Blog Saham 10 Paling Top – The Super Bowl of Stock Trading

Kami telah melakukan kerja keras untuk anda dan memutuskan untuk meletakkan anda 10 blog saham teratas . Perdagangan saham kekal sebagai salah satu bentuk perdagangan tertua, dan ia masih satu-satunya jenis perdagangan yang kebanyakan orang biasa telah mendengar. Satu persoalan yang biasa kita sering temui ialah mencari kandungan yang berkualiti dan strategi perdagangan saham yang boleh diambil tindakan.

Tunggu anda tamat kerana kami telah melakukan beberapa penyelidikan dan mengambil sedikit masa untuk mencari blog saham terbaik di internet. Kami benar-benar perlu menetapkan beberapa standard yang tinggi untuk membuat potongan ke laman web saham terbaik kami. Untuk menapis sejumlah besar pilihan yang ada untuk blog saham untuk diikuti, kami terpaksa menjadi sangat selektif. Kami hanya memberi tumpuan kepada blog terbaik yang memberikan khidmat nasihat perdagangan berkualiti dan dikemas kini sekurang-kurangnya sekali atau dua kali seminggu.

Kami akan berkongsi dengan anda beberapa laman saham utama yang kami gunakan setiap hari. Untuk mencari pilihan utama kami, kami memeriksa setiap blog dagangan saham dan cuba memilih satu kawasan tertentu di mana mereka unggul dan yang terbaik dalam industri. Kita semua mempunyai gaya perdagangan yang berbeza dan pengalaman perdagangan supaya keperluan perdagangan kami mungkin berbeza.

Kami berharap penjelasan ini akan memberi anda pemahaman yang lebih baik tentang pendekatan kami apabila ia datang untuk memilih laman web stok teratas .

Cara terbaik untuk memastikan bahawa anda hanya melabur dalam saham berkualiti tinggi adalah untuk melakukan penyelidikan anda sendiri dan membuat senarai kriteria anda sendiri yang setiap saham perlu dipenuhi sebelum anda melabur dalamnya. Dengan mengikuti dan memfokuskan hanya pada blog perdagangan saham tertentu, anda dapat menjimatkan banyak masa dan pada akhirnya, anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat tentang saham kegemaran anda.

Tanpa kelebihan lagi, ini adalah 10 blog saham teratas di Internet yang kami cadangkan:

Carta Saham

Carta Stok adalah alat yang hebat untuk mula belajar mengenai analisa pasaran saham khusus analisis teknikal. Mereka menawarkan carta sepenuhnya percuma yang sejuk. Jika anda seorang pemula dan ingin terlibat dalam memahami analisis teknikal, bahagian Sekolah Carta akan mengajar anda tentang semua yang anda perlu ketahui untuk menjadi pedagang saham ahli.

Kebanyakan peniaga mengetahui Carta Saham untuk alat perisian carta hebat mereka, tetapi tidak ramai yang menyedari bahawa mereka menyediakan kandungan yang hebat setiap hari. Di bawah seksyen Artikel Blog mereka, anda akan dapati banyak penyelidikan analisis teknikal mengenai saham kegemaran anda dan banyak tip perdagangan yang dapat anda gunakan segera dalam proses perdagangan anda. Kandungannya adalah emas tulen dan ia jarang hilang apa yang berlaku di pasaran saham.

Sekiranya terdapat penggerak saham besar dan jika sesetengah saham memecah beberapa tahap teknikal utama, anda pasti mula membaca tentangnya di Carta Saham. Setiap alat yang anda perlukan dari segi analisis teknikal Saham Carta akan membekalkannya untuk anda. Biasanya, Carta Saham adalah tempat pertama untuk pergi untuk banyak peniaga saham profesional supaya anda boleh mengembangkan kebiasaan untuk memeriksa mereka juga.

 

Mencari Alpha

Mencari Alpha adalah laman web terbesar analisis makro saham dan tepat apabila anda mendarat di laman web ini, anda mendapat dibombardir dengan nada artikel perdagangan teratas, berita teratas, anda mendapat tajuk utama portfolio dan anda boleh mengikuti banyak penulis yang berbeza yang anda suka secara peribadi.

Alat pasaran lain yang kita suka adalah keuntungan pasaran atas dan apabila laporan pendapatan terkini dikeluarkan. Anda juga mendapat laporan prestasi pasaran yang tidak terlalu buruk untuk dibaca jika anda ingin berada di atas permainan perdagangan anda.

Ciri yang paling penting yang kami suka pada Mencari Alpha adalah bahawa penulis akan menulis apa-apa yang bernilai membaca. Penulis adalah pakar pasaran yang datang dengan pengalaman perdagangan yang berbeza yang menulis potongan pendapat lurus yang membuat Anda up to date dengan apa yang terjadi di pasaran. Anda tidak akan dapat membaca apa-apa yang diposkan pada Mencari Alpha kerana terdapat terlalu banyak pengarang, jadi pastikan anda mengikuti hanya anjing teratas yang menambah nilai pada perdagangan anda sendiri.

Ciri menarik lain yang kami dapati menarik ialah anda boleh menyesuaikan jenis berita yang anda dapati berdasarkan berdasarkan simbol ticker saham kegemaran anda. Pastikan anda menanda halaman web blog saham ini.

Panduan Strategi Perdagangan

Panduan Strategi Dagangan telah membuat semula 10 blog saham teratas kami kerana laman web TSG telah menjadi sinonim dengan strategi dagangan yang berkualiti untuk pasaran, bukan sekadar saham. Mereka memberikan banyak strategi perdagangan saham percuma, itulah sebabnya mereka adalah antara blog pelaburan utama.

Anda tidak akan membosankan membaca melalui blog Strategi Pedagang Perdagangan kerana mereka sentiasa membuat posting blog mereka menghiburkan dan mudah diikuti. Terdapat banyak idea perdagangan yang berbeza dan tip dagangan yang anda boleh dapatkan dari TSG. Setiap strategi tersusun dengan baik dan mudah diikuti kerana setiap langkah strategi digariskan. Kami suka bahawa mereka menggunakan nada carta teknikal untuk menunjukkan bagaimana strategi dagangan mereka berfungsi.

Ini adalah blog dagangan saham yang baik yang telah disimpan dalam penanda buku anda, kerana blog itu sentiasa dikemas kini dan dijalankan oleh pedagang yang berpengalaman yang juga bersedia menjawab semua pertanyaan anda.

Pada dasarnya Strategi Panduan Panduan blog dijalankan dengan idea utama untuk membantu pedagang lain untuk memajukan pendidikan perdagangan mereka dan mengajar orang lain tips perdagangan saham yang hanya digunakan oleh wang pintar. Ia tidak misteri mengapa strategi Strategi Trading panduan ‘sentiasa dipaparkan di 1 yang st halaman Google.

Dragon Fly Capital

Gregory W. Harmon orang yang berada di belakang blog Dragon Fly Capital tidak layak mendapat pengenalan. Kedudukan latar belakang dan masa lampau yang dipegangnya di JP Morgan, BNP Paribas dan State Street bercerita tentang tahap kepakaran dalam hal perdagangan saham.

Kami telah memilih modal Dragon Fly di antara laman web stok teratas kami kerana Greg menyediakan pengurusan wang, analisa teknikal pakar dan idea perdagangan menggunakan stok dengan cara yang sangat mudah.

Greg akan memberikan pemilihan stok teratas dan idea dagangannya, sekurang-kurangnya sekali sehari dan kadang-kadang akan ada beberapa jawatan blog jika perdagangan saham banyak dibentangkan di pasaran. Beliau akan sentiasa memberikan dagangan terbaiknya untuk minggu depan dan kami suka bahawa setiap cadangan perdagangan disertakan dengan carta teknikal yang menonjolkan tahap teknikal utama.

Bahagian SPY Sentimen di laman web adalah analisis mingguan yang singkat mengenai S & P 500 SPDR yang dapat memberi anda gambaran mudah tentang apa yang diharapkan pada SPY dari segi sentimen pasaran. Jika anda seorang peniaga SPY pastikan anda memasukkan Dragon Fly Capital ke dalam blog saham terbaik anda.

 

 

Belajarlah untuk Perdagangan untuk Keuntungan

Crawford pemilik dan pengasas laman web Belajar untuk Perdagangan untuk Keuntungan, kerana nama blog tersebut mencadangkan untuk mengajar anda cara membuat perdagangan yang menguntungkan. Antara lain dia memberi tumpuan kepada mengajar orang 3 isyarat tindakan harga teratasnya. Beliau juga berkongsi banyak kandungan berharga dari tahap pemula untuk memajukan tahap sehingga tidak kira tahap pengalaman anda, anda masih boleh belajar sesuatu yang baru.

Crawford percaya dalam kepelbagaian dan pelbagai aliran pendapatan yang merupakan sebab mengapa sepanjang blognya ia meliputi kelas aset yang berbeza dari Forex, Pilihan, Stok, Niaga Hadapan dan Cryptocurrencies.

Crawford adalah bertentangan kutub dari pengiklan cepat kaya yang boleh anda temui di media sosial. Dia tidak menyewa Lamborghini atau berpura-pura hidup di penthouse berbilang dolar. Dia sihat, tetapi anda tahu anda mendapat nasihat perdagangan saham sebenar dari dia. Blog dagangan sahamnya lebih tinggi daripada maklumat yang sama, mantap dan berkualiti yang boleh anda gunakan dalam perdagangan anda serta melihat penambahbaikan segera.

Sekiranya anda ingin belajar bagaimana untuk berdagang stok dan apa sahaja di antara, maka anda harus membaca Belajar ke Perdagangan untuk Profit blog. Mungkin, Belajarlah untuk Perdagangan untuk Keuntungan adalah blog pelaburan terbaik untuk pemula.

Stok Perdagangan Swing

Craig Ferguson adalah pemilik Swing Trade Stocks, dan dia melakukan pekerjaan yang luar biasa dalam menyediakan pelajaran perdagangan saham yang tak terhitung jumlahnya. Blog ini memberi tumpuan terutamanya pada penyediaan bahan berkualiti baik di perdagangan saham swing. Kami menyukai kenyataan bahawa blog itu banyak dalam artikel yang boleh mengajar strategi trading swing, perantaraan dan pendahuluan.

Craig telah membangunkan portal pendidikan yang komprehensif di tapak Swing Trade Stocks untuk membantu peniaga saham memperoleh pemikiran yang betul untuk berdagang dagangan saham pasaran saham. Cerita Craig tentang bagaimana dia masuk ke dalam perdagangan ayunan saham sangat akrab dengan kisah-kisah para peniaga saham yang lain. Sekiranya anda berkait dengan perjuangannya, pasti pelajaran stok ayunannya akan menjadikannya lebih masuk akal. Laman web ini mudah digunakan dan mempunyai format praktikal yang merupakan persekitaran yang sempurna untuk pembelajaran.

Artikel-artikel di Bursa Saham Swing sentiasa sangat bermaklumat dan diisi dengan carta teknikal yang diperlukan. Sekiranya anda ingin mengetahui beberapa petua dagangan baru tentang bagaimana untuk lebih baik mengayunkan pasaran pastikan anda menyimpan blog Swing Trade Stocks dalam blog dagangan saham kegemaran anda.

Kewangan dan Pasaran

Laman web Kewangan dan Pasaran adalah laman web aliran berita pelbagai aset yang meliputi semua peristiwa besar berita yang berpotensi mempengaruhi pasaran saham. Pada asasnya di Kewangan dan Pasaran, anda akan mendapat berita saham terkini, berita kewangan dan perniagaan. Terdapat tab News khusus di mana anda boleh menemui semua berita perdagangan stok anda dan laporan pendapatan terkini yang boleh menjejaskan harga stok kegemaran anda.

Kandungan berita hampir sama dengan apa yang anda dapat dari kedai berita utama seperti Bloomberg atau Reuters. Di bahagian pendidikan, anda akan mendapat banyak tip dan trik perdagangan dan panduan langkah demi langkah yang tidak dapat anda temukan di Bloomberg atau Reuters.

Selain dari bahagian berita dan portal pendidikan, Kewangan dan Pasaran juga menjalankan Cashflow Hacking Podcast yang dianjurkan oleh guru pasaran Casey Stubbs. Podcast ini sangat membantu jika anda ingin mempelajari cara menguruskan semua aspek di sekitar kewangan peribadi anda.

Pastikan anda melawat Kewangan dan Pasaran setiap hari untuk berita terkini dan jangan lupa untuk menambahkannya di blog saham terbaik anda untuk mengikuti jika anda ingin mempunyai sumber pelaburan terbaik yang terbaik di hujung jari anda.

 

 

Vantage Point Trading

Cory Mitchell, pengasas dan pemilik Vantage Point Trading mula berdagang pada tahun 2015 dan dia adalah ahli Persatuan Juruteknik Pasaran, yang bermaksud dia adalah seorang carta yang berlesen yang tahu bagaimana untuk membacanya dengan tepat dari carta harga.

Blog Dagangan Vantage Point mempunyai perpustakaan dagangan yang luas dan artikel dagangan perdagangan saham. Cory sentiasa bersedia untuk membantu semua orang dan dia segera menjawab semua soalan. Misi-Nya adalah untuk membantu para pedagang yang bersedia untuk meletakkan waktu dan usaha yang diperlukan untuk berjaya.

Artikelnya lebih tertumpu kepada membantu peniaga baru, tetapi anda juga akan mendapat banyak tip perdagangan yang dapat membantu walaupun pedagang yang lebih berpengalaman. Laman web Vantage Point Trading terus dikemas kini dengan kandungan baru yang bernilai dan segar beberapa kali dalam seminggu. Anda juga akan mempunyai akses kepada banyak laporan yang akan membantu anda keputusan perdagangan terbaik.

Catur pasaran

Pengasas Pasar Catur di bawah nama samaran – chessNwine, untuk menyembunyikan identitinya yang sebenarnya. Walau bagaimanapun, berdasarkan profilnya, kita tahu bahawa dia adalah seorang bekas peguam berlesen New York dan pemain poker profesional. Ia terkenal dalam komuniti perdagangan yang pemain poker mempunyai disiplin yang diperlukan untuk menjadi pedagang yang berjaya. Market Chess adalah antara blog pelaburan terbaik di luar sana.

Gambaran keseluruhan hujung minggu dan analisis video adalah analisa yang sangat kental tentang apakah dagangan terbaik di pasaran. Jika anda mempunyai pekerjaan 9 hingga 5, ia tidak akan mencuri banyak masa anda untuk menonton video ini. Video-nya sangat disyorkan oleh beratus-ratus peniaga sehingga ia pasti menjadikan tempat yang baik untuk mula mendapatkan lebih banyak pandangan tentang apa yang sedang terjadi di pasaran saham.

Tidak kira di mana anda mengambil dos harian penyelidikan pasaran saham anda, pastikan Market Chess adalah antara laman web saham utama anda. Sekarang kita tidak tahu banyak tentang perkhidmatannya yang dibayar, tetapi kami hanya mengesahkan bahagian bebas dari blognya. Kami tidak akan pergi untuk mencadangkan apa-apa perkhidmatan yang dibayar kerana terdapat banyak maklumat yang tersedia secara percuma di seluruh internet.

Watch Market

Apabila ia datang kepada berita kewangan, Market Watch adalah sumber nombor satu untuk peniaga saham. Market Watch adalah salah satu daripada blog saham terbaik kerana ia adalah blog dagangan saham terpantas sejauh berita berlaku. Oleh kerana mereka adalah rangkaian berita utama, mereka mempunyai semua sumber untuk menjadi salah satu blog saham paling bermaklumat di internet.

Watch Watch sentiasa berada di atas permainan mereka yang mampu menyediakan kemas kini pasaran atas, berita saham dan petikan saham. Anda boleh memperibadikan jenis berita yang ingin anda terima supaya pengalaman anda akan menjadi lebih produktif. Anda juga mempunyai tab dedikasi untuk berita masa nyata yang akan dibekalkan kepada anda setiap saat.

Pasaran Pasaran meletakkan pada pelupusan anda banyak ciri berguna yang membolehkan anda membuat keputusan perdagangan yang lebih baik dan meletakkan laporan penyelidikan profesional supaya anda akan membuat keputusan yang lebih bermaklumat mengenai saham kegemaran anda.

Sekiranya anda ingin mendapatkan berita dan artikel terbaru mengenai pilihan saham kegemaran anda, pastikan Market Watch berada dalam senarai penanda buku anda.

Kesimpulan – Blog Saham Terbaik

Kita jelas kedua berat sebelah untuk menyebut Trading Strategy Guides dalam blog saham yang terbaik, tetapi kerana populariti blog kita dan hakikat bahawa kita sentiasa kedudukan pada 1 yang st halaman Google dan banyak kali menjadi nombor satu hasil apabila ia datang kepada strategi dagangan yang ia katakan untuk dirinya sendiri mengapa kami memilih untuk menyebut TSG dalam 10 blog saham teratas .

Intinya ialah anda memerlukan pelbagai sumber maklumat kerana setiap blog saham yang disyorkan unggul dalam satu kawasan tertentu sahaja. Untuk mempunyai pandangan yang komprehensif mengenai apa yang berlaku di pasaran, anda perlu pelbagai sumber maklumat. Semua blog saham yang disyorkan adalah percuma!

Perkara yang paling penting yang perlu anda ingat ialah apabila anda menjalankan penyelidikan dalam talian anda sendiri, anda perlu berhati-hati dengan apa sumber maklumat yang anda gunakan. Anda memerlukan sumber yang dipercayai dan boleh dipercayai untuk membuat keputusan perdagangan terbaik. Ia sangat mudah untuk berakhir di laman web penipuan stok yang mempromosikan saham yang buruk. Dari laman web ini hanya tinggalkan diri!

Sekiranya anda berdagang forex, sila lihat 10 blog Forex atas kami DI SINI .

Terima kasih kerana membaca!