Pilihan Pro adalah broker baru, yang dikendalikan oleh GameTech UK Ltd yang berpusat di London. Firma ini dikawalselia oleh Suruhanjaya Perjudian UK. Apa yang menjadikan Pro Pilihan unik, ialah mereka mengendalikan platform ‘mudah alih sahaja’ pada masa kini.

Ini bermakna mereka fokus sepenuhnya untuk menyediakan aplikasi perdagangan yang responsif dan responsif. Secara amnya broker mengendalikan laman web dan membangunkan aplikasi dagangan selepas itu. Pilihan Pro telah melakukan perkara-perkara yang sebaliknya dan meletakkan semua masa dan usaha mereka ke dalam aplikasi mudah alih.

Sebagai broker baru, kedudukan kami belum termasuk maklum balas pedagang. Oleh itu, kami masih belum memberikan kedudukan yang disokong sepenuhnya untuk mereka.

  • Akaun Demo – Tidak (Tetapi dirancang untuk masa terdekat)
  • Deposit Minimum – £ 10
  • Perdagangan minimum – £ 1
  • Perkhidmatan isyarat – Tidak.
  • Butiran bonus – 100%
  • App Mudah Alih – Ya

Ciri Platform

Sebagai platform ‘mudah alih sahaja’, susun atur Pilihan Pro disimpan sangat mudah. Pedagang skrin pertama melihat senarai aset kegemaran mereka untuk diperdagangkan.

Dari sini, satu klik akan membawa para pedagang ke aset mereka yang diingini dan mereka boleh mula berdagang. Senarai aset boleh dipinda dengan mudah dengan menambahkan atau mengeluarkan aset melalui butang ‘+’. Skrin utama ini juga termasuk fungsi akaun, jadi peniaga boleh melihat dagangan terbuka atau diselesaikan, dan mengakses semua butiran akaun yang berkaitan, serta skrin deposit dan pengeluaran.
 

 
Apabila aset telah dipilih, peniaga akan melihat graf harga aset (berdasarkan kerangka masa yang dipilih) dan butang dagangan. Peniaga boleh mengkonfigurasi pilihan ‘Bet Bet’ untuk memastikan pelaburan dan bingkai masa sentiasa ditetapkan ke tetapan pilihan. Ini boleh dipinda apabila diperlukan, tetapi merupakan cara cepat untuk mempercepat proses perdagangan. Rangka masa boleh dipinda dengan mudah melalui anak panah di kedua-dua sisi tamat tempoh semasa.

Di bawah ini adalah butang perdagangan. Mereka bagus dan besar, membuat perdagangan mudah, walaupun pada skrin yang lebih kecil. Dari sini saiz perdagangan boleh disahkan dan perjanjian itu dibuka.

 

Skrin pengesahan akan muncul, menjelaskan butiran kedudukan, dan penunjuk akan muncul pada graf harga, menandakan harga mogok, dan arah yang dipilih. Apabila perdagangan ditutup, hasilnya akan dipaparkan secara ringkas dan baki akaun (di bahagian bawah kanan) akan disegarkan semula.

Dagangan yang diselesaikan boleh didapati melalui menu yang sesuai dari skrin utama. Pengalaman perdagangan adalah licin, dengan kekurangan minimum.

Pilihan dagangan

Sebagai jenama baru, pilihan perdagangan Pilihan Pro adalah terhad. Ini mungkin akan berkembang pada masa akan datang, tetapi pada masa ini, adalah batasan. Mereka menawarkan satu jenis pilihan: Pilihan Perduaan – Pilihan binari asas. Adakah aset akan meningkat nilai, atau jatuh? Ini mempunyai masa tamat tempoh yang berbeza dari 10 saat hingga 5 minit.

Senarai aset termasuk komoditi, forex, saham dan indeks – tetapi senarai mungkin lebih lama. Ini pasti akan ditambah apabila syarikat berkembang. Mereka juga menawarkan pasaran maya, seperti Pro100 – yang boleh diperdagangkan sepanjang masa.
 

 

Mobile

Sebagai pengendali tunggal mudah alih, ProOptions memberikan aplikasi yang hebat. Apl yang serasi iOS adalah pada versi 1.0.4, terakhir dikemas kini pada bulan Mac. Ia memerlukan v8.0 iOS dan serasi dengan semua peranti Apple. Versi android memerlukan 4.1 atau lebih lambat dari sistem operasi.

Ia juga dikemas kini pada bulan Mac, kepada versi 1.0.4 Kedua-dua versi aplikasi mudah alih telah dilancarkan terlalu baru-baru ini kerana terdapat sebarang ulasan pengguna yang bermakna pada masa ini.

Pembayaran

Pembayaran di ProOption adalah kekuatan yang jelas. Aset yang paling diperdagangkan melihat pembayaran sekitar 95% . Seperti biasa, pembayaran akan berbeza-beza mengikut masa tamat tempoh dan aset yang dipilih. Sesetengah aset mencapai tahap 97%.

Pilihan pengeluaran dan deposit

Deposit boleh dibuat melalui kad kredit (VISA, Mastercard atau maestro). Pengeluaran perlu dikembalikan melalui kaedah yang sama. ProOptions berminat untuk menekankan tumpuan mereka terhadap deposit cepat dan pengeluaran.

Sering menjadi sebab pertikaian antara broker dan peniaga, ProOptions bertujuan untuk menjadi pemimpin dalam ketelusan dalam bidang ini. Terdapat sifar yuran transaksi pada bila-bila. Sebagai satu-satunya jenama mudah alih, ProOptions tidak menyediakan banyak cara membuat deposit dan pengeluaran seperti firma lain. Walau bagaimanapun, proses itu sangat cepat, dan dilindungi oleh komisyen perjudian UK.

Ciri-ciri lain

ProOptions menawarkan pelanggan mereka pelbagai ciri dan faedah lain:

  • Inovasi yang berterusan – Sebagai pembekal aplikasi mudah alih berdedikasi, yang disokong oleh gametech permainan gergasi, ProOptions merancang untuk terus mendahului persaingan melalui peningkatan berterusan dan idea baru.
  • Deposit dan keperluan perdagangan yang rendah  – Perdagangan dari hanya £ 1, dengan deposit pembukaan hanya £ 10.
  •