Perdagangan Cherry telah berhenti berdagang. Firma itu tidak lagi menerima akaun baru. Kembali ke jadual perbandingan broker untuk mencari broker alternatif. CherryTrade adalah broker yang baru, tetapi mereka membina reputasi yang kuat dengan cepat. Pejabat mereka terletak di London, tetapi firma itu dengan cepat menubuhkan mereka di seluruh dunia. Berlari di platform SpotOption, mereka menjadi popular dengan pedagang dalam ruang yang singkat. Ini menyokong matlamat mereka untuk menyediakan pengenalan ringkas kepada perdagangan, di mana pengalaman pasaran saham bukan merupakan prasyarat untuk berjaya. Alat mudah digunakan dan reka bentuk intuitif menjadikannya broker yang sangat ‘dapat diakses’, dan ini diperkuat lagi dengan sokongan pelanggan mereka. Terdapat lima tahap akaun untuk memenuhi keperluan pelanggan yang berbeza, dan mereka juga mempunyai ciri-ciri indah yang disebut sebagai ‘ iFollow ‘ yang merupakan alat yang hebat untuk pedagang orang baru – yang dibahas dengan lebih terperinci di bawah.
 

 
Berikut adalah beberapa butiran utama lain mengenai CherryTrade;

 • Akaun Demo – Ya (Deposit wang sebenar diperlukan untuk membuka akaun demo)
 • Deposit Minimum – £ 200
 • Perdagangan minimum – £ 5
 • Perkhidmatan isyarat – Ya
 • Butiran bonus – Bonus perlawanan deposit (sehingga 100%) atau perdagangan bebas risiko tersedia.
 • App Mudah Alih – Ya. Android dan iOS dipenuhi.

Platform Perdagangan

Platform dagangan adalah jelas dan intuitif, seperti yang diharapkan di mana firma meletakkan penekanan seperti membuat perdagangan mudah diakses untuk semua. Reka bentuk yang jelas memastikan semua maklumat yang relevan untuk perdagangan dipamerkan, dan peniaga boleh membuat pilihan dengan cepat dan mudah dengan semua maklumat yang mereka perlukan. Peniaga boleh mempunyai lebih daripada satu tetingkap dagangan terbuka, tetapi setiap tetingkap menawarkan pilihan paparan yang sama. Di kiri atas ialah senarai aset – ini adalah satu senarai senarai drop sederhana, membolehkan peniaga memilih aset yang sesuai. Seterusnya datang masa tamat tempoh, sekali lagi, ini boleh dipinda melalui menu drop down. Baris terakhir sepanjang bahagian atas tetingkap dagangan dalam jumlah yang didagangkan. Melengkapkan bidang ini akan mengemas kini angka bayar potensi yang muncul tepat di atas peratusan pembayaran. Peratusan itu jelas dipaparkan supaya peniaga mengetahui dengan tepat berapa banyak pembayaran yang akan dibuat. Di sebelah kiri, di bahagian utama kawasan dagangan ialah graf harga. Ini memaparkan pergerakan harga baru-baru ini untuk aset yang dipilih. Maklumat ini boleh diubah dengan meminda tempoh masa yang dilindungi. Ini memberi faedah apabila peniaga mahu melihat trend dalam jangka masa yang lebih panjang. Di antara graf harga dan pembayaran adalah harga semasa – ditambah dengan semua butang dagangan yang penting. Di sini peniaga boleh memilih panggilan mereka atau meletakkan pilihan. Seluruh kawasan perdagangan adalah peniaga yang mudah dan pedagang baru akan segera berjalan.

Pilihan pedagang

CherryTrade menawarkan pelbagai jenis pilihan binari.

 • Pilihan Perduaan – Pilihan Tinggi / Rendah tradisional. Adakah aset akan meningkat nilai, atau jatuh?
 • Pasangan – Yang mana dua aset – biasanya saham korporat – akan melakukan yang terbaik? Pasangan aset biasanya akan dikaitkan, contohnya Google versus Amazon. Jenis perdagangan ini tidak tersedia dengan kebanyakan broker.
 • Jangka panjang – Opsyen jangka panjang mengikuti prinsipal yang sama sebagai opsyen binari standard – tetapi tempoh tamat tempoh lebih lama. Masa tamat boleh dari satu atau dua minggu, sehingga 9 atau 12 bulan.
 • 60 Seconds – Dagangan oktana tinggi! Sekali lagi, perdagangan sebenarnya sama dengan pilihan perduaan piawai, tetapi di sini, masa tamat tempohnya sangat pendek – 60 saat atau kurang.
 • Satu sentuhan – Jenis opsyen yang popular dan berpotensi pantas. Adakah aset ‘sentuh’ nilai tertentu sebelum tamat tempoh. Satu pilihan sentuhan umumnya mempunyai nilai sentuhan yang tinggi, dan nilai sentuhan yang rendah.
 • Jangkauan – Tidak terdapat di banyak broker, CherryTrade juga menawarkan tangga melalui platform mereka. Tangga adalah tahap harga yang lebih tinggi yang membolehkan peniaga membuat pulangan besar sekiranya nilai aset pecah melalui beberapa tangga ‘tangga’. Pembayaran di CherryTrade boleh mencapai lebih daripada 1000% dengan jenis instrumen ini.
 • iFollow – Ciri iFollow disenaraikan di samping jenis perdagangan, tetapi bukan jenis perdagangan. Ia adalah alat untuk membolehkan pedagang untuk meniru perdagangan yang dibuat oleh peniaga lain yang menguntungkan. Ini dilindungi lebih terperinci dalam bahagian ‘Ciri-ciri Lain’.

Senarai aset di CherryTrade adalah baik, walaupun sesetengah broker mungkin menawarkan lebih banyak pasangan matawang dan komoditi. Yang berkata, semua aset yang dijual baik di sana dan sebagai broker yang agak baru, CherryTrade akan menambah penawaran mereka ketika mereka pergi.

App Mudah Alih

CherryTrade menjadikan platform dagangan mereka tersedia di telefon bimbit untuk kedua-dua iOS dan Android (versi 2.3.3 dan ke atas). Aplikasi mudah alih membentangkan kawasan perdagangan yang sama-sama mudah digunakan sebagai laman web penuh. Butang dagangan berada di kedudukan yang baik dan bersaiz, jadi sementara semua maklumat tersedia, skrin tidak menjadi ‘fiddly’ untuk digunakan. Maklumat perdagangan sejarah dibentangkan pada aplikasi mudah alih juga, dengan kedudukan terbuka yang disenaraikan dan kemudian halaman yang sama menyenaraikan kedudukan tamat tempoh. Semua butiran yang berkaitan dengan perdagangan tersebut dipaparkan. Butiran akaun juga boleh diakses dari aplikasi mudah alih termasuk permintaan deposit dan pengeluaran. Baki akaun boleh dipaparkan pada bila-bila masa, di mana-mana skrin, membolehkan peniaga tetap up to date di mana pun mereka berada. Aplikasi ini merupakan tambahan hebat untuk CherryTrade dan telah diterima dengan baik oleh peniaga mencari penyelesaian mudah alih.
 

 

Pembayaran

CherryTrade umumnya menawarkan pembayaran sekitar 81% , dan ini bergantung kepada kelas aset dan masa tamat tempoh. Pembayaran adalah pada spektrum yang lebih tinggi berbanding dengan pesaing, dan jenis perdagangan yang lebih eksotik dapat memberikan pembayaran yang lebih tinggi. Langkah-langkah tertentu boleh menawarkan pembayaran besar (sebanyak 1000%) jika pedagang percaya bahawa aset sedang menghampiri tempoh yang tidak menentu, dan pergerakan harga akan menjadi signifikan.

Pilihan pengeluaran dan deposit

CherryTrade menawarkan pelbagai pilihan deposit dan pengeluaran. Mereka juga menggunakan beberapa aturan keselamatan yang ketat, termasuk proses ‘bukti identiti’ yang perlu dipenuhi sebelum dana boleh disimpan (Photo ID, bukti alamat dan jika menggunakan kad kredit, salinannya). Ini juga melancarkan proses pengeluaran. Deposit boleh dibuat melalui eWallet, CashU, Transfer Wire, Maestro atau Kad Kredit (kad kredit diterima termasuk Visa, Delta, MasterCard, Diners dan Visa Electron). Deposit pemindahan wayar boleh menarik bayaran kecuali mereka melebihi $ 500 . Pengeluaran memerlukan bukti identiti yang sama sebelum diambil tindakan. Ini boleh menjadi tulang perbalahan dengan beberapa peniaga yang melihatnya sebagai kelewatan yang tidak perlu – tetapi ia adalah keperluan pengubahan wang haram, dan sebenarnya melindungi pengguna. Tiada yuran untuk pengeluaran kembali ke kad kredit – dan peniaga boleh membuat satu pemindahan kawat sebulan secara percuma – namun ada biaya $ 30 untuk pengeluaran tambahan yang dibuat melalui pemindahan kawat setiap bulan. Pengeluaran hanya boleh dibuat kembali ke kad yang sama yang membuat deposit. Selain itu, pengeluaran tidak dapat melebihi jumlah deposit yang dibuat dengan kad itu – selebihnya perlu dipindahkan melalui pemindahan kawat. Ini secara efektif bermakna apa-apa keuntungan daripada perdagangan perlu ditarik terus ke bank. Terdapat juga jumlah penarikan maksima sebanyak $ 20,000 setiap pengeluaran. Pengeluaran boleh dibatalkan oleh pedagang jika dana diperlukan dalam akaun. Selagi pengeluaran tidak diproses, pembatalan boleh dibuat terus dengan CherryTrade, sama ada melalui e-mel atau telefon.
 

 

Ciri-ciri lain

CherryTrade mempunyai satu ciri tambahan khususnya yang menjadikannya satu cadangan yang menarik – pilihan ‘iFollow’. Berikut adalah beberapa butiran mengenai itu, dan ciri-ciri lain;

 • iFollow – Ciri ini membolehkan pedagang (terutamanya orang baru) untuk mengikuti perdagangan yang dibuat oleh peniaga paling berjaya di CherryTrade. Pengguna boleh memilih pedagang yang ingin mereka ikuti, pilih berapa lama mereka mengikuti mereka, dan berapa banyak tempat untuk setiap perdagangan. CherryTrade kemudiannya akan membuka dagangan yang sama secara automatik , membolehkan para pedagang berpengalaman sedikit untuk mendapat keuntungan daripada pedagang yang tahu dan menguntungkan. Terdapat trend yang berkembang untuk ciri-ciri seperti ini, tetapi CherryTrade berada di hadapan permainan di sini.
 • Peralihan – Menangguhkan masa tamat suatu pilihan perduaan, ke masa tamat sedia ada yang terdekat, sebagai ganti premium.
 • Double Up – Pedagang boleh mengulangi perdagangan mereka dalam satu klik, membolehkan mereka memaksimumkan keuntungan dari langkah harga yang berterusan, atau trend yang kelihatan ditetapkan untuk diteruskan.

CherryTrade menawarkan pilihan yang hebat untuk peniaga-peniaga baru, oleh itu pertumbuhan pesat yang mereka nikmati. Walau bagaimanapun, mereka juga menampung peniaga yang lebih berpengalaman dengan menyampaikan senarai aset yang baik dan pelbagai jenis perdagangan.