EZTrader tidak lagi beroperasi pada kedudukan kewangan yang baik dan harus dielakkan. Semak senarai broker kami untuk mencari broker alternatif

 Tinjauan Min. Deposit  Dikawal Bonus Pembayaran
Logo Binary.com
Binary.com $ 5 95%
Logo Opsyen IQ 150x50
Pilihan IQ   $ 10 90% *
binomo logo 150x50
Binomo $ 5 88%
Logo BDSwiss
BDSwiss $ 10 87%
logo AI momok
Hantu $ 10 Akaun Pro 75% + 10% CB

EZTrader adalah salah satu daripada broker pilihan binari yang pertama, ketika mereka mula beroperasi pada tahun 2008. Mereka kini berpusat di Cyprus (dan dikawal oleh CySec) dan terus mengembangkan platform perdagangan mereka yang dipesan terlebih dahulu . Pembangunan dalaman mereka sendiri platform perdagangan mereka telah membolehkan mereka untuk menjadi pemimpin dunia di kalangan firma pilihan binari, dengan memastikan mereka sentiasa memperbaiki penawaran mereka. EZ Trader sangat bangga dengan operasi di platform mereka sendiri, dan juga dalam perkhidmatan pelanggan mereka. EZTrader mempunyai hubungan panjang dengan bola sepak – Mereka adalah rakan utama Bayer Leverkusen, Wolfsburg, Tottenham, dan AIK. Mereka juga terlibat dengan Grand National dan Wimbledon, memperluaskan ikatan tajaan mereka. Ini juga memberi manfaat kepada peniaga, seperti promosi dan pertandingan EZTrader yang melibatkan tiket pertandingan dan menandatangani barangan. Lawati laman web dan cari ‘EZTraderFC’ untuk butirannya.

Berikut adalah beberapa butiran utama lain mengenai EZTrader ;
 • Akaun Demo – Ya. Akaun demo EZTrader
 • Deposit Minimum – £ 50
 • Perdagangan minimum – £ 10
 • Perkhidmatan isyarat – Ya. EZtrader Live Signal Service
 • Butiran Bonus – Sehingga $ 10,000 dengan kod kupon ‘eznew’
 • App Mudah Alih – Ya. Android dan iOS dipenuhi.

Platform Perdagangan

EZtrader mempunyai antara muka pengguna yang licin dan licin di dalam kawasan dagangan mereka, yang membuat dagangan EZ (!) Oleh kerana platform yang dibangunkan secara dalaman, kawasan dagangan unik dalam rupa dan rasa. Jenis pilihan yang tersedia disenaraikan di bahagian atas kawasan dagangan dalam tab yang boleh dipilih. Sebaik sahaja dipilih, kawasan di bawah ini memaparkan graf harga di bawah. Peniaga menggunakan senarai drop down untuk memilih kelas aset ( komoditi , mata wang , indeks dan saham – stok kemudian dipecahkan lagi oleh kawasan geografi.)

Jika pasaran dalam kawasan ditutup, mereka akan dihiriskan). Apabila kelas aset dipilih, peniaga boleh menggunakan senarai seterusnya yang mempunyai aset tertentu. Medan bayaran dan tamat tempoh akan dikemas kini berdasarkan aset yang dipilih – dan masa tamat boleh dipinda jika dikehendaki. Setelah nilai yang sesuai telah dipilih, graf harga di bahagian utama kawasan perdagangan akan dikemas kini. Skala graf dapat dipinda juga, dengan kurun waktu antara 5 minit selang ke selang harian. Butang dagangan diletakkan di sebelah kiri graf, dengan anak panah hijau yang ‘jelas’ dan merah ‘turun’. Peniaga memasuki nilai perdagangan di lapangan antara anak panah.

Nilai kemudian mengemas kini medan pelaburan dan kembali secara automatik, jadi peniaga dapat melihat kemenangan yang berpotensi. Dagangan terbuka kemudian disenaraikan di bawah, dari sini peniaga boleh pergi menggunakan SellOption jika mereka perlukan atau mahu.

 

 

Pilihan Pedagang

EZTrader menawarkan pelbagai pilihan perdagangan untuk pelanggan mereka, termasuk ciri SellOption;

 • Pilihan perduaan – Perdagangan atas / bawah tradisional. Adakah harga aset naik atau turun?
 • Menjual Opsyen – Ciri SellOption adalah di mana peniaga boleh mengakhiri perdagangan mereka awal atau “tunai” dalam kedudukan mereka. Ini membolehkan pengguna sama ada mengunci dalam beberapa keuntungan di mana perdagangan berjalan dengan baik, atau mengurangkan kerugian di mana harga telah bergerak terhadap peniaga. Ia adalah ciri yang membantu para pedagang memaksimumkan keuntungan.
 • 60 saat – Dagangan ini mengikuti corak pilihan binari piawai, tetapi masa tamat tempoh adalah sangat pendek, seperti namanya, 60 saat atau kurang.
 • Harian / Mingguan – Ini mengikut peraturan yang sama seperti pilihan perduaan piawai, tetapi masa tamat tempoh adalah penutupan pasaran hari itu, atau penutupan pasaran pada akhir minggu .
 • Jangka panjang – Binari jangka panjang adalah pilihan yang semakin meningkat di kalangan peniaga yang memilih pelaburan mereka untuk mempunyai cukup masa untuk membolehkan dasar-dasar mempunyai kesan. Sekali lagi, mereka beroperasi sama seperti pilihan binari biasa, tetapi dengan masa tamat tempoh yang lebih lama. Dari dua minggu, hingga dua belas bulan. Di EZtrader, pilihan jangka panjang cenderung hanya mempunyai satu hasil yang boleh diperdagangkan – bukan kedua arah seperti dengan perdagangan lain.

Firma itu juga menawarkan pilihan pada forex, komoditi, stok dan indeks. Julat utama adalah saham. EZtrader menawarkan stok dari AS, Eu dan Asia. Jajaran dalam kelas aset lain tidak begitu besar seperti beberapa saingan broker, tetapi semua aset yang diperdagangkan boleh didapati.

App Mudah Alih

EZTrader menawarkan aplikasi dagangan percuma untuk memuji laman web penuh. Aplikasi EZtrader serasi dengan iOS dan android (2.3.3 dan ke atas), dan telah dibangunkan untuk telefon pintar dan tablet.

Keseluruhan platform direka untuk menjadi peranti rentas dan serasi pelayar silang. Ini memastikan pengalaman lancar dari aplikasi mudah alih ke desktop.

Kemudahan penggunaan telah berada di barisan hadapan reka bentuk, untuk memastikan perdagangan masih cepat, mudah dan tepat. Kesemua 120 + aset yang boleh didagangkan dalam talian, boleh didagangkan melalui aplikasi mudah alih juga. Permohonan ini dijamin dengan protokol teknologi mudah alih kewangan terkini, dan deposit boleh dibuat melalui beberapa kaedah pada aplikasi EZtrader. Ini memastikan peniaga dapat bertindak balas dengan cepat terhadap perubahan pasaran atau peluang. Dagangan terbuka dan baki akaun juga boleh didapati melalui aplikasi, seperti isyarat harga dan berita terkini. Aplikasi ini licin dan cekap dan membolehkan perdagangan tulen semasa dan keluar. Ia juga mendapat ulasan yang menguntungkan dari pengguna yang telah memuat turunnya sebelum ini. (4.0 dari 5.0 dari lebih 800+ ulasan).

Pembayaran

EZTrader biasanya menawarkan pulangan antara 72% dan 95% pada opsyen. Kadar ini boleh berubah bergantung pada aset dan masa tamat tempoh. Sebagai contoh, pilihan jangka panjang mungkin menawarkan pulangan lebih dari 400%, bergantung sejauh mana kehadiran tamat tempoh.

Pilihan pengeluaran dan deposit

EZTrader menawarkan pelbagai kaedah deposit, walaupun ini berbeza-beza berdasarkan lokasi peniaga. Pilihan untuk pendeposit UK ialah Kad Kredit (Visa, MasterCard, Amex, Diner, Discover), Skrill (juga dirujuk sebagai Moneybookers) dan pemindahan kawat. The deposit minimum (untuk membiayai akaun baru) adalah £ 200 .

Pengeluaran melalui EZtrader mengikuti corak yang sama dengan majoriti broker, di mana akaun perlu disahkan sebelum pengeluaran boleh dibuat. Ini boleh dilakukan pada bila-bila masa – jadi ia patut dilakukan lebih awal. Kelewatan dalam pengesahan boleh menyebabkan penangguhan dalam pengeluaran dan ini sering menjadi punca pertikaian atau peniaga yang tidak puas hati. Sahkan akaun awal untuk mengelakkan kelewatan ini.

Sebaik sahaja akaun disahkan, pengeluaran boleh dibuat menerusi skrin ‘Akaun Saya’. Seperti semua broker, EZTrader hanya akan membenarkan pengeluaran oleh kad kredit untuk mencapai jumlah yang sama seperti yang asalnya didepositkan melalui kad itu. Sebarang keuntungan tambahan mesti ditarik balik melalui Skrill atau pemindahan kawat. Proses ini adalah sama di semua broker dan merupakan perlindungan pengubahan wang haram.

Bayaran balik pemindahan wayar dikenakan biaya £ 15. Semua pengeluaran mengambil masa kira-kira 7 hari untuk diselesaikan mengikut EZTrader. Ini lebih lambat daripada banyak syarikat pesaing yang dapat menyampaikannya, jadi sesuatu yang EZTrader dapat melihat untuk memperbaiki.

Ciri-ciri lain

EZTrader menawarkan kepada pelanggannya ciri-ciri dan faedah yang berikut:

 • EZPay Meter – Satu meter sederhana untuk menunjukkan kembali wang tunai yang akan dibayar pada tarikh pembayaran berikutnya. Ganjaran yang baik untuk pedagang biasa.
 • Dagangan rendah minimum – Hanya £ 20 setiap perdagangan.
 • EZDay – Peniaga biasa mendapat bonus percuma pada permulaan setiap bulan melalui EZDay.
 • Bonus Eksklusif – Deposit £ 500 dan dapatkan pakej Pendidikan bernilai £ 5000.