Akaun terurus untuk pilihan binari berjanji untuk membuat anda wang semasa anda tidur, tetapi sistem itu cacat. Nasib baik. Terdapat tiga alternatif yang menyediakan perkhidmatan yang lebih baik kepada peniaga sambil mengekalkan lebih banyak kawalan di tangan anda. Artikel ini membentangkan alternatif ini, kelebihan dan kelemahan mereka. Secara terperinci, anda akan belajar:

 • Kenapa Tidak Diurus Akaun?
 • Alternatif # 1: Isyarat
 • Alternatif # 2: Robot
 • Alternatif # 3: Perdagangan Sosial

Dengan maklumat ini, anda akan dapat memilih bentuk perdagangan automatik binari automatik untuk anda.

Kenapa Tidak Diurus Akaun?

Akaun binari terurus menjanjikan bahawa pengurus akaun akan menjaga wang anda dengan cara yang sama pengurus dana bersama akan apabila anda melabur dalam dana pasaran saham. Malangnya, terdapat banyak masalah dengan konsep ini:

 • Sesetengah broker menggunakan akaun terurus untuk menipu anda. Mereka membekukan wang anda, dengan alasan bahawa pengurus akaun memerlukan kawalan penuh, tetapi akhirnya, semuanya akan hilang – dikatakan hilang dalam beberapa siri perdagangan buruk.
 • Pengurus akaun anda dibayar oleh broker anda dan broker anda membuat wang apabila anda kehilangan wang.
 • Kerana anda membuat banyak perdagangan dengan pilihan binari, walaupun yuran yang kecil dapat membuat perdagangan anda tidak menguntungkan.
 • Selalunya sukar untuk menilai sama ada pengurus akaun anda adalah profesional yang benar dan tahu apa yang mereka lakukan.

Seperti yang ditunjukkan oleh senarai masalah ini, menggunakan akaun terurus adalah berisiko. Terdapat banyak yang tidak diketahui, terutamanya untuk pendatang baru. Seseorang yang tidak pernah menjual opsyen binari sebelum mungkin sukar untuk menilai sama ada pengurus akaun mereka adalah profesional yang berpengalaman atau orang baru yang lengkap.

Perkhidmatan ini sering mendakwa mereka sesuai untuk pemula – sebaliknya adalah benar. Walau bagaimanapun, idea di sebalik akaun terurus menarik. Sewa seseorang untuk berdagang untuk anda dan membuat lebih banyak wang dan menjimatkan masa. Jika anda ingin meneruskan idea ini tanpa mendapatkan akaun yang diuruskan, terdapat beberapa alternatif untuk anda. Mari lihat tiga pilihan paling popular:

 

 

Alternatif # 1: Isyarat

Isyarat berdasarkan prinsip mudah: seorang peniaga profesional atau program perdagangan profesional memberitahu anda bagaimana untuk berdagang, tetapi anda mempunyai kata yang terakhir. Jika anda suka isyarat, anda mengikuti arahannya; jika anda tidak menyukainya, anda tidak berbuat apa-apa. Kebanyakan isyarat datang sebagai mesej teks pada telefon anda atau sebagai e-mel. Isyarat tipikal boleh baca: DOW JONES, LONG, 2 JAM

Bila Untuk Perdagangan Isyarat ini memberitahu anda untuk melabur dalam kenaikan harga untuk Dow Jones dan menggunakan tamat tempoh 2 jam. Isyarat mudah dilaksanakan dan mudah difahami, itulah sebabnya mereka sangat popular dengan peniaga. Kebanyakan pembekal isyarat mengenakan $ 99 sebulan untuk langganan mereka.

Jika isyarat mereka adalah baik, mereka pasti bernilai wang – isyarat yang baik dengan mudah boleh membuat anda lebih daripada $ 100 sebulan, walaupun anda hanya mempunyai sedikit wang. Penyedia isyarat yang baik boleh memenangi anda sekitar 70 peratus daripada dagangan anda, yang cukup mudah untuk membuat anda wang dengan pilihan binari.

Oleh kerana hampir semua penyedia membuat isyarat mereka untuk pilihan yang tinggi / rendah, anda harus memenangi sekurang-kurangnya 60 peratus daripada dagangan anda untuk membuat keuntungan. Semuanya di atas nilai itu, dan anda membuat wang. Penyedia isyarat menggunakan dua cara untuk mencipta isyarat:

 1. Program komputer automatik.Sesetengah penyedia isyarat menggunakan program komputer yang memantau pasaran dan membuat isyarat secara automatik apabila persekitaran pasaran semasa memenuhi syarat-syarat tertentu. Strategi perdagangan sedemikian adalah standard dengan pelaburan jangka pendek dan boleh menjadi sangat menguntungkan.
 2. Pedagang manusia menghantar cadangan.
 3. Sesetengah penyedia isyarat menggunakan peniaga yang terbuat dari daging dan darah yang memantau pasaran dan menghantar cadangan kepada anda. Keuntungan sistem ini bergantung kepada kualiti peniaga, yang bermaksud bahawa mereka boleh menjadi sangat baik jika anda mencari penyedia isyarat yang menggunakan profesional yang berkelayakan.

Sesetengah pembekal isyarat juga cuba menipu anda. Mereka memberikan isyarat secara rawak dan berharap anda tinggal bersama mereka selama cukup lama untuk mendapatkan sekurang-kurangnya beberapa wang anda.

Adakah Penyelidikan Anda

Nasib baik, anda boleh mengiktiraf penyedia isyarat yang boleh dipercayai dengan jaminan wang balik mereka. Semua pembekal isyarat yang jujur cuba untuk memenangi dagangan anda memberi anda kesempatan untuk menguji isyarat mereka tanpa risiko. Biasanya, ujian ini datang dalam bentuk jaminan wang kembali 60 hari di mana anda boleh menguji isyarat selama dua bulan, berhenti dari perkhidmatan pada bila-bila masa, dan dapatkan semua wang anda kembali.

Jangan sekali-kali mendaftar dengan penyedia isyarat yang menafikan anda fasa ujian ini. Berbanding dengan akaun yang diurus, isyarat memberi kelebihan bahawa anda tetap berada dalam kawalan sepenuhnya ke atas akaun anda. Anda boleh mengenali masalah lebih awal dan memutuskan sama ada untuk berdagang setiap isyarat tunggal.

Kelemahan isyarat adalah bahawa anda perlu terus terlibat dalam proses perdagangan. Anda perlu disediakan dan dapat bertindak balas dengan cepat apabila anda mendapat isyarat. Bergantung pada tugas dan jadual harian anda, ini mungkin mustahil.

 

 

Alternatif # 2: Robot

Robot mengambil idea isyarat perdagangan satu langkah lebih jauh. Sama seperti isyarat, mereka memantau pasaran dan mencari peluang perdagangan yang menguntungkan. Perbezaannya ialah apabila robot mencari peluang, ia secara automatik melaburkan untuk pihak anda.

Cara-cara di mana robot membuat isyarat adalah serupa dengan penyedia isyarat. Ada yang menggunakan program komputer automatik; ada yang menggunakan pedagang hayat sebenar. Untuk secara automatik melaksanakan isyaratnya, robot anda memerlukan sambungan ke akaun dagangan anda.

Ini bermakna berkongsi maklumat log masuk dan akses kepada wang anda dengan syarikat lain. Sesetengah peniaga mengerutkan proses sedemikian dan agak tetap dengan isyarat, yang merupakan keputusan yang sah. Sekiranya anda merasa selesa dengan pembekal robot, anda juga boleh membuat keputusan untuk mengambil langkah ini.

Fakta bahawa robot anda mesti menyambung ke akaun anda juga menghadkan kombinasi robot dan broker yang tersedia. Anda sentiasa boleh meminta sokongan pelanggan broker sama ada mereka boleh menyambung robot mereka ke broker anda, tetapi kadang-kadang ini mungkin mustahil untuk alasan teknikal.

Pilih Broker Anda Sendiri

Sesetengah robot juga menggunakan senarai broker yang disyorkan yang berfungsi dengan baik dengan robot. Lebih sering daripada tidak, senarai ini adalah cara membuat wang pembekal robot. Broker mendapat komisen apabila mereka memberikan pelanggan kepada broker, dan mereka menggunakan tempat yang mudah ini untuk menunjukkan bahawa terdapat beberapa keperluan teknikal mengapa anda harus keluar dari akaun semasa anda dan mendapatkan yang baru.

Berhati-hati dengan jenis robot yang disediakan. Kelebihan robot adalah bahawa anda boleh benar-benar outsourcing proses trading anda. Ini bermakna anda boleh meminimumkan kesilapan dan meninggalkan dagangan kepada profesional terbaik yang boleh anda temui. Berbanding dengan akaun yang dikelola, robot memberikan kelebihan tidak dibayar oleh broker anda, dengan itu menyelesaikan konflik kepentingan seorang pengurus akaun yang digunakan oleh broker yang bermanfaat apabila anda kehilangan uang.

Pembekal robot anda membuat wang apabila anda membuat wang dan terus melanggan perkhidmatan mereka – yang merupakan model perniagaan yang lebih mesra pelanggan.

Pantas dengan teliti

Kelemahan robot ialah anda melepaskan kawalan sepenuhnya ke atas akaun anda. Walaupun robot anda tidak dapat mencuri wang anda, ia boleh berdagang dengan cukup untuk anda kehilangan segala-galanya. Kecuali anda sentiasa memantau akaun anda dan menghentikan robot yang buruk sebelum ia merosakkan anda, anda mengambil risiko yang tinggi. Dalam apa jua keadaan, anda perlu memeriksa dengan teliti robot anda sebelum anda menandatangani

Alternatif # 3: Perdagangan Sosial

Alternatif ketiga ke akaun terurus adalah perdagangan sosial . Perdagangan sosial membolehkan anda menyalin perdagangan peniaga lain seperti anda ke dalam akaun anda. Untuk menentukan pedagang mana yang harus diikuti, anda akan mendapat senarai semua peniaga yang tersedia dan peratusan kemenangan mereka.

Anda kini pedagang Dave telah memenangi 80 peratus daripada perdagangan masa lalu, dan anda boleh memilih sama ada secara automatik menyalin perdagangan masa depannya ke dalam akaun anda. Kebanyakan broker juga memaparkan jumlah dagangan yang dibuat oleh seorang peniaga sepanjang bulan lepas atau jumlah wang yang dilaburkan.

Pastikan untuk memilih pedagang yang telah membuat banyak dagangan. Jika tidak, anda berisiko mengikuti seseorang yang hanya membuat segelintir dagangan, yang bermaksud bahawa peratusan yang menang dalam sampel kecil itu tidak mengatakan apa-apa tentang keupayaan peniaga.

Salin Pedagang

Biasanya, broker pilihan binari membenarkan anda menyesuaikan jumlah wang yang anda melabur dalam setiap perdagangan tunggal. Ini masuk akal kerana peniaga-peniaga yang anda ikuti sering sangat berjaya dan melabur banyak wang. Untuk peniaga baru, mustahil untuk mencerminkan jumlah wang yang dilaburkan oleh orang. Dengan membenarkan anda menentukan sejauh mana anda ingin melabur, broker anda membenarkan anda melaksanakan pengurusan wang yang berkesan.

Selain itu, kebanyakan broker membolehkan anda menetapkan had masa untuk berapa lama anda mahu mengikuti pedagang dan had stop loss yang secara automatik berhenti mengikuti pedagang apabila mereka kehilangan beberapa dagangan atau jumlah wang tertentu. Alat ini meningkatkan lagi potensi anda untuk melindungi wang anda.

Walaupun seorang peniaga telah memenangi 80 peratus daripada perdagangan mereka pada masa lalu, mereka mungkin kehilangan 80 peratus daripada perdagangan mereka pada masa depan. Sekiranya anda menggunakan dagangan sosial yang cukup lama, anda akan mengikuti seorang peniaga yang datang daripada coretan yang panas dan berjalan terus ke dalam coretan yang kalah. Untuk bertahan dengan peristiwa sedemikian, ciri-ciri yang membolehkan anda untuk melindungi wang anda dengan berkesan adalah alat yang hebat. Berbanding dengan akaun terurus, perdagangan sosial adalah peningkatan.

 • Anda sentiasa mendapat statistik terkini mengenai peniaga yang melabur bagi pihak anda,
 • Anda boleh menguruskan wang anda sendiri, dan
 • Anda mendapat alat keselamatan yang selamat.

Alat ini membantu mengurangkan kelemahan dan memaksimumkan peningkatan perdagangan automatik.

Gambaran Keseluruhan Akaun Terurus

Terdapat alternatif yang sah untuk pilihan akaun terurus binari. Alternatif ini mensasarkan pelbagai jenis pelanggan dengan matlamat yang berbeza. Alternatif utama yang perlu anda ketahui adalah:

 1. Isyarat,
 2. Robot, dan
 3. Perdagangan Sosial.

Sekiranya anda ingin mengekalkan kawalan sepenuhnya mengenai perdagangan yang anda buat, gunakan isyarat. Untuk benar-benar outsource perdagangan anda kepada seseorang yang tidak ada kaitan dengan broker anda, memilih robot. Dan untuk menggunakan campuran automasi dan kawalan, gunakan perdagangan sosial.