Nadex adalah pertukaran AS yang dikawal selia, seperti yang ditetapkan oleh CFTC (Suruhanjaya Dagangan Niaga Hadapan Komoditi), dan dibenarkan secara sah untuk menerima penduduk AS sebagai ahli. Berpangkalan di AS, tetapi sebahagian dari IG Group, Nadex menawarkan pertukaran yang tulus, dengan kedua-dua belah posisi apa pun terbuka sepenuhnya kepada para pedagang. (Baca bagaimana penyebaran Nadex berfungsi pada separuh kedua artikel). Menyediakan persekitaran perdagangan canggih, dan ciri-ciri canggih, Nadex memberikan pengalaman perdagangan yang berkualiti tinggi. Yuran pertukaran yang didedahkan menggambarkan sifat transparan Nadex yang mengambil untuk menyediakan perkhidmatan mereka, yang mereka gambarkan sebagai; ” Menghidangkan fungsi pembeli dan penjual yang sepadan dengan kontrak dengan cara yang tidak berat sebelah (Nadex tidak mendapat untung dari keuntungan atau kerugian dalam perdagangan, sebaliknya ia hanya menerima yuran pertukaran penuh)”

Maklumat utama untuk Nadex
 • Akaun Demo – Ya
 • Deposit Minimum – $ 250
 • Dagangan minimum – $ 1
 • Perkhidmatan isyarat – Tidak
 • Butiran bonus – 10 hari dagangan percuma. (Berdasarkan deposit)
 • App Mudah Alih – Ya, NadexGo.

Platform Perdagangan

Nadex menawarkan pertukaran yang tulen . Ini bererti pedagang mempunyai keupayaan untuk membeli atau menjual di kedua-dua belah pasaran, tetapi terpenting, mereka juga boleh menetapkan harga mereka sendiri. Jika pihak lain sanggup mengambil bahagian pilihan yang lain, maka ia akan dipukul pada harga tersebut. Pilihan pertama untuk peniaga membuat adalah untuk memilih aset untuk berdagang. Ini dilakukan melalui tetingkap ‘ Finder ‘ di sebelah kiri platform dagangan. Memilih pasaran yang berkaitan membuka bingkai masa yang tersedia untuk tamat pilihan (masa disenaraikan dalam ET).

 

 

Apabila aset dan tamat tempoh telah dipilih, tetingkap ‘ Pasaran ‘ akan dikemas kini. Ini akan menunjukkan tahap harga berpotensi yang boleh didagangkan. Untuk mana-mana tempoh tamat tempoh, akan ada 10 atau lebih tahap harga – sebagai contoh, berdagang indeks S & P menawarkan 10 tahap. Setiap peringkat didagangkan berdasarkan sama ada harga penutupan (atau harga pada tamat tempoh) akan lebih tinggi atau lebih rendah daripada tahap yang dinyatakan. Susunan pada pilihan biner Nadex adalah 0 atau 100, sehingga harga pertukaran akan berubah-ubah diantara keduanya. 100 mewakili hasil yang tidak berlaku , (sebagai contoh aset yang tidak selesai di atas 1878) dan make up akan menjadi sifar di mana pilihan diselesaikan tidak menyelesaikan dalam bentuk wang.

Mengklik pada aset dalam senarai pasaran, atau sama ada angka ‘Tawaran’ atau ‘Tawaran’ – akan membuka tiket dagangan. Mengklik tawaran atau tawaran akan bermakna tiket dibuka dengan pilihan ‘menjual’ atau ‘beli’ yang telah dipilih. Tiket perdagangan mengesahkan masa tamat, tahap harga, saiz bida dan tawaran tawaran dan tawaran semasa. Peniaga perlu memilih butang beli atau beli (jika belum dipilih) dan kemudian masukkan saiz (atau tahap pelaburan). Terdapat angka di sepanjang kaki tiket yang akan mengesahkan kerugian maksimum dan pembayaran maksimum berdasarkan saiz perdagangan yang dimasukkan. Peniaga juga boleh meminda Harga – ini adalah unsur pertukaran perdagangan. Peniaga boleh menetapkan harga yang lebih tinggi atau lebih rendah daripada paras semasa untuk melihat sama ada kedudukan mereka ‘dipadankan’. Oleh kerana setiap pilihan boleh diniagakan secara bebas, peniaga boleh menutup dagangan terbuka mereka pada bila-bila masa – jadi keuntungan boleh diambil, atau kerugian dikurangkan. Angka maksimum dan minimum pada tiket mewakili dua hasil jika pilihan dibiarkan berakhir tanpa perdagangan lanjut. Setelah perdagangan dikonfigurasi seperti yang diinginkan, peniaga klik butang ‘ Tempat Pesanan ‘. Sekiranya perdagangan dipadankan, ia akan muncul dalam tetingkap kedudukan Terbuka . Jika sesetengah atau semua perdagangan adalah ‘tidak dapat ditandingi’, ia akan berpindah ke skrin Kerja . Kedua-dua tingkap akan dikemas kini kerana pesanan dipadankan. Selain tingkap ini, platform juga akan menghantar e-mel mengesahkan butiran perdagangan. E-mel juga dihantar mengesahkan apabila pesanan diselesaikan.

Pilihan pedagang

Nadex menawarkan pilihan binari pada forex, komoditi dan indeks, serta ‘kejadian’ tertentu – kenaikan kadar faedah dana contohnya. Mereka juga menawarkan pasaran tersebar pada pelbagai aset yang serupa. Terdapat pelbagai tahap harga bagi setiap aset, jadi sama ada seorang peniaga mencari langkah harga pantas dalam indeks tertentu, atau perdagangan jangka panjang dalam pasangan mata wang, firma ini akan menawarkannya. Senarai jenis dan aset perdagangan yang ada adalah yang terbesar dari mana-mana firma pilihan binari yang boleh berdagang di AS. Lebih 500 kontrak boleh didapati untuk berdagang.

Spreads Bitcoin

Spreads Bitcoin membolehkan anda memperdagangkan harga Bitcoin (berdasarkan TeraBit IndexSM yang dipercayai) dalam julat, antara harga lantai dan siling. Oleh kerana harga bitcoin berbeza-beza ke atas dan ke bawah, nilai Bitcoin Spread juga bergerak, tetapi dengan had. Jika harga pendasar Bitcoin bergerak di atas siling atau di bawah lantai, nilai penyebaran berhenti bergerak dan kekal pada had atas atau bawahnya (bergantung kepada sama ada anda pembeli atau penjual). Dengan cara ini, ganjaran risiko anda sentiasa terhad dan kekal dalam lingkungan yang anda tentukan. Satu had ialah sasaran keuntungan anda. Yang lain adalah perlindungan dijamin anda terhadap kerugian tanpa had. Tempoh kontrak adalah satu minggu.

App Mudah Alih

Nadex menawarkan aplikasi dagangan mudah alih yang paling menyeluruh di pasaran. Aplikasi ini adalah percuma, dan telah dioptimumkan untuk beberapa platform yang berbeza. Versi Android dan iOS boleh didapati, seperti versi khusus untuk tablet (sekali lagi, kedua-dua android dan iPad) dan juga untuk telefon tingkap. Aplikasi ini licin dan yang paling penting, mengandungi setiap ciri yang tersedia di laman web penuh. Dari penyelenggaraan akaun untuk membuat carta, semuanya tersedia dalam aplikasi dagangan. Tata letak adalah jelas dan ringkas, menjadikan perdagangan sangat mudah. Kawasan dagangan tiket berurusan hampir tepat seperti yang dilakukan di laman web kerana ia telah dioptimumkan untuk memudahkan penggunaan. Aplikasi dagangan mudah alih adalah salah satu yang terbaik dalam sektor ini, tidak menghasilkan sebarang aduan dan tidak boleh menyalahkan.

Pembayaran

Mengendalikan model pertukaran tulen, di mana peniaga dipadankan satu sama lain, bererti peniaga boleh membeli atau menjual opsyen di mana-mana di antara 0 dan 100. Kos perdagangan benar berasal dari penyebaran:

Sebarkan

Pembayaran di Nadex sukar untuk dibandingkan dengan broker lain (kecuali IG) – tiada broker pilihan binari yang lain menawarkan perdagangan tukaran tulen . Pembayaran balik opsyen binari bergantung pada tahap yang pedagang dapat membuka perdagangan di. Sebagai contoh, jika seorang pedagang dibawa pada 50 dan membuatnya adalah 100, pembayaran itu secara efektif 100% (mereka boleh mengambil risiko $ 50 sebagai contoh, dan menerima $ 100 apabila perdagangan diselesaikan), tetapi jika mereka membawa pada 70 dan membuat adalah 100 maka bayaran itu turun kepada sekitar 50% (Jumlah yang berisiko lebih besar dan keuntungannya lebih kecil). Terdapat caj $ 0.09 per lot, (dengan yuran maksimum $ 9). Caj ini jelas dan didokumenkan dengan baik, jadi memberikan lebih banyak nilai daripada pilihan yang lebih tradisional.

 

 

Pilihan pengeluaran dan deposit

Nadex membolehkan penduduk AS membiayai akaun mereka melalui kad debit, pemindahan ACH untuk pemindahan kawat. Penduduk bukan AS boleh menggunakan kad debit, atau wayar sahaja. Jika pemindahan wayar melebihi $ 5000, jabatan pembayaran akan mengembalikan yuran perbankan $ 20 ke dalam akaun dagangan. Pengeluaran hanya boleh didapati melalui ACH atau pemindahan kawat. Penduduk bukan AS hanya boleh menggunakan pemindahan wayar. Opsyen pengeluaran boleh didapati di menu ‘ Pembiayaan akaun ‘ dalam ‘ Akaun Saya ‘. Pengeluaran pemindahan ACH adalah percuma dan mengambil masa kira-kira 3 hingga 5 hari, manakala pemindahan kawat memerlukan bayaran $ 25 yang perlu dibayar, tetapi biasanya diproses pada hari berikutnya. Sekiranya deposit telah dibuat melalui kad hutang, Nadex memerlukan maklumat keselamatan tertentu sebelum pengeluaran boleh diproses (nota pengeluaran tidak dapat dibuat kembali ke kad debit). Firma itu juga memerlukan 7 hari selepas menerima maklumat keselamatan sebelum menerima apa-apa pengeluaran, jadi ia patut menyusun maklumat ini dengan baik sebelum pengeluaran diperlukan. Butiran pengeluaran tidak langsung dengan pengendali ini, jadi ia patut menjelaskannya dengan baik sebelum cuba mendapatkan wang. Kebanyakan langkah ini diperlukan kerana peraturan-peraturan CFTC – tetapi penangguhan adalah tulang penyimpangan biasa di kalangan pedagang dan broker mereka – ia sentiasa merupakan kawasan untuk menyelidik dengan teliti sebelum membiayai akaun. Ini memastikan tiada kejutan dan peniaga tahu apa yang diharapkan apabila meminta pengeluaran.

Aduan

Sebagai salah satu daripada hanya dua pembrokeran dibenarkan untuk memperdagangkan binari kepada penduduk AS (melalui CFTC), firma itu menjalankan perniagaan yang jujur dengan tahap ketelusan dan perkhidmatan pelanggan yang tinggi. Oleh itu, mereka menghasilkan sangat sedikit aduan. Dalam pasaran yang tidak menentu, peniaga kadang-kadang boleh “berhenti” (di mana stop loss mereka dilanda, hanya untuk harga pulih). Sesetengah orang akan menganggap ini adalah satu bentuk amalan tajam oleh broker, tetapi pada hakikatnya, sebab itu hanya turun naik dan tetapan berhenti terlalu dekat. Jadi, walaupun tuduhan-tuduhan ini kadang-kadang dibuat, ia tidak sepatutnya menjadi kebimbangan yang tulen.

Demo

Video di bawah ini menyediakan demo perdagangan, dan menunjukkan cara menggunakan platform:

Ciri-ciri lain

Nadex menawarkan pelanggan mereka ciri-ciri dan faedah berikut:

 • Kos perdagangan telus – Jenama jelas tentang bagaimana ia dibiayai.
 • Undang-undang untuk penduduk AS – CFTC dikawal selia, memastikan dana pedagang diasingkan dan peniaga boleh yakin di broker.
 • Carta Lanjutan – Carta dan alat analisis teknikal adalah antara yang terbaik dalam sektor pilihan binari.
 • Pendidikan – Broker ini mengambil pendidikan pedagang ke peringkat seterusnya. Terdapat webinar percuma biasa bukan hanya bagaimana menggunakan platform, tetapi bagaimana untuk membuat keuntungan yang konsisten. Platformnya adalah unik, jadi pendidikan perlu menjadi standard yang tinggi, dan ia adalah.

Maklumat lanjutApakah yang dimaksud Nadex?

Nadex bermaksud: N orth A merican D erivatives Ex change

Akaun Demo

Broker ini tidak menawarkan akaun demo deposit yang membolehkan peniaga menggunakan platform yang sama sebagai akaun langsung. Akaun demo bagaimanapun, terhad kepada akses 15 hari. Walau bagaimanapun pedagang boleh membincangkan lanjutan dengan firma secara langsung. Akaun demo adalah cara bebas risiko untuk mencuba platform perdagangan dan mengetahui sama ada gaya tertentu pedagang.

Peraturan

Nadex dikawal selia oleh Suruhanjaya Dagangan Niaga Hadapan Komoditi AS ( CFTC ). Mereka adalah satu daripada hanya dua broker yang dikawal selia di AS, di mana peraturannya aktif dan mantap.

Butiran Syarikat

Nadex dimiliki oleh IG Group. Mereka adalah firma yang berpusat di London, dan disenaraikan di Bursa Saham London. IG Index adalah jenama UK perniagaan, yang sebelum ini IG Markets.

Waktu Perdagangan

Waktu dagangan Nadex akan sama dengan aset yang didagangkan. Walaupun laman web itu tersedia 24 jam sehari, aset hanya akan dibuka apabila pasaran tertentu. Jadi aset Eropah hanya akan tersedia semasa waktu dagangan Eropah. Aset AS boleh diniagakan semasa waktu dagangan yang berkaitan di AS, dan sebagainya.

Bagaimana mereka menghasilkan wang?

Nadex mengendalikan model pertukaran. Mereka membuat bayaran kecil bagi setiap perdagangan, dan kos ini dijelaskan kepada peniaga. Nadex tidak mengambil risiko pihak kaunter terhadap perdagangan yang dilakukan oleh pelanggan mereka. Untuk lebih terperinci, baca artikel kami mengenai bagaimana broker membuat wang .

Robot

Pada masa ini firma itu tidak menyokong sebarang bentuk robot atau kemudahan perdagangan auto. Pertukaran membolehkan para peniaga meletakkan kedudukan terbuka pada titik harga yang mereka pilih, yang artinya pesanan terbuka ini dapat dibiarkan untuk diisi jika harga tercapai – atau tidak, jika harga itu tidak tercapai. Ini membolehkan elemen perdagangan automatik, tetapi meninggalkan pedagang dalam kawalan mutlak.

Isyarat

Tidak ada perkhidmatan isyarat khusus sebagai sebahagian daripada platform. Harga pertukaran sendiri didorong sepenuhnya oleh pasaran, dan oleh itu sentimen pedagang ‘dibina’. Alat carta adalah yang terbaik di pasaran, membuat analisis teknikal maju mungkin. Dengan gabungan corak pratetap untuk digunakan di atas carta harga (RSI atau Stochastics misalnya), peniaga boleh mendapatkan ‘isyarat’ sendiri dengan lebih dipercayai daripada tempat lain.


Lagi Mengenai Nadex Spreads

Nadex adalah platform mudah untuk berdagang pelbagai jenis binari. Daripada tenaga, pertanian, dan indeks hadapan – untuk melihat kadar FX dan forex, banyak perkara yang perlu dilakukan pada platform Nadex. Apa yang membuat binari menarik kepada banyak pelabur adalah risiko yang rendah. Anda boleh berisiko kehilangan $ 20 dan berdiri untuk membuat $ 80, dan ia sentiasa dihadkan pada $ 100. Spread berfungsi berbeza daripada binari . Binari didasarkan pada kenyataan yes / no: Adakah Nasdaq atau Wall St 30 (DJIA) lebih besar daripada jumlah ini semasa tamat tempoh. Jika anda membeli binari pada $ 40 dan apabila kontrak tamat tempoh, pernyataan itu betul pada kontrak, anda memperoleh $ 60. Jika tidak, anda kehilangan $ 40. Ia mudah dan langsung. Walau bagaimanapun, penyebarannya berada pada pelbagai tinggi / rendah, juga dikenali sebagai lantai atau siling. Dengan DJIA ia boleh menjadi 18200-18600 dengan 18200 menjadi lantai dan 18600 sebagai siling. Julat 400 dikenali sebagai penyebaran. Sekiranya anda melakukan kekurangan perdagangan dan menjual kontrak pada 18506 berfikir, ia akan menjadi lebih rendah apabila tamat tempoh daripada yang anda jual di. Ia tidak perlu memecahkan halangan harga atau lantai. Anda membuat wang bergantung kepada di mana ia berakhir.

 

 

Contoh Nadex Spread Trade

Dengan spread Nadex, 1 tanda sama dengan $ 1. ‘Saiz’ perdagangan mungkir pada 1, sehingga perdagangan yang lebih besar dapat dibuat dengan meningkatkan angka itu – sehingga ukuran 2 berarti $ 2 per tanda, dan sebagainya. Jika anda masuk ke dalam perdagangan pada tahun 18506 dan dengan tamatnya ia berakhir pada 18311 anda akan membuat $ 195. Itulah asas-asas Nadex yang tersebar. Apa perjalanan banyak pelabur mengenai spread Nadex merawat mereka seperti binari. Mereka mengandaikan penyebaran itu harus melampaui siling, atau jika mereka memendekkan perdagangan … lantai. Wang yang dibuat atau hilang bergantung kepada 3 perkara (seperti digambarkan dalam tangkapan skrin kami):

 • Di mana mereka masuk dalam perdagangan – contohnya, 18506
 • Sama ada mereka membeli panjang atau pendek pendek, atau ‘ menjual’ dalam imej kita
 • Di mana harga berakhir pada tamat tempoh – dalam kes ini adalah 18311
Sebaliknya dari perdagangan
Bagaimana jika peniaga memilih ‘Beli’? Pertama, perdagangan akan dibuka pada 18511 seperti harga tawaran dalam tangkapan skrin. Perdagangan akan bergerak terhadap peniaga (dengan asumsi tamat pada 18311). Perdagangan ini kemudian akan kehilangan $ 200 – pedagang bagaimanapun boleh menutup perdagangan awal jika mereka fikir harga bergerak terhadap mereka.
Apakah Nadex tersebar?
Perbezaan harga antara membeli dan menjual (“tawaran” dan “tawaran”) adalah “spread Nadex”. Perbezaan harga adalah peratusan kecil yang mewakili keuntungan bagi broker pada setiap perdagangan. Saiz penyebaran adalah satu cara untuk membandingkan broker – spread kecil lebih baik untuk peniaga.

Itulah tulang terdedah dari penyebaran Nadex. Terdapat banyak perkara yang lebih rumit yang terlibat apabila anda masuk ke dalam strategi perdagangan. Tapi mari kita simpan perkara yang mudah.

Satu lagi pemikiran menakutkan yang menghalang ramai pelabur Nadex daripada mencuba spread adalah kerugian Max yang mereka lihat. Satu lagi contoh ialah jika lantai 17400, dan kontrak itu dibeli pada 17600 jadi pelabur akan risiko $ 200. Yang menakutkan pelabur, terutama jika mereka datang dari binari di mana risiko lebih banyak ditanggung. Tetapi wang itu adalah pada margin dan anda boleh mengawal risiko. Sekiranya anda mengawasi pasaran dan mencelup di bawah 17600 katakan sama seperti 17550. Anda tidak menyukai arah yang anda akan dapat keluar dari perdagangan dan hanya kehilangan $ 50. Ramai pelabur yang digunakan untuk perdagangan binari merawat menyebarkan seperti binari. Mereka serupa dengan risiko terhad yang dihadkan, binari pada $ 100 dan menyebar di mana sahaja anda membeli kontrak berhubung dengan lantai atau siling. Anda boleh keluar dari perdagangan sebelum tamat tempoh. Pelabur dari semua lapisan masyarakat akan mendapat manfaat daripada spread. Tetapi mereka perlu tahu bagaimana mereka dibina terlebih dahulu. Mereka tahu ada lantai dan siling; mereka tahu bahawa mereka boleh menjual banyak kontrak yang berlainan daripada indeks kepada komoditi dan mata wang. Tetapi apa yang perlu mereka ketahui dahulu adalah tiga komponen yang membentuk penyebaran:

 1. Asas yang mendasari. Itulah pasaran, seperti komoditi atau indeks.
 2. Pelbagai spread – itulah lantai atau siling kontrak penyebaran. Ia dipilih dari pelbagai spread bergantung pada senario perdagangan. Dalam platform Nadex anda akan melihat julat yang berbeza untuk satu pasaran. Terdapat 5 rentang untuk Nasdaq atau AS 100 dan hanya 3 untuk GBP / USD.
 3. Komponen ketiga ialah tarikh dan masa tamat tempoh. Penyebaran Nadex telah tamat tempoh antara 1 jam hingga 1 hari sementara Binari adalah dari 5 minit hingga 1 minggu.

Lembu Nadex merebak

Ada lagi yang membingungkan pelabur baru kepada spread Nadex adalah bagaimana lantai dan siling berfungsi. Sederhana, di mana anda memasuki kontrak penyebaran lembu ke mana siling itu, adalah yang paling anda boleh buat pada kontrak itu. Jika pasaran pada kontrak selesai lebih tinggi daripada siling pada tamat tempoh anda hanya membuat sebanyak siling; sama dengan lantai dan menanggung kontrak penyebaran. Jadi untuk memaksimumkan potensi keuntungan, beli kontrak pada harga yang paling dekat dengan lantai. Atau menjual kontrak dengan harga yang paling dekat dengan siling, dengan harapan ia akan lebih rendah apabila masa tamat. Risiko anda terhad dan begitu juga ganjaran anda. Itulah keindahan Nadex yang menyebar. Sebaliknya adalah satu lagi strategi yang berpotensi – berdagang membeli dekat dengan siling (atau menjual dekat dengan lantai). Ini secara efektif merugikan kelemahan besar untuk keuntungan kecil – tetapi mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk berjaya. Segalanya menjadi risiko dan ganjaran. Bagi peniaga pemula – mereka yang baru sahaja membuka akaun dan tidak pernah pernah memperdagangkan binari atau menyebar. Mereka harus bermula dengan spread. Keluk pembelajaran adalah mudah, dan apabila mereka menguasainya, mereka akan menikmati lebih banyak daripada binari sahaja. Oleh kerana spread di pelabuhan platform Nadex akan dilindungi, dan ia benar-benar sah di Amerika Syarikat. Apa yang membuat penyebaran menarik kepada banyak pelabur adalah potensi keuntungan dalam satu perdagangan jika mereka memainkan kad mereka dengan betul. Dengan risiko yang terhad dan penyebaran ganjaran adalah kenderaan yang hebat untuk memulakan pelaburan; walaupun untuk pelabur pemula. Sebaik sahaja anda mengetahui asas-asas bagaimana Nadex menyebar, mereka akan menjadi salah satu alat dagangan kegemaran anda.