Perisian Google Trader adalah penipuan. Sekarang syukurlah ditutup, penipuan itu mengikuti cubaan trick yang dicuba dan diuji, menjanjikan pulangan besar dan risiko sifar. Dalam ulasan ini, kami akan menunjukkan taktik yang digunakan oleh Pedagang Google, supaya sesiapa yang digoda oleh perkhidmatan yang serupa, sememangnya dapat melihat tanda-tanda amaran dan berdagang dengan broker atau pembekal isyarat yang sah.

Penipuan Pedagang Google

Halaman penipuan kami menyenaraikan banyak taktik yang digunakan pengendali penipuan binari. Pedagang Google menggabungkan sejumlah ini untuk menipu pelanggan. Perisian yang digunakan agak tipu muslihat biasa, yang mengaitkan dirinya dengan firma yang dihormati. Dalam kes ini, gergasi enjin carian, Google. Banyak buku mengenai sains sosial menyoroti kepercayaan bahawa orang akan meletakkan perkara yang kelihatannya biasa. Dengan mengaitkan diri dengan nama isi rumah yang biasa, operasi penipuan memberikan gambaran kredibiliti. Ini adalah kaedah yang digunakan beberapa kali, termasuk penipuan ‘Copy Buffet’, yang menggunakan reputasi dagangan Warren Buffet untuk menipu pelanggan. Kebenarannya ialah bahawa Google tidak mempunyai apa-apa kaitan dengan con ini. Penipuan itu bahkan mempunyai petikan yang menuntut ” Google telah membuat saya $ 6 juta pada tahun lepas ” – menjatuhkan ” peniaga ” sepenuhnya. Ini adalah semata-mata percubaan untuk menipu orang, dan entah bagaimana menghubungkan diri mereka dengan gergasi teknologi.

Perisian

Penipuan itu merentas sekitar beberapa perisian dagangan automatik, yang mana tuntutan penipu dapat menjamin kejayaan perdagangan. Janji kekayaan yang berlebihan adalah satu yang popular di kalangan penipuan binari. Video Trader Google termasuk tuntutan bahawa beribu-ribu ringgit boleh dibuat setiap hari, tanpa masa atau usaha yang diperlukan dari pemegang akaun. Mereka juga mencadangkan tiada pengetahuan perdagangan terdahulu diperlukan. Tuntutan jenis ini tentunya sangat berbahaya. Opsyen binari memerlukan penjagaan dan perhatian yang sama seperti sebarang bentuk pelaburan lain. Mana-mana firma yang mencadangkan mereka adalah cara mudah untuk membuat sejumlah besar kemungkinan besar penipuan. Skim ini mempunyai keperluan minimum deposit sebanyak $ 250. Firma itu kemudian hanya mencuri wang itu. Dalam sesetengah kes, seorang pengurus akaun dari firma akan meminta pelanggan untuk mendapatkan dana lanjut untuk mendapatkan akses kepada isyarat yang lebih baik, atau di dalam petua. Sebaik sahaja sebarang dana disimpan, pelanggan tidak akan dapat melihatnya lagi.

App Pedagang Google

Perisian itu juga menjanjikan aplikasi, yang membolehkan pengguna untuk berdagang isyarat dalam talian. Seperti halnya setiap elemen operasi lain, ini adalah satu lagi pembohongan. Banyak ulasan asli Google Trader mula muncul. Pengguna mengatakan bahawa mereka tidak dapat memproses pengeluaran, dan pengurus akaun yang memaksa melakukan tindak balas kasar apabila pelanggan mula meminta pembayaran. Tingkah laku jenis ini mencerminkan penipuan sebelumnya, di mana pengurus akaun membina hubungan pada mulanya, menjadi kawan dengan klien. Sebaik sahaja tahap kepercayaan atau persahabatan dibina, mereka akan menggalakkan lagi simpanan. Apabila pemegang akaun mula meminta pengeluaran, nada berubah dengan cepat. Pada akhirnya semua komunikasi dipotong dan dana tidak boleh dituntut.

Masuk Pedagang

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, Pedagang Google telah bersyukur telah ditutup. Tetapi penipuan ini sering kali muncul dengan nama yang sangat serupa dan melakukan perkara yang sama sekali lagi. Sebaik sahaja pengguna mencapai skrin log masuk, tuntutan palsu dan video jualan bermula.

Dengan begitu banyak jenama yang sah dan jujur, tidak ada gunanya untuk mencuba firma di mana anda mempunyai sebarang keraguan. Lawati halaman penipuan kami – ini memberikan butiran tentang bagaimana untuk melihat penipuan. Ia juga menyenaraikan perkhidmatan yang serupa dengan Google Trader yang juga harus dielakkan di semua biaya.

Ia juga patut dipertimbangkan apabila anda mendapatkan panduan anda dalam perdagangan binari – adakah laman web ini mempromosikan Google Trader atau tapak penipuan yang serupa? Jika ia berlaku, apa-apa maklumat lain di halaman mereka tidak boleh dipercayai sama ada.


Jujur, Broker Dikawal: