Option888 tidak mahu mendaftar dengan FCA untuk menyediakan perdagangan pilihan Perduaan kepada penduduk UK. Oleh itu, mereka tidak dibenarkan secara sah untuk menerima peniaga UK.

Pelancong UK dinasihatkan untuk memeriksa jadual broker kami untuk jenama yang dikawal selia, yang diberi kuasa untuk menyediakan pilihan binari di UK.

Option888 telah menghasilkan jumlah aduan yang tinggi dan tidak boleh digunakan

Option888 adalah broker pilihan binari inovatif yang baru, yang diasaskan pada tahun 2014 oleh para profesional dagangan dari Sweden dan Jerman. Platform Option888 dimiliki oleh Altair Entertainment NV dan telah dilesenkan oleh Curacao eGaming dan Malta LGA. Firma itu baru saja mengeluarkan laman web yang benar-benar dijenamakan, yang menawarkan pengalaman pelanggan yang luar biasa.

Firma itu menumpukan pada tiga tujuan utama;

 • Sokongan pengguna.
 • Pengeluaran cepat. (£ 250 Minimum)
 • Platform dagangan yang sangat baik.

Option888 meletakkan banyak usaha untuk meyakinkan peniaga mereka tentang keselamatan dana mereka, dan juga menyediakan beberapa alat perdagangan yang unik dan video latihan dan tutorial yang meluas. Ciri utama yang akan meyakinkan peniaga untuk memberi tumpuan kepada perkhidmatan pelanggan bagaimanapun, adalah pengeluaran yang cepat . Option888 akan meluluskan apa-apa pengeluaran yang dibuat sebelum pukul 18:00 pada hari yang sama – perkhidmatan utama industri.

Berikut adalah beberapa butiran utama lain mengenai Option888;

 • Akaun Demo – Ya (baki permulaan £ 100)
 • Deposit Minimum – £ 250
 • Perdagangan minimum – £ 10
 • Perkhidmatan isyarat  – Tidak
 • Butiran bonus – bonus perlawanan deposit 100%, sehingga £ 888.
 • App Mudah Alih – Ya. Android dan iOS dipenuhi.

Platform Perdagangan

Kawasan dagangan Option888 sangat mudah, dan sangat jelas. Lima tab di bahagian atas skrin membuat pilihan jenis pilihan mudah (lima jenis diterangkan dengan lebih terperinci di bawah). Senarai menu di bawah dan ke kiri, membolehkan peniaga memilih kelas aset yang mereka minati. Semua sangat mudah dan intuitif. Satu ciri yang menarik adalah keupayaan untuk membuat kategori aset ‘ adat ‘ – di mana seorang peniaga boleh menambah aset yang paling didagangkannya. Idea yang mudah dan berguna, tetapi pada masa ini, hanya terdapat di Option888.

Di sebelah kanan senarai aset ialah tetingkap dagangan. Option888 telah berpindah dari butang Hijau / Merah dan menyeragamkan rupa dan nuansa tapak secara keseluruhan. Jadi butang Buy and Sell adalah kuning – sesuai dengan reka bentuk tapak. Mereka tetap jelas untuk pedagang, dan harga mogok masih dijelaskan dalam bidang antara butang dagangan.

 

 

Pembayaran itu juga disenaraikan di bahagian atas kanan kawasan dagangan, dan ini boleh disesuaikan jika pedagang begitu mahukannya. Maka ada pilihan untuk mengurangkan pembayaran di mana pilihan selesai dalam wang – tetapi pastikan beberapa pelaburan awal dikembalikan. Jadi sebagai contoh, jika pembayaran piawai adalah 178%, seorang peniaga boleh memilih sebaliknya, pembayaran sebanyak 158% – tetapi tahu 20% daripada pelaburan itu dikembalikan jika pilihan itu selesai daripada wang itu.

Masa tamat tempoh  adalah layak disebutkan dalam sebarang ulasan Option888. Sebagai tambahan kepada masa tamat tempoh jangka pendek yang lebih kerap dikaitkan dengan pilihan binari, mereka juga menawarkan habis tempoh jangka panjang. Ada yang boleh meregangkan selama dua bulan. Masa tamat jangka panjang ini benar-benar membuka pilihan binari sehingga para pedagang yang lebih memilih untuk melakukan penaksiran jangka panjang nilai – atau menggunakan binari untuk lindung nilai. Jadi mereka yang suka menggunakan asas untuk membuat panggilan nilai pada harga saham, boleh mencari Option888 yang sesuai. Semua masa tamat tempoh di Option888 menggunakan GMT sebagai zon waktu yang berkaitan.

Walaupun kawasan dagangan tidak rapi, ia tidak mempunyai beberapa maklumat yang dimasukkan oleh platform lain. Sesetengah peniaga mungkin lebih suka mempunyai keupayaan untuk berdagang dengan empat tingkap sekaligus, yang lain mungkin ingin melihat beberapa maklumat lain yang tersedia di kawasan perdagangan lain. Ia adalah untuk keutamaan peribadi.

Pilihan pedagang

Option888 menawarkan pilihan untuk forex, komoditi, stok dan indeks. Senarai aset mereka adalah salah satu yang paling komprehensif dalam sektor pilihan binari. Digabungkan dengan masa berlakunya yang berlainan, syarikat itu benar-benar memberikan pengalaman pilihan binari yang fleksibel.

Mereka menawarkan empat jenis pilihan:

 • Digital – Pilihan Tinggi / Rendah tradisional. Adakah aset akan meningkat nilai, atau jatuh?
 • Sentuh – Adakah harga aset ‘sentuh’ nilai tertentu sekurang-kurangnya sekali sebelum masa tamat? (Option888 mempunyai nilai sentuhan ‘Up’, dan nilai sentuhan ‘Down’). Perhatikan dengan pilihan ini, tidak ada pilihan untuk memilih ‘tiada sentuhan’.
 • Julat – Dikenali di tempat lain sebagai perdagangan sempadan – Adakah harga aset kekal dalam dua nilai pratetap? (Nilai yang tinggi dan rendah) atau akan ditembusi? Ini adalah pilihan yang berguna untuk aset yang melalui ‘ekstrem’ perdagangan – sama ada sangat rata, atau sangat tidak menentu.
 • Turbo – Pilihan binari jangka pendek yang sangat singkat dengan masa tamat tempoh yang sangat singkat. Option888 menawarkan masa tamat tempoh 30 saat, 45 saat dan 5 minit di bawah penyenaraian ‘turbo’.
 • One Touch – Adakah harga aset ‘sentuh’ tahap preset? Dengan pilihan One Touch, pilihannya ialah ‘Sentuh’ (Ia akan menyentuh nilai) atau ‘Tidak Sentuh’ (Ia tidak akan menyentuh nilai). Ini sangat berguna sama ada dalam pasaran yang sangat tidak menentu, atau sangat rata.

App Mudah Alih

Aplikasi mudah alih Option888 terakhir dikemas kini pada bulan Oktober 2014 dan serasi dengan android (versi 2.2 dan lebih tinggi) dan iOS.

Jendela dagangan beroperasi dengan cara yang sama seperti versi laman web penuh. Oleh itu, aset dan jenis pilihan disenaraikan di sepanjang bahagian atas skrin, dan sekali dipilih tetingkap dagangan memaparkan di bawah – masa tamat daftar, pembayaran dan harga opsyen semasa. Paparan adalah jelas dan semuanya sesuai dengan baik – tidak ada yang kelihatan atau dirasakan ‘diperas’ seperti yang berlaku.

 

 

Di luar tetingkap dagangan, aplikasinya mempunyai pelbagai kemudahan yang membolehkan pedagang mengendalikan akaun mereka sepenuhnya, dari mana-mana sahaja;

 • Juruwang
 • Dagangan terbuka
 • Sejarah perdagangan
 • Tetapan profil

Ini adalah fungsi yang kadang-kadang boleh diabaikan apabila aplikasi mudah alih dibangunkan, tetapi Option888 telah menghasilkan aplikasi yang bulat.

Pembayaran

Tahap pembayaran di Option888 cenderung berkisar antara 76% dan 80% . Opsyen binari Sentuh boleh mencapai pembayaran sebanyak 220% tetapi memerlukan pergerakan harga yang lebih besar. Pilihan Digital, Turbo dan Range semua bayaran antara 76-80%.

Pilihan pengeluaran dan deposit

Option888 menawarkan pelbagai pilihan deposit dan pengeluaran. Matlamat utama Option888 adalah untuk meluluskan semua pengeluaran yang dibuat sebelum jam 18:00 pada hari yang sama . Ini adalah komitmen yang berani, yang memastikan pelanggan tidak mengalami kelewatan melebihi apa yang dikenakan oleh industri perbankan. Pengeluaran adalah salah satu bidang utama aduan bagi sesetengah peniaga, jadi perlu diperhatikan apabila broker mengakui kawasan masalah ini potensi, dan mengambil langkah-langkah untuk meningkatkan perkhidmatan mereka di kawasan tersebut.

Pengeluaran boleh dibuat ke kad kredit, cek bank kad cek. Terdapat jumlah penarikan minimum sebanyak £ 250 .

Deposit boleh dibuat pada bila-bila masa. Deposit minimum ialah £ 250 dan transaksi deposit maksimum adalah £ 5000 – namun banyak transaksi boleh dibuat. Option888 menggunakan Comodo SSL untuk memastikan maklumat pembayaran disulitkan dan selamat.

Ciri-ciri lain

Option888 menawarkan pedagangnya ciri-ciri dan faedah tambahan berikut;

 • Tutup Sekarang – Alat ini membolehkan peniaga menutup perjanjian sebelum masa tamat – sama ada untuk mengunci keuntungan atau mengurangkan kerugian.
 • Memperluas – Ciri ini membolehkan peniaga untuk melanjutkan masa tamat tempoh, memberikan pilihan lebih banyak masa jika harga belum berpindah ke arah yang dijangka. Terdapat satu bayaran untuk menggunakan sambungan ini.
 • Pengeluaran Cepat – Promosi ‘ Same day approval ‘ akan menjadi rangsangan sebenar bagi mana-mana peniaga yang mengalami masalah penarikan diri di broker