker tertentu, dan yang paling jelas – janji keuntungan yang dijamin atau sangat tinggi. Sekiranya ia mudah, semua orang akan melakukannya. Tapak sangat berhati-hati jika meneruskan dengan pedagang auto. Risiko penipuan agak besar