Mengapa anda perlu mengetahui rahsia perdagangan terdedah hari ini – setiap hari pasaran menawarkan banyak peluang untuk menjana keuntungan. Walau bagaimanapun, hanya minoriti kecil yang berjaya melakukannya. Apakah ini ‘orang ramai’ yang dilakukan oleh pasaran lain? Mungkin mereka menggunakan kaedah yang terbaik, tetapi sering tidak begitu terkenal dan sumber. Nasib baik, rahsia perdagangan hari di bawah mungkin menunjukkan beberapa helah yang tidak ternilai itu.

1. Pengetahuan Adakah Kuasa

Dengan komunikasi segera, satu peristiwa di seberang dunia dapat dengan cepat mempengaruhi pasaran anda. Akibatnya, mempunyai akses kepada sumber berita yang boleh dipercayai adalah lebih penting daripada sebelumnya. Walau bagaimanapun, beberapa sumber pergi di atas dan melampaui laporan berita pecah. Mereka juga menawarkan wawasan mendalam dan ulasan. Semuanya boleh meningkatkan keupayaan anda untuk meramalkan pergerakan harga masa depan.

Jadi, salah satu rahsia perdagangan harian adalah Jus Kewangan. Sebaik sahaja anda mendaftar untuk akaun pengguna percuma, berita langsung akan dibaca secara lancar apabila ia pecah. Membuat terus up to date dengan acara-acara yang boleh memberi impak kepada pasaran anda dengan mudah dan mudah. Ini semua menjadikannya salah satu rahsia dagangan hari yang terbaik untuk diturunkan.

Walau bagaimanapun, jika anda mencari komentar dan pandangan tambahan, anda mungkin ingin mempertimbangkan beberapa pilihan utama yang tersedia:

 • Ransquawk
 • Perdagangan Berita
 • Benzinga Pro

Semua tiga tawaran analisis kewangan berkualiti tinggi yang dapat membantu mengurangkan masa penyelidikan anda. Bagaimanapun, tidak seperti Jus Kewangan , mereka datang dengan harga. Nasib baik, anda boleh mendaftar untuk percubaan percuma untuk melihat mana yang sesuai untuk anda.

Jadi, jika anda ingin menegaskan dan mengekalkan kelebihan di seluruh pasaran, gunakan Jus Kewangan atau salah satu pilihan lain yang disenaraikan di atas.

2. Kalendar Ekonomi

Seterusnya rahsia dagangan hari ini yang terdedah adalah alat yang sering diabaikan oleh peniaga, kalendar ekonomi. Mereka hanya menjejaki kejadian peristiwa yang bergerak di pasaran. Tetapi apabila digunakan dengan betul, mereka juga dapat membantu anda untuk menjangka dan menyusun suatu rancangan di sekitar masa depan.

Mereka akan memecah peristiwa utama berpengaruh, termasuk:

 • Keputusan kadar faedah
 • Nombor gaji bukan ladang
 • Pengumuman KDNK
 • Indeks Harga Pengguna (CPI)
 • Indeks Pengurus Pembelian (PMI)

Kalendar ekonomi juga akan memupuk disiplin dan organisasi. Dua kualiti yang sangat penting peniaga hari perlu berkembang.
 

 
Tetapi menggunakan kalendar ekonomi, secara amnya, bukan rahsia yang paling baik. Sebaliknya, ia menggunakan alat Isyarat Harga iaitu. Apl mudah digunakan mereka membolehkan peniaga mengikuti semua peristiwa ekonomi dunia secara real-time melalui Kalendar Ekonomi mereka.

Anda boleh membangunkan sistem amaran khusus. Kalendar datang dengan penapis negara dan penting. Plus, anda tidak perlu log masuk atau menyerahkan sebarang maklumat peribadi. Belum lagi, ia benar-benar percuma.

3. Peningkatan Analisis

eSignal

Ada yang mengatakan bahawa anda hanya sebaik analisis teknikal anda. Itulah sebabnya memastikan anda mempunyai carta dan alat yang kuat di pelupusan anda adalah penting. Ia juga mengapa dalam senarai 7 rahsia ini berjaya, eSignal sepatutnya disebutkan.

Walaupun carta standard yang anda dapatkan dari broker anda akan buat buat seketika, eSignal adalah tempat untuk pergi apabila anda bersedia untuk meningkatkan.

Anda mempunyai keupayaan untuk menarik dan menulis formula tersuai. Apabila skrip adat telah dipasang, mereka kemudiannya boleh digunakan sebagai penunjuk untuk pembalikan dan menarik garis sokongan / perlawanan. eSiganl juga berjalan dengan lancar, membolehkan anda memuatkan carta pada banyak monitor tanpa sebarang lag.

Di samping itu, ciri-ciri media kewangan dan integrasi sosial membolehkan anda menyambung dengan segera kepada maklumat dan pedagang yang berpengalaman. Memantulkan idea dari pedagang lain boleh membuktikan cara yang berkesan untuk mengasah strategi scalping perdagangan maju hari ini, sebagai contoh.

NinjaTrader

Jika anda mencari trek dalam, perisian pencatatan NinjaTrader adalah satu lagi rahsia perdagangan yang tidak diketahui. NinjaTrader memberikan segala-galanya dari kemasukan pesanan ke pelaksanaan. Tetapi apa yang memisahkannya dari yang lain adalah kebolehcustomisasi. Belum lagi integrasi perpustakaan pihak ketiga yang menjadikan lebih dari 300 produk tambahan yang serasi.

Oleh itu, dengan lebih daripada 100+ petunjuk teknikal dan keupayaan carta maju, anda berada dalam kedudukan yang lebih baik untuk mentafsir dan bertindak balas terhadap data pasaran daripada yang lain.

Satu-satunya kelemahan adalah bahawa tidak seperti banyak rahsia di atas, NinjaTrader tidak bebas. Walau bagaimanapun, ia tetap menjadi pilihan yang masuk akal.

Untuk maklumat lanjut, lihat halaman NinjaTrader kami .
 

 

4. Amalan Menjadikan Sempurna

Keuntungan dari turun naik harga intraday memerlukan lebih daripada pengetahuan. Ia juga memerlukan amalan. Terlalu ramai orang kehilangan modal mereka yang susah payah dari kesilapan awal yang akan dibuat terbaik dalam akaun demo. Jadi, akaun praktik ini adalah tempat yang sempurna untuk mengenali keadaan pasaran dan mengasah strategi.

Malah, salah satu rahsia kejayaan perdagangan teratas adalah untuk menjalankan strategi yang lebih baik melalui akaun simulator terlebih dahulu. Dibiayai dengan wang maya, anda boleh mengenal pasti kelemahan dan memperbaiki teknik anda sehingga menghasilkan keuntungan yang konsisten. Kemudian anda boleh memohonnya ke akaun langsung.

Walau bagaimanapun, akaun demo semata-mata bukanlah rahsia perdagangan harian orang dalam. Rahsia ini menggunakan akaun praktik Oanda.

Pendaftaran adalah cepat dan mudah. Ia datang dengan bayaran sifar dan boleh digunakan untuk masa yang tidak terhad. Ini memastikan anda tidak perlu mengambil risiko modal sendiri sehingga anda merasa yakin. Anda juga boleh memilih antara platform MetaTrader 4 yang popular atau platform proprietinya sendiri. Di samping itu, anda boleh mengakses akaun demo anda melalui aplikasi mudah alih.

Tetapi salah satu mata jualan terbesar adalah akses kepada ciri carta auto canggih mereka, ‘Autochartist’. Ini membolehkan anda membina dan meningkatkan strategi menggunakan alat yang sangat canggih dan analisis teknikal.

Ini semua bermakna akaun demo Oanda harus menampilkan pada setiap rahsia perdagangan hari mendedahkan PDF.

Untuk panduan lanjut, lihat halaman akaun demo kami.

5. Rahsia Diari Perdagangan

Terlalu banyak pedagang prihatin dengan kuantiti dan lupa untuk duduk dan melihat kualiti perdagangan mereka. Mengabaikan keperluan untuk mencari tahu di mana dan mengapa mereka salah. Itulah sebabnya dalam rahsia saya perdagangan hari dalam stok atau instrumen lain, menyimpan jurnal dengan TradeBench ke arah atas.

TradeBench adalah jurnal perdagangan dalam talian yang sama sekali bebas. Anda boleh merancang perdagangan, saiz kedudukan dan ia datang dengan perisian pengurusan risiko. Paling penting, ia menyimpan rekod terperinci mengenai perdagangan sebelumnya, termasuk:

 • Mata masuk & keluar
 • Data perdagangan
 • Masa buka & tutup
 • Saiz kedudukan
 • Untung rugi

Ini membolehkan anda dengan mudah melihat kembali dan mengenal pasti kelemahan dalam strategi anda. Sementara yang lain akan terus membuat kesilapan yang sama, anda boleh terus memperbaiki.

Oleh itu, dalam mana-mana rahsia perdagangan PDF, membuka jurnal dengan TradeBench harus mempunyai ciri yang tinggi dalam senarai.

6. Tetap Neutral

Ia hampir tidak makan tengah hari dan anda baru saja kehilangan $ 500 dalam perdagangan. Kini anda meragui pelan dirumuskan dengan teliti. Di sisi lain, apabila anda berada di tahap yang ketara, memegang kedudukan pemenang terasa seperti perkara yang betul untuk dilakukan, tanpa mengira strategi anda.

Tetapi sebagai pedagang yang berjaya Victor Sperandeo menegaskan dengan tegas, “Kunci kejayaan perdagangan adalah disiplin emosi. Jika kecerdasan adalah kunci, akan ada lebih banyak orang yang membuat wang. ” Walau bagaimanapun, mengembangkan disiplin seperti biarawan adalah hampir di antara 15 rahsia teratas untuk kejayaan perdagangan hari. Sebaliknya, rahsia itu mengetahui cara mengembangkan disiplin emosi itu.

Untuk melakukan itu, anda perlu mengambil pendekatan yang baik dan mengikuti semua langkah di bawah:

10 Langkah untuk Kejayaan Mental

 1. Berhenti – Anda mesti menghormati perhentian anda. Mereka memaksa anda untuk mengambil masa satu minit dan menumpukan perhatian di mana dan mengapa anda salah.
 2. Konsistensi – Anda mesti menggariskan strategi anda pada mulanya dan melekatinya selepas itu. Percaya dalam penyelidikan dan data anda.
 3. Mula kecil – Fokus pada kemenangan besar dan anda lupa pentingnya mengikuti corak. Dalam jangka panjang, mengambil kedudukan yang lebih kecil akan memberi anda kawalan yang lebih besar. Kemudian anda secara beransur-ansur dapat meningkatkan saiz kedudukan anda apabila keyakinan anda bertumbuh.
 4. Gaya Hidup – Anda mesti mencari pelan yang sesuai dengan gaya hidup anda. Melihat 50 carta apabila anda hanya mempunyai masa untuk 5 adalah cara yang terjamin untuk membuang masa dan tekanan. Sebaliknya, tumpukan kepada beberapa peluang yang sangat baik.
 5. Pengurangan bunyi – Sudah terlalu mudah untuk mendapatkan kesesakan dalam jumlah besar microdata. Bernafas seminit dan tumpukan tenaga anda pada gambar yang menyeluruh.
 6. Matlamat yang realistik – Ini adalah salah satu rahsia perdagangan terbaik. Sasaran keuntungan yang tidak realistik akan cepat membawa kepada membuat keputusan yang melulu. Oleh itu, tentukan matlamat yang kecil dan realistik, terutamanya untuk bermula dengan.
 7. Kehilangan keratan – Melalui autopilot dan keluar adalah penting apabila diancam dengan kerugian besar. Oleh itu, persiapkan mental dan membayangkan bahawa keluar kecemasan. Sebagai Bruce Kovner menekankan, “jika anda memperibadikan kerugian, anda tidak boleh berdagang.”
 8. Belajar dari yang terbaik – Mengambil buku tentang mengembangkan disiplin. Pedagang Disiplin oleh Mark Douglas adalah tempat yang bagus untuk bermula.
 9. Percaya diri sendiri – Walaupun sembang dan forum dapat berguna, jangan biarkan diri Anda terlalu terpengaruh. Luangkan masa yang terlalu banyak pada mereka dan anda akan segera meragui strategi anda apabila modal anda berada pada baris.
 10. Gambaran Keseluruhan – Betulkan tabiat buruk anda dan amalan membina yang berkuasa dalam semua aspek kehidupan. Anda kemudian akan mendapati kekal neutral apabila anda berdagang lebih mudah.

7. Pergi ke Automatik

Sebaik sahaja anda mempunyai strategi yang berkesan secara konsisten, automasi boleh digunakan untuk meningkatkan pulangan anda. Ini kerana anda hanya boleh membuat beberapa perdagangan secara manual setiap hari. Walaupun algoritma boleh melaksanakan sejumlah besar transaksi sebaik sahaja kriteria yang telah ditetapkan telah dipenuhi.

Dalam dunia automasi, AlgoTrader adalah salah satu rahsia terbaik. Ia direka oleh pakar-pakar industri dan memberikan anda kawalan maksimum sistem automatik berprofil tinggi dan fakta.

Sistem ini sangat cepat, memproses sehingga 500,000 peristiwa sesaat. Senibina sumber terbuka juga membolehkan penyesuaian besar. Perpustakaan pihak ketiga boleh diintegrasikan dan ciri terbina dalam membantu mengurangkan kos, meningkatkan margin keuntungan anda.

Ciri terbina dalam termasuk, tetapi tidak terhad kepada:

 • Algoritma eksekusi
 • Enjin penetapan harga pilihan
 • Muat turun data sejarah
 • Laporan berdasarkan backtesting Excel
 • Pengoptimuman parameter automatik

Kebolehpercayaan, sokongan dan pelbagai ciri memisahkannya daripada banyak tawaran yang tersedia pada masa ini. Ini bermakna bahawa sekiranya kita mempunyai rahsia perdagangan 15 hari untuk berjaya, AlgoTrader akan berada di puncak.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut, lihat halaman di Trading Automated dan  AlgoTrader .

Firman Akhir mengenai Rahsia

Walaupun dengan rahsia dagangan intraday di atas, menghasilkan keuntungan yang konsisten bukanlah tugas yang mudah. Walaupun beberapa alat berfungsi dengan baik untuk sesetengah orang, mereka boleh membiarkan orang lain tidak lebih baik. Caranya adalah mencari rahsia yang disenaraikan di atas untuk perdagangan hari yang memuji gaya dagangan individu anda.