TradeStation adalah broker utama dalam talian yang memudahkan perdagangan stok, opsyen dan niaga hadapan. Secara tradisinya bertujuan pedagang yang berpengalaman, broker menawarkan platform perdagangan yang kuat dan pelbagai ciri-ciri canggih. Kajian Semula ini akan meneliti semua elemen tawaran mereka, termasuk akaun, yuran broker, aplikasi mudah alih dan sokongan pelanggan, sebelum membuat keputusan dengan keputusan akhir.

Jenis Akaun

Terdapat dua jenis akaun broker runcit, Ekuiti & Pilihan AS, dan Niaga Hadapan. Anda boleh memohon untuk kedua-dua jenis akaun, tetapi anda akan melakukan semua dagangan pada platform lanjutan yang sama. Apabila membuka akaun TradeStation, anda juga akan mendapat akses kepada perdagangan kertas. Simulator ini akan membolehkan anda membangun dan menguji strategi tanpa mengambil risiko modal anda sendiri. Penubuhan terus membolehkan permulaan pantas untuk berdagang. Cukup periksa laman web mereka bahawa anda memenuhi peraturan dan peraturan. Pilihan margin pilihan akan berbeza daripada peraturan baki minimum tunai akaun tunai, contohnya.

Sejarah Ringkas

Sejarah awal

TradeStation adalah idea dari dua saudara lelaki William dan Rafael Cruz. Mereka membawa syarikat itu hidup kerana mereka mahukan cara untuk mereka bentuk, menguji, mengoptimumkan dan mengautomasikan strategi perdagangan mereka sendiri. TradeStation Group, Inc. sebenarnya syarikat induk sekuriti dalam talian dan firma pembrokeran niaga hadapan. Ibu pejabatnya berada di Florida. Walau bagaimanapun, syarikat kini bersifat global dengan lokasi pejabat dan alamat dalam:

 • Chicago
 • New York
 • Richardson
 • Sydney
 • London
 • Costa rica

Antara tahun 1997 hingga 2011, anda akan menemui Kumpulan TradeStation sebagai syarikat tersenarai Nasdaq GS. Walau bagaimanapun, pengambilalihan oleh syarikat tersenarai Bursa Saham Tokyo menandakan permulaan yang baru.

Tahun Baru-baru ini

Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, syarikat telah mendapat daya tarikan di banyak negara, dari Amerika Syarikat dan Kanada ke Eropah dan Australia. Akibat kejayaan antarabangsa ini, TradeStation telah memenangi pelbagai anugerah, termasuk:

 • 2013 – TradeStation menduduki Broker Dalam Talian ‘Top Five’ oleh Perniagaan Pelabur Harian untuk tahun kedua berturut-turut. Di samping itu, ia dinilai ‘Terbaik untuk Kerap Peniaga’ oleh Barron untuk tahun ketiga berturut-turut.
 • 2014 – Broker memasuki pasaran Korea dan China selepas mencapai perjanjian lesen dengan Shinhan Investment Corp. Ia juga melancarkan kedai TradingApp, yang merupakan rumah kepada beratus-ratus produk tersuai daripada pihak ketiga. Pada tahun yang sama, TradeStation dinilai ‘Sistem Dagangan Terbaik’ oleh Analisis Teknikal bagi Stok & Komoditi majalah untuk tahun ke-10 berturut-turut.
 • 2015 – TradeStation sekali lagi menduduki ranking ‘Best for Traders Traders’ dan ‘Best for International Traders’ oleh Barron’s. Majalah Analisis Teknikal Saham & Komoditi mengurniakannya sebagai ‘Sistem Dagangan Terbaik’.

Sudah jelas bahawa pemaju dan CEO telah membawa banyak kemas kini sejak beberapa tahun ini untuk terus memikat peniaga. Jika mereka terus menyokong lebih banyak pelabur kasual, nilai bersih mereka kelihatan semakin meningkat.

Deposit Permulaan Minimum

Pada mulanya, TradeStation ditujukan kepada pelabur profesional mewah, yang memerlukan minimum akaun dagangan saham $ 5,000. Walau bagaimanapun, syarikat telah menukar struktur harga dan kini anda boleh membuka akaun dengan:

 • $ 500 untuk akaun dagangan saham
 • Minimum $ 5,000 akaun niaga hadapan
 • $ 2,000 saiz akaun minimum untuk trading options
 • $ 30,000 untuk ekuiti dan pilihan corak akaun peniaga hari

Walaupun ini mungkin masih tinggi, anda mendapatkan alat dagangan yang maju untuk wang anda. Oleh itu, dari segi nilai, TradeStation boleh mengimbangi bursa-bursa lain yang menawarkan harga yang lebih rendah dan keperluan minimum deposit.

Spreads & Commissions

TradeStation mengenakan kadar mudah berbanding dengan broker lain. Bagi ekuiti mereka menggunakan tiga struktur yang berbeza:

 • Per Saham
 • Bayaran Flat
 • Unbundled

Untuk pilihan, TradeStation menggunakan sesaham dan yuran rata. Struktur harga yang paling popular adalah yang terakhir. Perdagangan ekuiti akan menelan kos $ 5, manakala opsyen dagangan berharga $ 5 + $ 0.50. Ulasan yuran ini agak positif, kerana anda memperoleh data pasaran masa nyata asas secara percuma. Belum lagi tidak ada bayaran perkhidmatan akaun $ 99.95 jika anda tidak mencapai tahap aktiviti minimum. Akibatnya, ini adalah pilihan yang paling kos efektif untuk peniaga bukan profesional.

Leverage

Memilih akaun margin dan anda pada dasarnya boleh meminjam modal dari TradeStation untuk meningkatkan saiz kedudukan anda (kuasa beli). Walaupun perdagangan pada margin boleh membantu anda meningkatkan keuntungan, ia datang dengan kelemahan. Sebagai contoh, terdapat risiko panggilan margin dan kehilangan lebih banyak daripada deposit awal anda. Lihat laman web rasmi untuk kadar faedah margin, kerana ia bergantung kepada instrumen dan jenis akaun.
 

 

Yuran Perdagangan Lain

Ulasan pengguna pantas untuk memuji TradeStation kerana tidak mempunyai pelbagai yuran tersembunyi yang boleh dipotong dengan serius ke dalam penghujung hari anda. Sudah tentu, ada beberapa piawaian pembrokeran dan platform piawai industri yang anda harapkan, seperti:

 • $ 125 yuran pemindahan keluar
 • $ 35 IRA akaun tahunan
 • Yuran penamatan akaun IRA $ 50
 • $ 50 yuran tidak aktif tahunan untuk akaun ekuiti yang tidak meletakkan 5 dagangan setahun atau memegang baki akaun purata bulanan sebanyak $ 2,000
 • Yuran data bulanan berkisar dari $ 1 hingga $ 150 untuk indeks yang berbeza, bergantung pada jenis akaun anda

Secara keseluruhannya, yuran ekuiti dan opsyen TradeStation adalah ke arah hujung industri yang lebih tinggi. Harga dan keperluan niaga hadapan juga boleh merasa mahal. Tetapi seperti yang akan ditunjukkan di bawah ini, TradeStation menawarkan perkhidmatan yang jauh lebih menyeluruh dan mendalam berbanding dengan banyak broker lain, yang boleh membuktikan kos tersebut. TradeStation menyediakan tawaran dan promosi istimewa. Sebagai contoh, veteran ketenteraan aktiviti dan responden pertama boleh mendaftar program TradeStation Salutes. Ini memberikan anda akses kepada stok sepenuhnya bebas, ETF dan opsyen perdagangan. Ia juga membawa semua faedah standard yang datang dengan akaun bayaran rata standard, seperti yuran platform sifar dan suapan data pasaran asas percuma. Ia juga bernilai memerhatikan laman web rasmi untuk menyertai tawaran, skim rujukan dan sebarang promosi lain.

Platform Perdagangan

Platform Perdagangan Web

Bagi mereka yang kekurangan keperluan sistem perkakasan untuk memuat turun desktop, anda boleh menggunakan alat Web Trading dengan hanya sambungan internet. Anda akan mendapat akses kepada data masa nyata streaming serta kelajuan pelaksanaan pantas. Di samping itu, sambungan selamat dijamin apabila mengakses dari pelayar web Mac, Linux atau PC. Tinjauan Perdagangan Keseluruhan web adalah positif, tetapi mereka perhatikan pedagang yang berpengalaman akan mahukan ciri-ciri komprehensif platform desktop. 

Platform Desktop

Walaupun ulasan perisian muat turun 9.5 telah popular, TradeStation 10 menjadi platform baru dan lebih baik. Sebahagian daripada acara-acara penting termasuk:

 • Carta disesuaikan
 • Perdagangan strategi automatik
 • Kelajuan pelaksanaan yang mengagumkan
 • Alat pengimbasan pasaran yang cepat
 • Profil volum dan pasaran
 • Kemasukan dan pengurusan pesanan terperinci
 • Tingkap Kedalaman Pasar yang dapat menjejaki aktiviti pembuat pasaran tertentu

Jadi pengguna mempunyai fungsi yang luas dan pelbagai ciri. Sudah tentu, anda juga mendapat semua asas yang berguna, seperti suapan berita, makluman e-mel dan keupayaan dagangan carta langsung. Meletakkan berhenti trailing, strategi backtesting dan menjejaki kriptocurrency interest juga mudah. Di samping itu, anda boleh membuat penunjuk anda sendiri dengan bahasa TradeStation’s Easy, tutorial yang boleh didapati di akademi dagangan dalam talian. Secara khususnya, ulasan BackStage.com adalah positif walaupun vs Multicharts. Ini bermakna peniaga boleh menguji dan memainkan semula strategi dengan data sebenar sebelum mempertaruhkan modal mereka sendiri. Secara keseluruhan, platform desktop adalah antara yang terbaik dalam industri, termasuk Metatrader.

AppsStop MobileStation

Tinjauan aplikasi mudah alih menunjukkan pengguna kebanyakan berpuas hati dengan penawaran TradeStation. Anda boleh mendapatkan aplikasi dagangan iOS dan Android dari kedai aplikasi masing-masing. Sebaik sahaja anda masuk, anda dipenuhi dengan senarai pantauan, petikan masa nyata dan keupayaan penyesuaian. Antara muka adalah bersih, sebahagiannya kerana data yang dipapar dikurangkan. Alat lukisan, data niaga hadapan serta senarai simbol dan carian juga boleh diakses dengan mudah. Anda juga boleh menyediakan amaran teks berguna dari dalam aplikasi. Pada 2017 Matrix telah ditambah ke aplikasi iPhone dan Android. Ini adalah alat dagangan tangga yang membolehkan anda satu klik membeli dan menjual dari tetingkap quote peringkat 2 sebenar. Melaksanakan pesanan had amat berguna apabila dagangan harian di mana setiap sen sesaham dikira. Walaupun perlu diperhatikan tahap 2 data bukan sebahagian daripada pakej percuma dan dilengkapi dengan bayaran bulanan sebanyak $ 11. Selain itu, anda dapat:

 • 20 penunjuk pilihan
 • Penglihatan selepas waktu
 • Tutorial perdagangan dan tip
 • Jenis carta penuh, termasuk bar Heikin-Ashi dan renko

Kelemahan utama adalah set penunjuk terhad. 20 adalah jauh di bawah pesaing, seperti NinjaTrader. Anda juga tidak dapat membandingkan prestasi beberapa sekuriti sekaligus. Pada keseluruhannya, ulasan iPad dan Android app telah dipenuhi dengan tawaran TradeStation. Aplikasi membuat peralihan yang lancar daripada aplikasi berasaskan desktop. Mereka menyediakan semua alat asas yang anda perlukan untuk menjana pendapatan.

Kaedah Pembayaran

Sebelum anda boleh memulakan dagangan FX atau berspekulasi pada Bitcoin (BTC), akaun anda memerlukan pembiayaan. Mujurlah membuat deposit dan pengeluaran boleh dilakukan melalui beberapa kaedah, termasuk:

 • Semak
 • Pemindahan wayar
 • Pemindahan bank dalam talian

Untuk butiran lanjut mengenai pemindahan dana, kad debit dan arahan kawat, lihat laman web rasmi.
 

 

Akaun Demo

Ulasan pelanggan dari peniaga forex, ekuiti dan pilihan cepat menunjukkan kelemahan ketika datang ke muat turun akaun demo TradeStation. Terutamanya akaun sedemikian tidak wujud. Sebaliknya, perdagangan maya hanya tersedia sebaik sahaja anda membiayai akaun. Setelah mengatakan itu, akaun simulasi adalah baik. Sebagai contoh, sebaik sahaja anda melengkapkan muat turun platform dan log masuk, anda akan mempunyai akses kepada hampir semua ciri dan fungsi yang sama yang dilakukan oleh peniaga yang hidup. Ia adalah tempat yang sempurna untuk menyempurnakan strategi. Sekiranya anda menghubungi TradeStation, anda juga boleh menetapkan semula akaun simulasi anda. Walau bagaimanapun, hakikat bahawa tiada pilihan percubaan percuma untuk kegunaan awam serius boleh menghalang peniaga-peniaga baru. Ini bermakna pelanggan yang berpotensi tidak mempunyai cara untuk menguji-memandu platform. Satu-satunya pilihan adalah menonton video demo, yang tidak akan memberi banyak pelanggan yang cukup merasakan platform. Setelah mengatakan itu, ia patut mengawasi laman web rasmi mereka, pada masa-masa TradeStation telah menjalankan muat turun percubaan percuma selama 60 hari.

Ciri-ciri TradeStation tambahan

Pendidikan

Kajian ekuiti dan forex jarang menemui sumber tambahan yang banyak. Pertama, terdapat kekayaan sumber pendidikan dari universiti TradeStation, dari latihan platform baru untuk webinar berguna. Terdapat juga PDF manual untuk memastikan pemasangan dan permulaan dibuat mudah. Panduan pengguna dan e-buku juga boleh ditemui apabila anda pergi ke pusat pelanggan supaya anda boleh membuat persediaan dan terus bekerja. Akhirnya, Labs TradeStation membantu anda menerapkan pengetahuan perdagangan baru yang anda temui.

WebAPI

Antara muka pengaturcaraan aplikasi WebAPI membantu menjalankan banyak aplikasi. Ini juga bermakna pemaju pihak ketiga boleh membuat dan mengintegrasikan aplikasi menggunakan bahasa pengaturcaraan yang membuat dan menerima permintaan dan respons HTTP.

Perdagangan Automatik

Ia bukan nombor rahsia pengguna yang kini memanfaatkan keupayaan perdagangan algoritma genetik. Automasi membolehkan anda masuk dan keluar dari perdagangan yang lebih banyak daripada yang anda boleh secara manual. Ia juga mudah untuk dilaksanakan pada TradeStation. Anda hanya:

 • Aktifkan tetingkap Analisis Carta yang mengandungi strategi.
 • Pilih strategi yang mempunyai paparan ‘on’.
 • Di bawah Automatik, hit Buat pesanan strategi untuk paparan dalam tab Pesanan Strategi TradeManager.
 • Klik pada pelaksanaan Automatik menggunakan akaun [akaun nombor] dengan kotak semak pengesahan.
 • Klik Saya Setuju.
 • Semak maklumat adalah betul dan kemudian tekan Tutup untuk menerapkan perubahan.

Kadar dagangan automatik Kadar perkhidmatan TradeStation sangat. Ia hanya begitu cepat dan mudah untuk ditubuhkan. Walau bagaimanapun, perdagangan frekuensi tinggi bukanlah jalan pintas kepada kekayaan. Anda masih perlu memantau strategi anda dengan teliti.

RadarScreen

Sebahagian daripada muat turun perisian platform anda akan memberikan anda akses kepada ciri RadarScreen. Daripada menatal melalui data pilihan sejarah dan sebut harga saham sen, anda boleh mengenal pasti potensi peluang dengan mudah. Anda juga boleh menyesuaikan pengimbas selaras dengan carta dan trend pasaran.

Senarai panas

Ini membantu menandakan aktiviti luar biasa. Lebih daripada 100 senarai panas akan membantu anda melihat indeks pemilih dan simbol niaga hadapan mungkin menembusi tahap tinggi 52 minggu. Anda dengan serta-merta dapat melihat simbol niaga hadapan bitcoin hendaknya terbuka di tempat terbuka, sebagai contoh.

EasyLanguage

Lupakan python API, ciri EasyLanguage membolehkan anda membuat alat dan strategi analisis tersuai. Anda boleh membina dan mengubah petunjuk dalam platform dagangan anda. Ia sesuai untuk peniaga dengan pengetahuan pengekodan yang minimum.
 

 

Peraturan & Lesen

Forum pengguna menunjukkan permintaan kepada broker yang dipercayai dan terkawal. Nasib baik, TradeStation adalah salah satu broker dalam talian yang paling terkenal di dunia. Pembrokeran berdaftar dengan SEC dan mempunyai hubungan baik dengan FIRA. Pengguna boleh berehat dalam pengetahuan akaun mereka mempunyai perlindungan dalam pelbagai senario, seperti kebankrapan atau kegagalan. Ini kerana TradeStation adalah ahli Perbadanan Perlindungan Pelabur Sekuriti (SIPC). Oleh itu, akaun dijamin sehingga $ 500,000, termasuk $ 250,000 tunai.

Faedah

Terdapat beberapa sebab yang sangat baik peniaga prospektif harus mempertimbangkan TradeStation, termasuk:

 • Kebolehcapaian – TradeStation terus meningkatkan kebolehaksesan dan komuniti global mereka. Sudah menjadi warga bukan Amerika Syarikat dari UK, Jerman, India, Jepun, Israel dan beban lebih banyak dialu-alukan.
 • EasyLanguage – Blog dan forum cepat untuk menyerlahkan bagaimana hebat sistem Bahasa Mudah untuk peniaga-peniaga dengan sedikit menulis kod pengalaman yang menginginkan pembangunan pihak ketiga. Selain itu, terdapat banyak panduan bahasa dan contoh mudah di sana untuk membantu pengguna.
 • Platform yang kuat – Berikutan pemulihan platform, platform TradeStation 10 menjanjikan semua alat yang ingin para pedagang untuk berdagang dengan berkesan. Malah, mereka mengambil platform proprietari vs Metatrader 4 dan mereka membuat pesaing yang layak untuk standard emas industri. Di samping itu, sistem Trading Web dengan ringkas memuji platform desktop.
 • Kemudahan penggunaan – Apabila anda meletakkan TradeStation vs eSignal, Robinhood, FXCM dan Broker Interaktif, tinjauan menunjukkan peniaga-peniaga baru dapat mengikat dengan perkhidmatan perdagangan bekas dengan segera.
 • Mengeksport data sejarah – Seringkali broker sekuriti jatuh dalam bentuk data pasaran, bagaimanapun, tinjauan pelanggan menunjukkan TradeStation berjalan di atas dan di luar dengan banyak data sejarah yang boleh dimuat turun. Ini membolehkan pengguna menguji dan mengoptimumkan strategi.
 • Sokongan pelanggan – Kajian ekuiti dan niaga hadapan menunjukkan wakil khidmat pelanggan dapat menyelesaikan kebanyakan masalah apabila platform berhenti berfungsi. Anda juga mempunyai pilihan pilihan kenalan, dari sokongan telefon untuk live chat dan e-mel.

Kelemahan

Walaupun terdapat kelebihan di atas, terdapat juga beberapa kelemahan untuk penawaran TradeStation, termasuk:

 • Senarai tontonan – Anda tidak boleh menyegerakkan senarai menonton di seluruh platform. Sebaliknya anda perlu menyimpan secara berasingan yang mana dapat mengurangkan pengalaman pengguna keseluruhan.
 • Batasan data percuma – Seperti tinjauan data yang kerap menyerlahkan, data bebas yang anda dapatkan dengan akaun bayaran flat tidak termasuk data kutipan indeks Dow Jones Industri dan Russell 2000.
 • ETF dan batasan dana bersama – Walaupun TradeStation menawarkan pelbagai ETF, tidak ada ETF tanpa komisyen. Selain itu, terdapat kekurangan penyelidikan mendalam. Ini sama dengan dana bersama. Walaupun menawarkan kira-kira 4,900, tiada dana fi-transaksi dan penyelidikan adalah minimum. Setelah mengatakan bahawa, apabila anda mengambil TradeStation vs Fidelity, TD Ameritrade dan Etrade, komisyen dana $ 14.95 adalah sekitar purata industri.
 • Yuran Add-on – TradeStation telah menurun beberapa yuran, seperti yuran asas platform $ 99.95 bulanan untuk akses data pasaran masa nyata dari bursa Nasdaq , OPRA dan Amex dan New York Stock Exchange. Walau bagaimanapun, banyak ciri masih memerlukan langganan mahal bagi mereka yang tidak memenuhi akaun dan minimum perdagangan.
 • Kerugian kurang pedagang aktif – Walaupun banyak broker, seperti Oanda, mencipta medan bermain tahap untuk semua pedagang, pelan komisen per-saham / per-kontrak TradeStation memberi manfaat pedagang aktif dengan mengorbankan lebih banyak pelabur kasual.

Waktu Perdagangan

Waktu dagangan kebanyakannya sama tanpa mengira lokasi pengguna. Walau bagaimanapun, TradeStation juga menawarkan perdagangan selepas waktu. Jadi sementara hari dagangan biasa antara 09:30 ET hingga 16:00 ET Isnin hingga Jumaat, anda sebenarnya boleh berdagang dari 08:00 ET hingga 20:00 ET. Pengguna secara automatik boleh berdagang semasa waktu lanjutan. Anda tidak memerlukan dokumentasi tambahan. Juga, TradeStation tidak mengenakan apa-apa komisen atau yuran tambahan untuk perdagangan jam lanjutan. Lihat laman web rasmi untuk waktu cuti yang akan datang.

Hubungi & Sokongan Pelanggan

Untuk bantuan, masalah, aduan dan sebarang isu lain, terdapat beberapa cara untuk mendapatkan sokongan daripada TradeStation. Ulasan sering memuji tahap perkhidmatan pelanggan yang tinggi yang ditawarkan. Anda boleh menghubungi telefon antara 08:00 ET hingga 20:00 ET Isnin hingga Khamis dan antara jam 08:00 hingga 18:00 pada hari Jumaat mengenai akaun baru. Lihat laman web untuk nombor telefon di lokasi dan zon waktu anda. Anda juga boleh e-mel TradeStation di [email protected] Mereka boleh membantu anda jika akaun anda tidak berfungsi atau anda ingin menutup akaun anda. Mereka juga boleh memandu anda melalui keperluan margin awal untuk akaun pembrokeran anda dan beban keseluruhan. Sokongan teknikal disediakan 24 jam sehari dari Ahad 15:30 ET hingga Jumaat 20:00 ET. Ulasan menunjukkan pembantu pelanggan sangat berpengetahuan dan boleh membantu apabila platform tidak memuat atau menyambung. Mereka juga boleh membantu apabila jenis pesanan ditolak, serta menafsirkan pemberitahuan untuk anda. Anda juga boleh menggunakan ciri sembang langsung mereka untuk mendapatkan sokongan. Ulasan pengguna menunjukkan masa tunggu adalah rendah. Akhir sekali, anda juga boleh pergi ke laman web dan halaman FAQ mereka untuk sokongan. Dengan jawapan yang diberikan secara terperinci, ramai pengguna akan dapat memperbaiki masalah itu sendiri. Anda juga boleh mencari maklumat yang berguna mengenai hotkeys, video latihan dan dana yang tidak diselesaikan.

Keselamatan & Keselamatan

Peristiwa dalam beberapa tahun kebelakangan ini menunjukkan keperluan untuk broker yang sah. Kedua-dua peretasan dan janji palsu kekayaan oleh broker yang tidak boleh dipercayai telah menyebabkan hakisan dalam keyakinan orang ramai. Oleh itu, adalah TradeStation broker yang baik dari segi keselamatan pengguna? Tidak syak lagi mereka pergi ke atas dan di luar untuk memastikan data dan maklumat peribadi selamat. Sebenarnya, mereka berbuat demikian dengan cara berikut:

 • Pemantauan – Teknologi canggih digunakan oleh pakar anti-penipuan dan anti pengubahan wang haram.
 • Penyulitan – Aplikasi menggunakan penyulitan data 128-bit (TLS / SSL) untuk melindungi akaun dan maklumat peribadi anda. Firewall perkakasan dan perisian juga menyimpan penyerang di teluk.
 • Isyarat – Anda akan menerima makluman apabila perubahan besar dibuat pada profil anda, termasuk bukti kelayakan log masuk dan maklumat hubungan.
 • Dasar privasi – Kumpulan TradeStation tidak akan berkongsi maklumat bukan awam dengan pihak ketiga selain daripada sekutu mereka, tanpa persetujuan anda.

Keputusan Perundingan

TradeStation adalah salah satu broker akses langsung terbaik. Pengguna menilai platform dagangan komprehensif dan sokongan untuk alat tambahan pihak ketiga. Terdapat juga sumber tambahan yang ekstensif serta kakitangan sokongan pelanggan yang boleh menjawab apa-apa soalan. Satu-satunya kelemahan adalah yuran yang agak mahal yang menghukum peniaga kurang aktif. Keseluruhannya, TradeStation kekal sebagai pilihan yang layak untuk peniaga yang berpengalaman. Walau bagaimanapun, pemula mungkin lebih baik di tempat lain, di mana mereka boleh menemui keperluan minimum yang lebih rendah dan akaun demo percuma.