MarketsWorld adalah broker berlesen, yang dilancarkan pada tahun 2011. Syarikat ini berpusat di Great Britain dan menawarkan peluang untuk berdagang pelbagai aset. Firma itu menawarkan bayaran yang tinggi sebanyak 90%, akaun demo dan deposit awal yang rendah hanya £ 20. Pengeluaran diproses dengan cepat dan pilihan binari pasaran firma bertanggungjawab. Marketsworld bukan penipuan.

Syarikat ini dikawal selia di Isle of Man. Mereka sentiasa beroperasi dengan cara yang jujur dan kini sedang berusaha untuk berkembang apabila sektor menjadi lebih baik dikawal dan binari memasuki arus perdana kewangan.

PasaranWorld telah berhenti perdagangan. Firma itu tidak lagi menerima akaun baru.

Kembali ke jadual perbandingan broker untuk mencari broker alternatif.

Kajian Marketsworld

Fakta utama:

Deposit Minima:  £ 20
Pembayaran:  90%
Akaun Demo: Ya
Dikawal: Ya.
Bonus:  £ 10 Bonus Perdagangan Bebas / Tanpa Deposit / 100% Tunai perlawanan sehingga £ 1000 (Peniaga baru boleh memilih tawaran yang diambil).

Platform Perdagangan

MarketsWorld menawarkan peniaga semua aset utama. Ini termasuk pasangan mata wang utama (forex), indeks dan komoditi. Platform ini baru-baru ini bertambah baik dan ciri-ciri baru ditambah.

Di sebelah kiri platform dagangan, adalah pilihan untuk memilih aset (atau pasaran), tamat tempoh, jumlah dagangan dan arah perdagangan. Pembayaran juga dipaparkan di bawah saiz dagangan, kedua-duanya sebagai peratusan, dan jumlah pembayaran yang berpotensi. Marketsworld menggunakan butang ‘Tinggi’ dan ‘Rendah’ – menggantikan istilah Panggilan / Letakkan yang boleh mengelirukan peniaga baru.

Butang ‘Beli’ akan mengesahkan perdagangan dan ia akan muncul di kawasan kedudukan terbuka.

Hak platform menunjukkan carta harga. Skala lalai berdasarkan tempoh tamat yang dipilih. Carta boleh dizum masuk atau keluar, analitik boleh ditambah, dan keseluruhannya diperbesarkan. Peningkatan carta adalah salah satu daripada peningkatan baru-baru ini ke platform.

Maklumat Akaun Perduaan

Terdapat beberapa halangan untuk masuk ke MarketsWorld. Deposit minimum adalah £ 20 dan perdagangan minimum £ 1. (Dengan maksimum £ 1,000). Firma itu menyampaikan kepada peniaga baru, melalui veteran pilihan binari. Akaun boleh dibuka dalam pelbagai mata wang termasuk EUR, GBP atau USD.

Membuka akaun adalah proses mudah dan akaun demo, dan tiada bonus deposit boleh didapati tanpa perlu mendepositkan dana.

Pengeluaran Dan Deposit

Deposit minimum ialah £ 20, dan perdagangan minimum ialah £ 1. Firma itu membuat perdagangan pilihan binari boleh diakses oleh pelabur runcit yang tidak mahu melabur sejumlah besar pada awalnya.

Pedagang boleh membiayai akaun mereka dan membuat pengeluaran dengan menggunakan semua kad debit bank utama, Visa dan Mastercards, termasuk Visa Electron, Visa Debit, Pembelian Visa, Debit Mastercard, Maestro, Switch dan Solo.

Marketsworld juga menerima pelbagai penyedia e-wallet seperti Neteller dan UKash.

Khidmat Pelanggan

Pasaran Dunia mempunyai pasukan perkhidmatan pelanggan berdedikasi yang tersedia 24/6 melalui telefon, email, skype dan live chat. Oleh kerana industri pantas, pasukan berminat mendengar daripada pelanggan mereka supaya mereka dapat meningkatkan pengalaman perdagangan dan mengembangkan persekitaran sesuai dengan pelanggan mereka.

Akaun Demo

Marketsworld menawarkan akaun demo fleksibel yang hebat. Ia tidak memerlukan deposit untuk membuka dan masuk, dan tidak terhad kepada masa. Akaun demo menyediakan akses yang sama kepada aset pendasar, pada harga yang sama sebagai platform “wang sebenar” secara langsung. Ini memberi para pedagang peluang untuk mencuba platform tanpa perlu mengambil risiko apa pun wang atau membuat sebarang bentuk deposit.

Akaun tidak terhad, tanpa batasan waktu. Sekiranya anda mengimbangi, ia boleh dipulihkan dengan panggilan atau mesej kepada sokongan – sesuai untuk mencuba strategi baru. Ia sentiasa baik untuk melihat akses tawaran broker kepada demo yang tidak terhad – ia menunjukkan firma mempunyai kepercayaan pada platform perdagangan mereka, dan berminat untuk pelanggan baru mencuba. Mereka yakin dalam produk mereka, dan tahu bahawa pengguna akhirnya akan senang dengan apa yang mereka lihat dan membuka akaun sebenar.

Jika seorang peniaga membuka akaun wang sebenar dengan menaik taraf akaun demo – akaun demo asli akan ditimpa. Walau bagaimanapun, peniaga hanya boleh membuka akaun demo kedua jika mereka mahu mencuba strategi yang berbeza tanpa mengambil risiko wang sebenar. Ia sememangnya salah satu daripada syarat demo yang lebih baik untuk mana-mana broker.

App Perdagangan

Jenama ini menawarkan aplikasi dagangan mudah alih berkualiti tinggi. Aplikasi ini telah direka untuk kedua-dua android dan iOS (iPhone dan iPad). Ia menyampaikan pengalaman dagangan yang serupa ke platform penuh, dan pelaksanaan perdagangan sama cepat. Sokongan ditawarkan 24/7 pada aplikasi dan muat turun adalah padat, memerlukan hanya 24MB.

Aplikasi ini merupakan tambahan padu kepada pengalaman perdagangan dan pedagang yang ingin memastikan mereka boleh berdagang sementara jauh dari rumah akan terus gembira. Akaun demo yang sama boleh dikendalikan dari aplikasi mudah alih atau desktop, jadi peniaga boleh mencuba kedua-duanya tanpa membayar deposit minimum.

Adakah Marketsworld Penipuan?

Marketsworld adalah salah satu pembrokeran popular yang telah dilancarkan pada tahun 2011. Firma ini terletak di Great Britain dan dikawal oleh pihak berkuasa kewangan tempatan di Isle of Man. Daya tarikan terbesar platform ini ialah pembayaran yang tinggi sebanyak 95% untuk pelaburan anda. Ia mempunyai penyebaran aset yang sangat luas yang terdiri daripada mata wang, saham, indeks, dan juga komoditi. Mereka termasuk sokongan pelanggan yang sangat baik yang menawarkan bantuan kepada semua isu kepada pedagang, bersama dengan perkhidmatan pengeluaran yang mudah. Di samping itu, Marketsworld juga menyediakan beberapa gerbang pembayaran untuk memberikan keselesaan dan keselamatan maksimum kepada semua urus niaga anda.

Ringkasan Kajian

Ringkasnya, MarketsWorld menyediakan platform pilihan binari yang selamat, boleh dipercayai dan dikawal selia untuk kedua-dua peniaga yang baru dan berpengalaman – semuanya berpangkalan di UK. Pulangan berpotensi 90%, proses deposit / pengeluaran mudah dan perkhidmatan pelanggan meletakkan mereka sebagai mesti melawat untuk semua peniaga pilihan binari.