Dagangan maya adalah cara perdagangan pilihan binari bebas risiko. Jika digunakan dengan betul, ia dapat membantu anda menguji diri anda dan strategi anda, dan mengembangkan gaya dagangan yang menguntungkan hampir tanpa risiko. Artikel ini menerangkan bagaimana perdagangan maya boleh membantu anda menjadi peniaga pilihan binari yang berjaya dan bagaimana anda boleh memulakannya.

Secara terperinci, artikel ini menjawab soalan-soalan berikut:

  • Apakah Dagangan Maya?
  • Kenapa saya harus menggunakan perdagangan maya?
  • Di manakah saya boleh mendapatkan persekitaran perdagangan maya yang terbaik?

Dengan pengetahuan ini, anda akan segera dapat meningkatkan perdagangan pilihan binari anda dengan perdagangan maya.

 

 

Apakah Dagangan Maya?

Dagangan maya bermakna perdagangan pilihan binari dalam persekitaran maya. Daripada melabur wang sebenar, anda berdagang dengan bermain wang. Segala-galanya adalah sama dengan perdagangan biasa. Anda mendapat alat yang sama, ciri yang sama, dan gaya dagangan yang sama. Satu-satunya perbezaan antara dagangan biasa dan dagangan maya ialah perdagangan biasa mempunyai akibat sementara perdagangan maya berlaku dalam persekitaran simulasi. Semua jenis harga, aset, dan pilihan binari adalah benar, tetapi keuntungan atau kerugian yang anda buat dengannya tidak. Anda lebih kurang bermain permainan berdasarkan dunia sebenar dan bukannya melabur untuk sebenar-benarnya. Terdapat dua bentuk asas perdagangan maya. Mereka adalah:

Dagangan Maya, Jenis 1: Akaun Demo

Akaun demo adalah akaun yang menawarkan fungsi yang sama seperti akaun dagangan biasa. Mereka menawarkan ciri yang sama seperti akaun dagangan biasa, jenis pilihan binari yang sama, dan aset yang sama. Perbezaan besar antara akaun demo dan akaun dagangan biasa ialah akaun demo membolehkan anda berdagang dengan bermain wang bukan wang sebenar. Apabila anda mendapat akaun demo baru, akan ada sejumlah wang bermain yang menunggu untuk anda. Jumlah yang tepat berbeza dari broker kepada broker. Dalam persekitaran ini, anda boleh berdagang sama seperti anda dengan akaun sebenar, tetapi anda bebas dari sebarang risiko. Anda boleh mencuba apa sahaja yang anda suka, tetapi anda tidak akan kehilangan Cent tunggal. Anda mendapat harga sebenar dan pergerakan pasaran, dan sebarang keputusan yang anda buat berdasarkan kepada mereka akan kelihatan benar  benar nyata. Jika anda mahu, anda boleh menggunakan akaun demo anda seperti permainan. Satu-satunya perbezaannya ialah jika anda baik dalam perdagangan pilihan binari, anda boleh menghidupkan permainan menjadi realiti dan mendapatkan wang. Akaun Demo adalah cara yang baik untuk orang yang tidak pernah mencoba pilihan binari untuk melihat apakah mereka mempunyai apa yang diperlukan untuk berjaya dalam persekitaran ini.

 

 

Perdagangan Maya, Jenis 2: Perdagangan Kertas

Dagangan kertas adalah bentuk asal perdagangan maya. Ia agak ketinggalan zaman, tetapi kami ingin menyebutnya pada masa ini sebagai alternatif kepada akaun demo. Sekiranya akaun demo tidak mungkin untuk anda, anda boleh kembali kepada perdagangan kertas. Seperti namanya, perdagangan kertas berlaku sepenuhnya di atas kertas. Daripada melabur dalam pilihan binari sebenar, anda memantau pasaran sehingga anda mendapati situasi di mana anda akan melabur berdasarkan strategi anda. Perhatikan butiran perdagangan – aset, habis tempoh, pelaburan, dan pembayaran. Sekarang tunggu sehingga pilihan anda akan tamat tempoh dan perhatikan sama ada anda akan memenangi atau kehilangan perdagangan. Juga hitung keuntungan atau kerugian yang anda akan buat. Selepas beberapa ketika, lihat nota anda, dan kirakan sama ada anda akan membuat keuntungan secara keseluruhan. Perdagangan maya jenis ini sangat sesuai untuk peniaga yang tidak dapat menggunakan akaun demo atas sebab tertentu. Jika anda boleh menggunakan akaun demo, bagaimanapun, tidak ada alasan untuk kembali pada perdagangan kertas. Akaun demo secara automatik boleh melakukan banyak perkara yang anda lakukan dengan tangan dengan perdagangan kertas, sebab itulah alternatif yang unggul dalam 99 peratus dari semua kes.

Kenapa saya harus menggunakan perdagangan maya?

Kini anda mungkin bertanya mengapa perlu menggunakan perdagangan maya. Lagipun, titik pelaburan kewangan membuat wang. Apabila anda berdagang dengan bermain duit bukan wang sebenar, ini mustahil. Walau bagaimanapun, terdapat banyak alasan yang baik mengapa setiap peniaga harus menggunakan perdagangan maya. Mari kita lihat dengan lebih dekat sebab-sebab ini. Terdapat tiga sebab utama untuk menggunakan perdagangan maya. Mereka adalah:

  1. Uji broker,
  2. Membangunkan strategi,
  3. Ubah pengubahsuaian kepada strategi anda.

Setiap kelebihan ini dikenakan kepada broker pada tahap tertentu kerjaya mereka. Mari lihat lebih dekat pada setiap kelebihan ini.

Alasan # 1: Test A Broker

Broker pilihan binari adalah seperti kereta. Mereka semua berjanji untuk menjadi yang terbaik dan paling dipercayai. Hanya mengetahui siapa dari mereka yang menunaikan janji mereka adalah menguji mereka. Dagangan maya adalah sama dengan pemacu ujian. Sama seperti kereta, perbezaan antara broker sering kecil dan sukar untuk diketahui. Sesetengah broker hanya berasa lebih selesa daripada orang lain. Perbezaan ini sangat subjektif, dan satu-satunya cara mengetahui broker mana yang sesuai untuk anda adalah menguji beberapa broker dengan demo mereka. Di samping itu, semua broker menawarkan pembayaran yang berbeza dalam situasi pasaran yang berbeza. Tidak mustahil untuk mengatakan broker mana yang menawarkan pembayaran terbaik untuk strategi anda. Sesetengah peniaga melakukan lebih baik dengan satu broker, peniaga lain melakukan yang lebih baik dengan yang lain. Sekali lagi, satu-satunya cara mengetahui broker mana yang terbaik untuk anda adalah perdagangan maya. Dalam senarai broker kami, kami telah menyenaraikan broker terbaik di pasaran sekarang. Semua broker ini boleh dipercayai, kerajaan dikawal selia, dan boleh dipercayai sepenuhnya. Tetapi kami tidak dapat memberitahu anda mana broker ini yang terbaik untuk anda. Anda akan berjaya dengan mereka semua, tetapi jika anda mahu membuat keputusan yang terbaik, anda perlu menguji mereka untuk diri sendiri.

Sebab # 2: Membangunkan Strategi Anda

Sebaik sahaja anda telah menemui broker yang anda suka, anda perlu mengembangkan strategi yang menguntungkan. Sama seperti semua pendatang baru ke mana-mana bidang, anda tidak mungkin mendapat perkara yang sempurna dengan percubaan pertama anda. Anda mungkin akan membuat beberapa kesilapan baru dan melakukan beberapa perkara yang akan membuat anda berdagang. Kesan dari perdagangan yang hilang ini boleh menjadi teruk dan mungkin merosakkan anda – melainkan anda membuatnya dalam persekitaran perdagangan bebas maya tanpa risiko. Akaun demo membolehkan anda berdagang sama seperti anda dengan akaun sebenar tetapi mengelakkan akibatnya. Oleh kerana pendatang baru menghadapi banyak akibat negatif akibat kurang pengalaman, akaun demo adalah alat yang ideal untuk mereka. Kami mengesyorkan agar semua pendatang baru memulakan kerjaya mereka dengan akaun demo. Perdagangan seperti yang anda lakukan dengan akaun sebenar, dan periksa baki akaun anda setiap minggu. Adakah anda mendapat atau kehilangan wang minggu ini? Jika anda kehilangan wang, mengapa? Apa yang boleh anda lakukan untuk memperbaiki? Tanya diri anda soalan-soalan ini sehingga anda membuat keuntungan. Terus mencuba perkara-perkara baru dan memperbaiki strategi anda, dan akhirnya anda akan mengembangkan strategi yang anda tahu bahawa ia menjadikan anda wang. Sebaik sahaja anda dapat membuat keuntungan tiga atau empat minggu berturut-turut, mungkin masa untuk beralih kepada perdagangan wang sebenar. Oleh kerana anda sudah biasa dengan broker anda dan strategi anda, anda harus dapat menghidupkan keuntungan dari awal.

Sebab # 3: Pengubahsuai Uji Kepada Strategi Anda

Setelah anda membuat strategi yang menguntungkan, anda mempunyai dua gol:

  1. Pastikan strategi anda tetap menguntungkan, dan
  2. Tingkatkan keuntungan strategi anda.

Kedua-dua sebab ini adalah mengapa anda perlu terus menguji pengubahsuaian kepada strategi anda. Malangnya, anda tidak pernah tahu sama ada pengubahsuaian sebenarnya akan meningkatkan kualiti perdagangan anda atau mengurangkannya. Walaupun mereka kelihatan seperti perkara yang pasti, selalu ada kemungkinan perubahan anda merosakkan seluruh strategi anda dan, akibatnya, mungkin dapat merosakkan anda. Inilah sebabnya mengapa anda ingin menguji perubahan dalam persekitaran bebas risiko sebelum anda menggunakannya untuk perdagangan wang sebenar anda. Dagangan maya menawarkan persekitaran yang sempurna untuk ujian ini. Terdapat dua cara di mana anda boleh menggunakan perdagangan maya anda untuk menguji pengubahsuaian kepada strategi anda:

  1. Dagang strategi baru dan lama anda secara serentak, strategi baru dengan akaun demo anda dan strategi lama dengan akaun biasa anda. Selepas beberapa ketika, anda boleh membandingkan hasilnya. Sekiranya strategi baru anda membuat keuntungan lebih besar daripada yang lama, anda tahu bahawa perubahan itu baik. Cara pengujian ini memberi anda hasil yang paling tepat kerana anda menguji kedua strategi dalam persekitaran pasaran yang sama. Ia juga memerlukan perhatian yang paling terperinci. Terutama jika anda menggunakan strategi yang rumit, mungkin mustahil untuk melaksanakannya dua kali pada masa yang sama. Ingat: anda perlu mengelakkan kesilapan kerana ditimpa keriangan, atau anda memesongkan keputusan ujian anda.
  2. Uji strategi baru anda dengan akaun demo anda sambil menghentikan perdagangan wang sebenar anda. Selepas beberapa ketika, bandingkan hasil perdagangan maya anda dengan hasil perdagangan wang sebenar anda yang anda miliki sebelum ini. Cara pengujian ini lebih mudah dilaksanakan, tetapi ia menghasilkan hasil yang sedikit kurang tepat. Walau bagaimanapun, selagi anda melaksanakan bilangan dagangan maya yang cukup tinggi dengan strategi baru anda, anda harus mendapat hasil yang baik.

 

 

Kami mengesyorkan bahawa setiap peniaga harus menggunakan akaun demo untuk mencuba pengubahsuaian kepada strategi mereka. Walaupun anda telah berdagang dengan baik selama 30 tahun, melihat pasaran dari perspektif yang berbeza hanya dapat membantu. Banyak peniaga yang berjaya mendedikasikan masa yang ditetapkan tahun ini untuk menguji perkara-perkara baru. Sebagai contoh, anda boleh menjeda perdagangan sebenar anda selama sebulan tahun dan mencuba perkara-perkara baru, atau anda boleh mengambil beberapa hari setiap bulan untuk perdagangan maya.

Cara Mulakan

Hampir semua broker pilihan binari kini menawarkan akaun demo. Untuk mendapatkan persekitaran maya yang terbaik, kami mengesyorkan pendatang baru untuk mencuba Opsyen IQ. Pilihan IQ memberikan kelebihan yang tidak ternilai dari demo tanpa deposit. Sesetengah broker menawarkan demo mereka sebagai ciri akaun biasa mereka. Anda perlu mendapatkan akaun dagangan biasa untuk mendapatkan demo, dan mendapatkan akaun perdagangan tetap memerlukan anda untuk mendepositkan wang. Ini bermakna anda perlu mendepositkan wang dengan broker untuk mengujinya. Demo ini juga percuma. Sekiranya anda tidak menyukai broker, anda hanya boleh mengeluarkan wang anda dan lakukan dengannya. Tetapi mengapa deposit wang dengan broker jika anda tidak pasti sama ada anda ingin berdagang dengannya? Demi Pilihan IQ sepenuhnya tanpa deposit. Anda boleh mendaftar untuk demo dengan hanya log masuk dengan akaun Facebook anda, akaun Google anda, atau e-mel anda. Inilah permulaan yang paling mudah yang boleh anda perolehi untuk pilihan binari, dan ia adalah cara cara sepatutnya. Di samping itu, Pilihan IQ adalah broker tertinggi tertinggi berdasarkan kepuasan pelanggan dalam senarai teratas broker kami. Anda mendapat bayaran tinggi, aset besar, dan jenis pilihan binari yang hebat. Demo tanpa deposit membolehkan anda menguji broker terbaik di luar sana tanpa kerumitan sepenuhnya. Sekiranya anda boleh mendapatkan yang terbaik secara percuma, kenapa anda akan menguji apa-apa lagi? Sudah tentu, masih terdapat peluang bahawa Pilihan IQ bukan broker yang tepat untuk anda. Dalam kes ini, anda harus terus menguji broker lain. Tetapi ia tidak boleh menyakiti untuk memulakan dengan taruhan terbaik terlebih dahulu.

Kesimpulannya

Hari ini, bentuk perdagangan maya yang paling relevan adalah akaun demo. Akaun demo membolehkan anda untuk memperdagangkan semua ciri broker secara bebas tanpa risiko, yang merupakan persekitaran yang tepat untuk menguji diri anda, broker, dan mencipta strategi yang berjaya. Jika anda masih mencari broker yang tepat untuk perdagangan maya anda, kami mencadangkan untuk melihat senarai broker kami.