Adakah anda ingin belajar cryptocurrency trading day dan membuat $ 500 per hari yang konsisten? Kami sering mendengar tentang semua wang yang boleh anda buat oleh stok perdagangan hari . Tapi bagaimana dengan perdagangan hari kripto ? Dalam pelajaran hari ini, anda akan belajar cara cryptocurrency perdagangan hari menggunakan alat analisis crypto kegemaran kami.

Pasukan kami di Pedagang Strategi Perdagangan bernasib baik kerana mempunyai lebih daripada 50 tahun pengalaman perdagangan gabungan hari ini. Kami akan berkongsi dengan anda apa yang diperlukan untuk perdagangan hari untuk hidup, dan diharapkan, pada akhir panduan perdagangan ini, anda akan tahu jika anda mempunyai apa yang diperlukan untuk berjaya dalam perniagaan ini.

Pertama sekali, ketika dagangan hari, penting untuk mempunyai pendekatan terstruktur dan strategi berasaskan peraturan. Sama seperti perdagangan ayunan atau perdagangan kedudukan anda tidak akan berdagang setiap hari, dan anda tidak akan menghasilkan wang setiap hari. Oleh itu, anda memerlukan strategi cryptocurrency trading day untuk melindungi keseimbangan anda.

Sifat volatilitas yang tinggi Bitcoin dan mata wang kriptografi lain telah menjadikan pasaran crypto seperti roller-coaster. Ini adalah persekitaran yang sempurna untuk perdagangan hari kerana pada siang hari anda akan mempunyai buaian yang cukup dan turun untuk membuat keuntungan yang baik.

Melangkah ke hadapan, kami akan mengajar anda apa yang anda perlukan untuk mempelajari cara cryptocurrency perdagangan hari dan kami akan berkongsi beberapa strategi perdagangan hari yang berasaskan peraturan .
 

 

Cara Hari Dagangan Cryptocurrency

Ciri-ciri unik pasaran crypto menghendaki anda mempunyai pemahaman yang mantap tentang bagaimana ia berfungsi. Jika tidak, pengalaman anda boleh seperti terjun payung tanpa payung terjun.

Berita baiknya ialah kami akan memberikan anda semua yang anda perlukan untuk bertahan dalam perdagangan hari kripto .

Dagangan hari pasaran cryptocurrency boleh menjadi perniagaan yang sangat lumayan kerana turun naik yang tinggi. Memandangkan pasaran crypto adalah kelas aset yang agak baru, ia telah membawa kepada perubahan harga yang ketara.

Sebelum dagangan hari Bitcoin atau apa-apa altcoin lain, ia berhemat untuk menunggu sehingga kami mempunyai bacaan volatiliti yang tinggi. Berita baiknya adalah bahawa walaupun kita mempunyai bacaan volatiliti yang rendah berbanding dengan kelas aset yang lain, ketidaktentuan ini masih cukup tinggi sehingga anda boleh menghasilkan keuntungan yang sederhana pada perdagangan anda.

Hari dagangan Crypto juga memerlukan masa yang tepat dan kecairan yang baik untuk membuat penyertaan yang tepat.

Banyak mata wang cryptocurrency dan pertukaran kripto sangat cair dan tidak mempunyai kecairan untuk menawarkan pelaksanaan segera yang mungkin anda dapati apabila berdagang mata wang Forex.

Sebelum dagangan hari Bitcoin atau sebarang duit syiling lain, penting juga untuk memeriksa bagaimana cair yang cryptocurrency yang anda hendak berdagang. Anda boleh melakukannya dengan hanya mengesahkan jumlah dagangan crypto 24 jam.

CoinMarketCap adalah sumber bebas yang baik untuk membaca dan mengukur volum pasaran sebarang syiling tertentu.

Nota * Sentiasa ingat bahawa tidak mempunyai kecairan yang mencukupi boleh membawa kepada kemerosotan yang besar dan selepas kerugian yang lebih besar.

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, perdagangan hari kripto tidak memerlukan perdagangan setiap hari. Kami hanya menyukai kriptografi mata wang hari apabila semua keadaan menyelaraskan kami. Dalam kes ini, elakkan perdagangan pada hujung minggu dan hadkan dagangan hanya pada hari kelantangan tertinggi.

Letakkan sabuk keledar anda kerana seterusnya, kami akan mendedahkan bagaimana peniaga profesional adalah mata wang kriptografi harian.
 

 

Strategi Dagangan Hari Crypto

Idea di sebalik perdagangan hari kripto adalah mencari peluang perdagangan yang menawarkan potensi untuk membuat keuntungan cepat. Jika perdagangan harian sesuai dengan keperibadian anda sendiri, mari kita menyelam masuk dan lalui panduan langkah demi langkah tentang cara perdagangan cryptocurrency hari.

Sekarang, sebelum kita pergi lagi, kami sentiasa mengesyorkan mengambil sekeping kertas dan pena dan perhatikan peraturan strategi scalping ini .

Dalam artikel ini, kita akan melihat bahagian ‘beli’.

Langkah # 1: Ambil syiling dengan Volatilitas Tinggi dan Likuiditas Tinggi

Seperti yang telah dibincangkan sebelumnya, pilihan nombor satu yang perlu anda buat ialah memilih syiling yang mempunyai turun naik yang tinggi dan kecairan yang tinggi. Sekiranya anda bukan dagangan hari Bitcoin, yang merupakan duit syiling paling cair di luar sana, dan anda suka altcoin, cuba untuk memilih duit syiling yang mempunyai kecairan dan volatiliti yang baik.

Terdapat lebih daripada 1600 syiling di pasaran dan berkembang. Dengan mengikuti hanya kriptografi utama, anda akan mengurangkan kawasan pemilihan anda.

Dagangan harian kriptografi kecil juga boleh menjadi perniagaan yang sangat menguntungkan, tetapi terdapat risiko yang lebih tinggi. Ingat, harga crypto boleh jatuh seketika apabila mereka telah meningkat.

Melangkah ke hadapan, anda akan belajar bagaimana anda dapat membuat perdagangan hari kripto wang.

Langkah # 2: Gunakan Indikator Indeks Aliran Wang pada Carta 5-Minute

Strategi dagangan hari ini menggunakan satu petunjuk teknikal yang mudah, iaitu Indeks Aliran Wang . Kami menggunakan petunjuk ini untuk menjejaki aktiviti wang pintar dan mengukur apabila institusi membeli dan menjual kriptografi.

Tetapan pilihan untuk penunjuk MFI adalah 3 tempoh.

Kami juga akan mengubah tahap belian dan jualan lalai dari 80 hingga 100 dan masing-masing dari 20 hingga 0.

Cara menggunakan penunjuk IMF akan digariskan semasa langkah seterusnya.

Lihat di bawah:

Langkah # 3: Tunggu Indeks Aliran Wang untuk mencapai tahap 100

Bacaan MFI sebanyak 100 menunjukkan kehadiran jerung besar yang melangkah ke pasaran. Apabila membeli, wang pintar tidak dapat menyembunyikan jejak langkah mereka. Mereka tidak dapat meninggalkan trek aktiviti mereka di pasaran dan kami dapat membaca aktiviti tersebut melalui penunjuk MFI.

Petunjuk teknikal tidak semestinya betul, jadi untuk memperhalusi strategi perdagangan hari ini, kami telah menambahkan beberapa syarat lagi. Yakni, semasa hari ini, kita perlu melangkau dua bacaan MFI pertama 100 dan mengkaji reaksi harga crypt.

Harga perlu dipertahankan semasa pembacaan 100 MFI pertama dan kedua.

Sekiranya harga jatuh selepas dua bacaan 100 MFI pertama, maka ini menunjukkan bahawa kemungkinan kita akan mengalami hari yang turun.

Sekarang mari tentukan tempat yang sesuai untuk membeli Bitcoin dan apakah syarat-syarat teknikal yang perlu dipenuhi.

Langkah # 4: Beli jika MFI = 100 dan jika lilin berikutnya adalah menaik

Kita kini boleh menunggu bacaan MFI ketiga di atas 100. Ia tidak semestinya menjadi MFI = 100 bacaan ketiga, anda boleh mengambil setiap bacaan MFI = 100 yang lain. Sekiranya masa anda tidak membenarkan anda menangkap bacaan 100 ketiga pada penunjuk MFI, anda hanya boleh memilih yang seterusnya selagi semua syarat teknikal yang lain dipenuhi.

Seterusnya, kami juga memerlukan candlestick apabila kami mendapat MFI = 100 membaca untuk menjadi lilin yang menaik. Tutup lilin ini perlu berada di hujung bahagian atas, memberikan kita lilin dengan sumbu yang sangat kecil.

Ini membawa kita kepada perkara penting berikutnya yang perlu kita tentukan ketika cryptocurrency trading day, yang mana meletakkan stop loss pelindung dan tempat untuk mengambil keuntungan.

Lihat di bawah:

Langkah # 5: Sembunyikan Stop Stop pelindung anda di bawah tahap rendah hari ini. Ambil keuntungan selama 60 minit pertama selepas anda membuka perdagangan.

Tempat yang jelas untuk menyembunyikan stop stop pelindung anda adalah di bawah tahap rendah hari ini. Penembusan di bawahnya akan menandakan peralihan dalam sentimen pasaran, dan terbaik untuk keluar dari perdagangan. Ini juga boleh menandakan hari pembalikan.

Kami lebih fleksibel apabila datang kepada strategi keluar kami. Walau bagaimanapun, satu-satunya peraturan yang perlu anda patuhi adalah untuk mengambil keuntungan dalam tempoh 60 minit pertama atau jam pertama selepas perdagangan anda dicetuskan. Memegang perdagangan lebih daripada satu jam akan menghasilkan kadar kejayaan yang lebih rendah. Sekurang-kurangnya itulah hasil yang ditonjolkan kami menunjukkan kepada kami.

Kesimpulan – Dagangan Hari Crypto

Jika anda meluangkan masa untuk membaca panduan crypto perdagangan sepanjang hari, maka anda harus dapat membeli dan menjual Bitcoin dan alts dan membuat keuntungan harian. Sekiranya anda berminat untuk mempelajari cara cryptocurrency perdagangan hari , pastikan anda melengkapkan diri dengan maklumat yang cukup sebelum menyelam ke pasaran.

Dagangan hari kripto boleh menjadi cara terbaik untuk mengembangkan portfolio crypto anda dan itu alternatif yang sangat menguntungkan untuk mentaliti pemegangan bahawa ia melumpuhkan komuniti crypto.

Membuat cryptocurrency perdagangan harian boleh menjadi lebih mudah kerana sifat turun naik yang tinggi dari pasaran crypto. Keterukan turun naik yang tinggi hari dagangan sangat baik, jadi anda mempunyai persekitaran yang betul untuk berjaya. Anda juga mungkin tertarik untuk membaca panduan kami mengenai Pelaburan Kriptografi Terbaik untuk tahun 2019 .

Terima kasih kerana membaca!

Jangan ragu untuk meninggalkan apa-apa komen di bawah, kami akan membacanya dan akan bertindak balas.

Juga, sila berikan strategi ini 5 bintang jika anda menikmati!