Yang terbaik sen cryptocurrency 2020  boleh menjadi cara yang lumayan untuk mengembangkan portfolio crypto anda. Walaupun melabur dalam mata wang cryptocyte mungkin menakutkan ramai peniaga, jika anda melakukan penyelidikan sendiri, mereka dapat memberikan anda potensi yang luar biasa.

Pasukan TSG kami percaya masih terdapat beberapa permata rahsia di luar sana dalam senarai duit syiling yang tidak terkira banyaknya. Terdapat lebih daripada 1600 syiling di pasaran dan berkembang. Dari senarai besar ini, kami akan memilih untuk anda cryptocity penny atas untuk melabur .

Ingat, pada satu ketika walaupun Bitcoin adalah duit syiling sen!

Syiling murah tidak semestinya bermaksud bahawa cryptocurrency adalah undervalued atau tidak boleh dipercayai. Pemikiran ini menunjukkan salah faham asas bekalan dan permintaan dan topi pasaran. Banyak ICO dan pasukan pemaju baru yang sangat inovatif. Mereka membuat duit syiling dengan harga buatan yang rendah supaya pelabur baru akan berminat dalam cryptocurrency mereka.

Ia adalah psikologi biasa bahawa orang lebih suka memiliki 1,000 duit syiling murah daripada 0.10 Bitcoin. Bitcoin mahal, sehingga kebanyakan masa anda tidak boleh mendapatkan tangan anda pada beberapa bitcoin sekaligus melainkan anda seorang jutawan. Walau bagaimanapun, anda boleh membeli 1,000 Ripple XRP untuk hanya $ 400 yang jauh lebih baik daripada 0.050 BTC.

Melangkah ke hadapan, kami akan menyelam perkara-perkara yang perlu anda cari supaya anda dapat mencari mata wang kriptografi terbaik untuk melabur , tapi pertama, mari kita mulakan dengan apa yang disebut cryptocurrency sen?
 

 

Apa itu Penny Cryptocurrencies

Satu cryptocurrency sen adalah sebarang duit syiling yang bernilai kurang daripada $ 1.00. Dalam ertikata, mereka boleh dianggap sama bagaimana saham – saham penny berkait dengan saham klasik. Hubungan yang sama wujud antara duit syiling sen dan mata wang kriptografi normal.

Untuk tahap tertentu, duit syiling sen lebih tidak menentu dan jika anda memilih yang salah, ini pasti pelaburan yang berisiko. Walau bagaimanapun, mereka juga mempunyai potensi besar untuk menjana pulangan 100x, 500x atau 1000x lagi.

Beberapa syiling sen telah menghasilkan pulangan yang luar biasa. Sebagai contoh, Etherum kembali pada tahun 2017 hampir 10,000%. Tetapi prestasi ini juga lebih baik berbanding keuntungan 1,582,000% yang dicapai oleh Verge XVG.

Sebelum berfikir untuk menghasilkan pulangan seperti ini, kita perlu belajar tempat yang baik di mana untuk membeli cryptocurrency sen

Di mana untuk Beli Penny Cryptocurrency

Malangnya, membeli cryptocurrency sen adalah proses dua langkah. Anda tidak boleh membeli duit syiling di bawah $ 1 terus dengan wang fiat. Untuk tujuan ini, anda perlu membeli sama ada Bitcoin atau Ethereum dengan wang fiat. Kebanyakan altcoin didagangkan terhadap Bitcoin atau Ethereum, jadi anda perlu mempunyai BTC atau ETH untuk membeli cryptocurrency sen.

Pertukaran nombor satu yang membolehkan anda membeli crypto dengan wang fiat ialah Coinbase. Jadi inilah langkah pertama. Kedua, selepas anda membeli Bitcoin anda, anda hanya memindahkan BTC anda ke pertukaran altcoin seperti Binance sehingga anda dapat membeli crypto sen anda.

# 1 Binance  Ini adalah tempat yang paling dipercayai dan disyorkan untuk membeli dan menjual cryptocurrency. Binance terkenal dengan pasukan yang kuat, produk terbukti, teknologi unggul, dan sumber industri. Mereka mempunyai hubungan yang kukuh dengan pemimpin industri dan mampu atau 1,400,000 pesanan sesaat yang menjadikan mereka pertukaran terpantas di pasaran hari ini. Anda boleh mendaftar dengan mereka dalam masa kurang dari 5 minit di sini.

Dapatkan $ 10 Percuma dengan Coinbase: Buka akaun koinbase menggunakan pautan di bawah dan mereka akan memberikan anda $ 10

# 2 Coinbase Ini adalah yang paling popular. Sama ada Binance atau Coinbase adalah pilihan hebat jika anda ingin membeli dan menjual cryptos. Anda boleh mendaftar di sini jika anda mahu!

Sekarang mari kita lihat apa mata wang cryptocyte untuk melabur dan yang berpotensi untuk menjana pulangan yang tidak berperikemanusiaan.
 

 

Penny Cryptocurrencies untuk Melabur Dalam

Kami sentiasa mencari duit syiling di bawah $ 1 atau cryptocurrency sen mata untuk melabur dan berpotensi meletup dan berganda, tiga kali ganda wang kami. Ini adalah portfolio portfolio crypto kami.

Kita perlu memberi tumpuan kepada kepentingan suatu cryptocurrency yang dinilai di bawah $ 1. Bukan semua duit syiling dicipta sama, jadi dalam beberapa kes, lebih baik untuk membeli sebahagian kecil daripada Bitcoin daripada 1,000 altcoin yang tidak mempunyai masa depan dan hanya beberapa syiling penipuan yang dibina di atas gembar-gembur.

Setelah mengatakan bahawa, pasukan kami di TSG akan memberikan anda tiga mata wang cryptocity terbaik untuk melabur dalam yang mempunyai potensi pertumbuhan. Kami menggalakkan semua orang yang berminat melabur dalam ruang cryptocurrency untuk melakukan penyelidikannya sendiri pada semua syiling kerana anda tidak mahu syiling kapal HODL.

Penny Cryptocurrency # 1: IOTA

Pilihan pertama untuk duit syiling yang bernilai kurang daripada $ 1 adalah IOTA. IOTA berpotensi mengubah cara kami melakukan pembayaran. Ada perbezaan besar dalam blok IOTA kepada hampir semua cryptocurrency lain di luar sana.

IOTA menjanjikan urus niaga percuma. Oleh itu, jika anda terlibat dalam rangkaian IOTA dan ingin menghantar bayaran, anda perlu menggunakan peranti anda untuk mengesahkan dua pembayaran dan dengan cara itu hanya menyertai rangkaian itu cukup untuk mendapatkan akses kepadanya.

Ciri-ciri no-fee membolehkan semua jenis microtransactions yang akan menjadikan IOTA beg yang baik untuk HODL dalam portfolio crypto anda.

Jika anda sedang mencari cara praktikal untuk berdagang IOTA, sila periksa strategi perdagangan kami: Strategi Cryptocurrency IOTA – Corak Top Double Busted .

Penny Cryptocurrency # 2: Ripple XRP

Cip kredit kami yang kedua adalah Ripple XRP. Ini cryptocurrency yang saat ini diperdagangkan pada $ 0.35 mempunyai potensi pertumbuhan yang luar biasa.

Ripple berjanji untuk membantu bank dan institusi kewangan mengenai cara menangani transaksi dan pembayaran. Jika anda pernah ke bank dan menyedari berapa banyak wang yang diperlukan untuk melakukan pemindahan wayar mudah, anda akan menyedari bahawa mereka mencuri wang dari anda.

Semuanya lambat dan semuanya benar-benar mahal. Ripple boleh bekerja dengan bank atau ia boleh berfungsi tanpa mereka, tetapi ia akan membolehkan transaksi masa nyata yang cepat. Ini juga berlaku pada sebahagian kecil daripada kos.

Jika anda sedang mencari cara praktikal untuk berdagang secara aktif Ripple, sila periksa strategi dagangan kami: Strategi Dagangan Ripple Terbaik yang boleh membuat anda Jutaan

Penny Cryptocurrency # 3: SiaCoin

Deposit kritikal ketiga kami di bawah $ 1 adalah SiaCoin yang membolehkan pengguna menyewa ruang cakera keras yang tidak digunakan dan membuat wang. Satu perkara yang menjadikan teknologi blockchain begitu menarik ialah ia mempunyai model harga berubah.

Oleh itu, apabila lebih ramai pengguna menambah storan, harga akan turun dan jika storan menjadi terhad, harga storan akan naik.

Teknologi ini mempunyai potensi besar untuk mengganggu Amazon AWS, Dropbox dan Google Drive. Atas sebab itu dan hakikat bahawa ia berdagang di bawah 1 peratus – ketika menulis artikel ini – kita fikir ia mempunyai potensi pertumbuhan yang luar biasa dan ia benar-benar boleh mengganggu dalam industri penyimpanan awan.

Jika anda sedang mencari cara praktikal untuk berdagang Siacoin, sila periksa strategi dagangan kami: Strategi Percuma Sieroin Cryptocurrency – ADX Gapper Setup .

Kesimpulan – Penny Cryptocurrency Terbaik 2020

Teknologi blockchain berpotensi untuk mengubah cara orang mengendalikan wang, terutamanya dalam tempoh 10 hingga 20 tahun akan datang. Apabila anda melabur dalam kriptografi, perkara yang paling penting untuk dilakukan adalah penyelidikan.

Perkara yang paling penting adalah bahawa cryptocurrency sen adalah pilihan pelaburan alternatif yang hebat untuk mereka yang tidak mempunyai banyak wang tunai. Kami penny terbaik cryptocurrency 2020 panduan hanya mengetengahkan tiga projek yang kami percaya mempunyai potensi pulangan yang lebih tinggi daripada risiko yang terlibat.

Kami fikir ketiga-tiga duit syiling ini adalah kriptografi terbaik untuk melabur kerana mereka mempunyai potensi yang kuat untuk meletup pada terbalik sepanjang tahun 2020. Ingatlah bahawa pada satu ketika, Bitcoin adalah cryptocurrency sen.

Terima kasih kerana membaca!

Jangan ragu untuk meninggalkan apa-apa komen di bawah, kami akan membacanya dan akan bertindak balas.